אז היום מגיע תינוק חדש הביתה, על ארבע

ריטה1

New member
אז היום מגיע תינוק חדש הביתה, על ארבע

החלטנו לעשות הפתעה לגדולה (בת 11)שחולה על כלבים, ומבחינתה היא הולכת לקבל את המתנה הכי שווה בעולם, אפילו יותר מאיפד, אייפון וטיול לחו"ל, היא מטפלת בכל כלבי המושב, וכבר כמה פעמים ניסתה לאלץ אותנו להביא כלב....חחח
היא גם ADHD, היפרית, שהטיפול והאחריות על הכלב, יכולים מאוד להועיל לה, במיוחד בחופשה הגדולה , כשהיא תהיה חודש לבד בבית (עפ"י המלצת הפסיכו').
וגם לקטנה (4.5), שקצת חוששת מכלבים.
אנחנו נוסעים אחה"צ לחבר לקחת ממנו גור/ה ג'ק ראסל.
היא יודעת שיש לו כלבים כאלו, והיא כבר שיחקה איתם בעבר, אבל עכשיו היא הולכת לחוזר עם אחד כזה הביתה.
ואני כ"כ מתרגשת בשבילה, וגל בשבילי, גם אני אוהבת כלבים.
וגם מאוד מקווה שהקטנה תצליח להתגבר על הפחדים שלה.
וגם מקווה שנצליח לישון בלילות הראשונים (יש לי זכרונות לא משהו מהפעם הקודמת שאימצנו גורה, לילות ארוכים של יבבות).

איזו התרגשות

אני חושבת שזה מדהים ומתאים בדיוק לחופש הגדול...
אני באופן אישי פחות מתחברת לחיות אבל יודעת שילדים מתים על זה.
שיהיה בהצלחה

שירהד1

Member
מנהל
אני תמיד בעד גידול

בעלי חיים- עם ילדים או בלי ילדים- תמיד זה דבר נפלא ונחשב בעיניי גם כמצווה.
לנו יש שתי חתולות. אחת בת 13 והשנייה בת 4. שתיהן היו חתולות רחוב אומללות, ונהיו מלכות...
כאשר מדובר בגורי כלבים, יש תהליך לא קצר של אילוף, ועיקר הקושי הוא באמת אילוף בנושא הניקיון והיבבות. יש לי חברה שאימצה לפני כמה חודשים גורה מהממת, ולקח כמה שבועות טובים עד שהפסיקו היללות- בלילה וביום ועד שהתרגלה לעשות את הצרכים בחוץ.
החברה שלי אמרה שזה ממש כמו עוד תינוק בבית. הם נעזרו במאלפת, שלימדה אותם כיצד לנהוג עם הגורה.
כך שזה לוקח זמן. גידול בעל חיים מחייב אחריות רבה, ובשביל מי שאוהב בעלי חיים זה ממש עוד בן משפחה שצריך לדאוג לו ולטפל בו.

שיהיה בהצלחה ובכיף!
שירה.

דינהלה1

New member
שיהיה בהצלחה בהרחבת המשפחה

ריטה1

New member
מישהו מכיר פורום כלבים לא הפורום בתפוז?

רב האנשים של כ"כ פאנטיים, שזה פשוט בלתי אפשרי.
יש לי המון שאלות ותהיות, ואין לי כח לתשובות המתנשאות שלא קשורות לעניין, רק רוצים לחנך בני אדם.
לא יודעת איך אפשר להיות אוהבי חיות ושונאי בני אדם ביחד

דינהלה1

New member
לא מכירה אבל יכולה להציע

להיכנס לפורומים נחמדים בתפוז ולשאול. יש הרבה בעלי כלבים שישמחו לענות

שירהד1

Member
מנהל
דווקא לי יש ניסיון טוב

גם עם פורום חתולים וגם עם פורום הכלבים של תפוז.
לאח שלי יש כלב, ולפני כמה חודשים הוא הלך לאיבוד, ושאלתי שם משהו בקשר לזה. ענו לי יפה ונתנו הצעות רלוונטיות.
לבסוף הכלב נמצא...

schlomitsmile

Member
מנהל
אם בא לך, את יכולה לשאול כאן
אני לא מקצוענית, אבל מגיל 0 כל חיי עם כלבים

ואולי יש כאן עוד אנשים עם נסיון

למעלה