אז היום היינו זרים.

juggernaut

New member
אז היום היינו זרים.

אחרי שנתיים ומשהו של ביחד, ואחרי אינספור הבטחות לעתיד, ואחרי פרידה ארוכה, מסורבלת, קשה ומפרכת - היום ראיתי אותך בקמפוס.
היום היינו זרים. אולי מכרים, כאלה שפעם הכירו.
אמרנו שלום, כאילו אין היסטוריה מאחורינו.
נתתי לך משהו ששכחת אצלי, כאילו סתם.
אמרת לי תודה מנומסת כזאת, כאילו זה משהו אגבי, כשזה בעצם לחלוטין לא.

וכן, אמרנו הכל. וכן, ההיגיון אומר שהדרכים שלנו חייבות להיפרד.
שאי אפשר להמשיך ביחד. שזה לא מתאים .
וכן, אני יודע שההחלטה הסופית הייתה שלי, אבל זה לא אומר שזה עושה את זה יותר קל. אין יום שלא עובר לי בראש האפשרות לחזור ולתקן הכל.
אבל אי אפשר. כשלא רוצים את אותם הדברים מהחיים, לא משנה כמה ננסה, לא באמת נצליח להיות ביחד.

אז היום היינו זרים. היום התנהגנו כאילו אנחנו לא מכירים.
והיום הכאב היה בלתי נסבל.
טוב נו, רק עוד שני סמסטרים כאלה...
מתרגלים?

Shamy

New member
סליחה על זמן התגובה הארוך

אני מצטערת לשמוע,אני חושבת שלטוח הארוך חסכת לשניכם כאבי לב.היא לא רוצה חתונה וילדים וגדר לבנה סטייל דיסני אתה כן רוצה,יש לא מעט שרוצים זה אולי נחמה אני מקווה אני מאמינה שעם הזמן זה נהיה קל יותר. גם ממני נפרד מישהו מהלימודים מאותה כיתה ....המזל שלי היה שהוא פשוט לא ככ רצה להגיע לקמפוס או שאני לא רציתי לראות אותו לרמה שלא ראיתי אותו כמעט..תהיה חזק תשתדל להתמקד בלימודים,לי זה מאוד עזר ..

juggernaut

New member
תודה

כמו שכתבתי לך בעבר - אני לא באמת יודע מה אני רוצה.
בעיקר לא לפסול לעצמי אפשרויות כבר בגיל כזה P:
תודה על היחס, זה עוזר.

ELLA1992

New member
אתה חזק ואתה מתמודד יפה, תמשיך ככה ואני בטוחה

שזה יעבור, כמו כל דבר בעצם.

מאחלת לך להכיר בחורה מקסימה ושתרצו את אותם הדברים מהחיים :)
אבל בינתיים, תהיה חזק, תחווה את זה, תן לזה לכאוב, תכנע לזה, מניסיון, ככה זה עובר מהר יותר מאשר אם מדחיקים :)

בהצלחה
ואני מצפה בקוצר רוח ליום שבו תכתוב כאן על חברה חדשה

juggernaut

New member
חחח תודה

אבל נראה לי שאקח הפסקה ממערכות יחסים בזמן הקרוב.
צריך קצת לבד P:

לא, אתה יכול לכתוב ככה יפה על נושאים אחרים ולקבל תגובות.

אל תתרגל לכתוב על מישהי שאתה ממשיך לראות ולחשוב עליה אבל כבר לא איתך,
ועוד ההחלטה היתה שלך. תתאבל, תתרחק, ותמלא את חייך שממשיכים בלי לבקש ממך רשות.
&nbsp
בחורות הן לא הרגשניות הרומנטיות שמספרים לנו, הן ממשיכות קדימה מהר יותר, יעיל יותר, וחותכות הלאה טוטאלית. כן אולי עוד תחשבו ויהיה לכם אכפת הדדית. זה טבעי ונורמלי אחרי שהעברתם שנתיים ביחד. אבל היא תסיים את הצ'ק ליסט. היא תסיים ללמוד
וכבר לא יהיה את הפחד משתק הנשימה אם היא תהיה מעבר לפינה שאתה יודע שיש סיכוי לראות אותה. היא תתחתן או תכנס לזוגיות שנראת כמו חתונה.
&nbsp
אין יום שאתה לא שם את התקליט עם אותה שריטה- אולי יש כפתור שיבטל הכל.
חבל. אתה יכלת לחשוב היום משהו חדש לגמרי שבחיים עוד לא חשבת וניסית, להמציא משהו, להרגיש משהו. היא לא תשתנה. היא תשאר אותו אדם שעושה לך טוב וכיף לך איתו, וגם שונה ממך בצורה מהותית שגרמה לך, לך שרוצה לחזור להפרד ממנה.
&nbsp
היום פגשת עוד הרבה זרים, וזרות. ולא הכרתם, בלי כאילו. מוטב לך להתמקד בכל אחת
אחרת. וזאת התגובה האחרונה שלי לתקליט החוזר שלך כאן, התגובה הבאה
תהיה למשהו על מישהי ששוה את הכתיבה שלך.

