אז היום מתחילה הסדרה שכבשה את ליבי - רובי

Rene Zeitune

New member
אז היום מתחילה הסדרה שכבשה את ליבי - רובי

אז בפעם השלישית היא חוזרת אלינו רובי היפייפיה והביצ'ית שכולנו נהנו לאהוב או במקרה שלי לשנוא. כבר עשו כל כך הרבה ספיישלים אבל בא לי להכין תמצית עלילתי אני אפילו יכולה לספר בעל פה אני זוכרת. ולא, מבטיחה שאין קשר לסבסטיאן. מחכה ל12 בלילה כי עכשיו הטלוויזיה תפוסה.

evglev1

Well-known member
מנהל
הטלנובלה הראשונה בישראל עם דמות ראשית רעה

ובניגוד לדמויות ראשיות רודפות בצע בטלנובלות הבאות שהיו אחרי טראומה קשה, הייתה ממש מרשעת קלאסית כמו הרעות בטלנובלות רק שהייתה ראשית ולא משנית. זכינו להכיר טלנובלה לא קלאסית עם דמות ראשית רעה ואפילו רעה ראשית.

Rene Zeitune

New member
היא הידרדרה בהדרגתיות

וככל שהזמן עבר היא איבדה את האנושיות שלה עד כשהיא ממש הייתה מעורבת בעסקים מפוקפקים כשהמציאה שהיא עדיין בהריון אחרי שכבר הפילה ובשותפות עם לוסיו היא שיחדה צוות רפואי אם אני זוכרת נכון ואז הקטור כשחיפש להוכיח את חפותו הרופא שקיבל שוחד נעלם.

evglev1

Well-known member
מנהל
לוסיו ורובי עשו עיסקה

רובי תשכב עם לוסיו והוא ידאג לזיכויו של אלחנדרו מרצח הקטור כשהרופא הוא הרוצח, הרופא נחשף על ידי לוסיו והוא ולוסיו הרגו זה את זה ולפני מותו לוסיו נתן לאלנה את הכלים להרוס את רובי.

גם רובי לא הייתה כזאת אוהבת טהורה בתמורה לראיות לחפותו של אלחנדרו היא דרשה שמריבל תעזוב אותו.

Rene Zeitune

New member
את זה אני לא זוכרת

עוד סיבה למה בא לי לראות רובי שוב. אולי באמת אצפה ביוטיוב אבל קודם בגן עדן אחר לפחות עד שאגיע לקצב ויוה.
&nbsp
ורובי איבדה את האנושיות שלה גם כששמחה על מותו של הקטור אחרי כל השנים שניצלה אותו ושיקרה לו ורימתה אותו. אילו רק הקטור היה פחות עיוור לגביה. לפחות לטרסה היה רק אופי מגעיל אבל לא הייתה מושחתת. והעיקר שהבינה את טעותה וביקשה סליחה לעומת רובי שנשארה מתנשאת ויהירה שחושבת שמגיע לה הכל. תאכלס הסוף הטוב היחיד שהייתי נותנת לה זה להשאר עם אלחנדרו, בלי כסף ובלי רגל. הקטור היה ראוי להשאר בחיים ולהיות מאושר עם אלנה כשהוא מבקש סליחה מאלחנדרו וגם רובי על מה שעשה לה.

evglev1

Well-known member
מנהל
איפה את רואה גן עדן אחר? האם את הגרסה הברזילאית של גלובו?

כי מה שתיארת כפרק ראשון היה בפרקים בויוה גם בפרק הראשון וגם בפרק השני.

Rene Zeitune

New member
אלה שלחה לי קישור

זה מדובב לספרדית. לא אוהבת דיבובים אבל אין לי ברירה.
&nbsp
אני לא יודעת מאיפה זה אני מקווה שרק שלא חתכו סצינות יותר מידיי אם פרק ראשון דובר ספרדית הוא שני פרקים ישראלים.

evglev1

Well-known member
מנהל
כמה זמן היה הפרק?

הפרקים הישראלים הם בין 40-45 דקות. בגלובו אני יודע שיש פרקים ארוכים ובלוחמת למרות שבסיפור המרכזי גזרו 30-40 פרקים של היחסים בין הראשיים ושל בית הבושת בספרד, אבל קטע שהופיע של ג'ובאנה אנטונלי והגרוש שלה שהופיע בגרסה הבינלאומית בפרק 2, בגרסה הברזילאית היה בסוף הפרק הראשון.

Rene Zeitune

New member
הרגע שמראים את האם חד הורית והילדה

מופיעים מול האיש ההוא שמיד ניתן להבין שהוא פדופיל

evglev1

Well-known member
מנהל
אז נראה שאת צופה בגרסה הארוכה יותר

ואני התבלבתי כי בויוה הראו את המפקח ואת הפסיכיאטר ההומו ההומופוב רק כשהם התכוננו ללכת לחתונה של גאל וקלרה וזה היה בשליש האחרון של הפרק השני.

Rene Zeitune

New member
ואני מתחייבת בזאת בסיום הטלנובלה שגם ככה קצרה

לכתוב את הסוף המיוחל שחלמתי שיהיה במקום הסוף שהשאיר טעם מר בפה ולא רק על רובי ואלחנדרו.

Rene Zeitune

New member
טוב הערוץ אצלי סגור

מה שנותר לי זה לשכנע את אמא שלי שאולי בכל זאת תפתח את הויאודי.

Hadar169

New member
הצצתי קצת בדקות הראשונות של הפרק

זו רק אני או שהיא כבר הספיקה לעשות עיניים לאבא של מריבל?

איזו יפה פה ז'קלין ברקמונטס יותר מתאים לה פנים מלאות. ואיזה מוזר לראות את סבסטיאן עם שיער ארוך יותר חח חתיך
ברברה מורי פעם ראשונה שאני רואה אותה לא יצא לי לראות טלנובלות איתה, איזו ביץ' איך שמקנאה בכל מה שיש למריבל ומנסה להרוס לה. נראה שרק המשרתת קלטה אותה מריבל חיה בסרט וורוד
רק איזו מסכנה עם הצליעה:[ באופן טבעי לא מאוד התחברתי לעלילה קשה לי עם דמויות ראשיות כאלה
חח אבל היה נחמד לראות איך הרבה שחקנים מוכרים נראו בצעירותם
הצצתי גם באהבה מנצחת הזכיר לי נשכחות
ובחיים שלי הצצתי בדקות האחרונות של הפרק, לא יודעת לי זה ממש הזכיר בובה פראית

evglev1

Well-known member
מנהל
חיים שלי מזכירה את בובה פראית בכל הזדמנות

גם הדמות של מוניטה בנויה על הדמות של מילי וכל הסדרה בנויה על נטליה ופקונדו והיחסים ביניהם.

Rene Zeitune

New member
חשבתי לכתוב סיפור שמשלב

בין רובי לטרסה בשביל עיתון שיקומי אצלנו.
&nbsp
חשבתי על המגבלה של מריבל וכדי שידבר על קהל יעד חשבתי על מגבלה שכלית כמו רצף האוטיסטי או אספרגר. מגבלה נפשית יותר בעייתי כי היא פנימית ולא בולטת ולא רוצה להפוך אותה לסטיגמתית אבל כן להעביר את המסר של המגבלה. הקטור לא יהיה מכה ומתעלל, וגם לא ינטוש את מריבל בחופה אבל כן יעזוב אותה לטובת רובי או טרסה שמן הסתם תיקרא בשם אחר. מתלבטת בין רצף אוטיסטי/אספרגר לתסמונת דאון.

למעלה