juggernaut

New member
תודה

אבל אתה לא מדייק. לפחות לא במקרה הזה. היא הראתה בערך הכל חוץ מרצון לחתוך טוטאלית.
&nbsp
ומה שיותר חשוב לי להגיד - אני בהחלט כל יום חושב על משהו חדש לגמרי:)
אני עושה המון, החיים שלי מלאים בדברים, בעשייה מגניבה ובחוויות שוות.
הכתיבה הזאת תוקפת בעיקר בשעות הלילה, ופעם בכמה זמן.
אני דווקא מהחותכים P:
אבל תודה על הדאגה, אני באמת ממש בסדר.

satori79

New member
אז לדעתי

אז השני נפגע ממך - אם הפרידה הגיע ממך.
הצד השני מנסה להמשיך בחיים שלו, ולפגוש אותך לא עוזר לו.
הצד השני כנראה מספיק נבון להבין אם זה טוב לו להיות איתך בקשר, או שזה לא טוב לו. אם זה לא טוב לו, הוא יהיה קריר איתך.

הוא יהיה זר לך, הוא לא שכח אותך, אבל סביר שהוא נפגע ממך ואחרי שחלק מהרגשות אצלו שקעו וקהו, מה שנשאר זה רגש קר כאשר הוא פוגש בך. זה לא אומר שהוא לא זוכר את הימים היפים שלכם. הוא זוכר, והוא לא ישכח גם אם יצטרך לחפור בשביל להיזכר בהם. הוא פשוט קצת פאסיב אגרסיב כזה.

אחרי פרידה, לא משנה מי נפרד ומי נחתך - לשני הצדדים יש לפעמים תחושות חרטה, ומה שאני רוצה להגיד לך שזה בסדר לחלוטין.

אומנם במקרה שלי, אני זה שנחתכתי, וכאשר נפגשנו במקרה (שנה וקצת אחרי הפרידה, שנה אחרי המפגש האחרון).. הייתי קר אליה.. לא רק בגלל שהייתי פגוע, ומניח שגם היום אני חש פגוע (למעלה משנה וחצי אחרי הפרידה) ולעתים אני תוהה אם הפרידה היא לא בגללי, אם לא הקשיתי עליה יותר מדי, ואז יש חרטות ומן הצפה של רגשות חיובים כלפיה - וזאת, ואני מדגיש, וזאת למרות שהיא עשתה לי את המוות כמעט בכל רגע אפשרי... ואם נחזור.. משהו בזה ישתנה? אני מאמין שלא. לא מאמין ביכולת שלה להשתנות, אישה עם אגו כמו שלה לא מסוגלת להתבונן באמת לתוכה..

זה סתם המקרה שלי,
לעתים יש געגועים, אבל הם הצפות של רגשות.. לא יותר.
לא הייתי חוזר. לעולם.

שלום

את מידת הקרבה לאדם צריך ליצור לפי מידת העניין הרגשי בו. לא תמיד צריך ולא תמיד רצוי לשמור על זרות. אם למשל תיפגשו ותיווצר ביניכם שיחה עם עניין, תוכלו לזרום אתה וליהנות ממנה. אם יזדמן לכם לעשות דברים ביחד, אולי גם מזה תיהנו. אם אתם לומדים ביחד, יכול להיות טוב מאד אם תשתפו מדי פעם את נושאי הלימודים שקשורים אליכם, ואולי לפעמים גם תעזרו זה לזה בלימודים. יכול להיווצר מזה קשר יפה בעתיד, והסוג שלו תלוי במה שיתאים לכם.

למעלה