אז היו דיי הרבה התרחשויות מאז.

בשלולית

New member
אז היו דיי הרבה התרחשויות מאז.

אחרי שאמרתי לו שאני מוותרת, באותה שיחה, החלטנו שהיה לנו יותר מדיי כייף ביחד בשביל לזרוק לפח וששנינו נחשוב שוב ונדבר בהמשך. דיברנו ושוב החלטנו להישאר ידידים ושוב העלנו זכרונות ושוב החלטנו שאולי אין עתיד ואין לנו מושג אם זה יוביל לאנשהו... אבל אנחנו נהנים ביחד ואולי כדאי לנסות לזרום... אז זה מה שהיה בימים האחרונים. זרמנו. ועכשיו אני מרגישה זולה אחושילינג. הסכמתי לזה. נכון. אני נמשכת אליו בטירוף. נכון. אני רוצה אותו. נכון. אבל הוא אתמול באמצע משהו עושה לי "הריי זה סטוץ... " וחטפתי מין זעזוע כזה... שהחזיר אותי למציאות... אני בכלל מחפשת קשר רציני!! מה אני עושה? משתעשעת? אולי זה מותר? אולי אני סתם מגזימה עם עצמי ומותר לי להינות קצת וזה לא יאמר כלום אח"כ.. אבל הוא פשוט גורם לי מצד אחד להרגיש אובייקט ... ומצד שני הוא מחבק ומנשק כאילו עם מלא רגישות ואהבה... וזה מקסים אותי... אני בברוך. האמת שבכלל לא רציתי לדבר על זה. רציתי להגיד שבעוד שבועיים הוא עוזב את העבודה. אחרי חודש בערך החברה הכי טובה שלי מהעבודה עוזבת. ויוצא שאני נשארת עם שני עובדים יחסית וותיקים ששניהם לא הכי קרובים אליי. כולי מבואסת. רוב הצוות הוא צוות חדש. זה מבאס. זה מעצבן. ואני במשבר. בא לי להתפטר אבל הפיצויים מחזיקים אותי. חשבתי לנסוע לאילת. יש לי שם דודים. אני אגור אצלם ואני אמשיך לעבוד בבורגר קינג באילת. המנהל משמרת שלי המתוק הזה הרים כבר היום טלפון לאיזה מישהו משם ודיבר איתו. הוא אמר שאין לו הרבה עבודה אז הוא לא ייתן לי הרבה משמרות... בכל אופן... נגיד והכל עם העבודה יסתדר.... קשה לי להחליט אם אני באמת רוצה את זה... אני רוצה קצת חופש לפני הצבא.. ואין כמו אילת בשביל זה... אבל לא יהיה לי שם את החברים הקרובים.. וכל הצוות בבורגר שם יהיה לי חדש... ובנס ציונה אני הולכת להיות העובדת הכי חזקה שלהם אחרי שהשניים האלה עוזבים. והמנהלים סומכים עליי ומתים עליי. ובאילת אני אצטרך להתחיל הכל מחדש... להתפתח מחדש שם... מה הייתם עושים? הדס בא לי לישון שבוע

מיטללל

New member
מ-קפיצה

אני לא מאמינה שלא הגיבו לך על זה אני חייבת ללכת אבל בערב אני אגיב לך

בשלולית

New member
תודה מיטל..

גם אני לא האמנתי... אבל זה קורה...

המממ.. בקשר לבחור, אין לי הרבה מה

להגיד, אבל זה קורה שלפעמים צד אחד חושב שזה יותר ממה שזה וזה שהוא נותן לך מסרים כפולים, לא עוזר הרבה למצב..
אבל תדעי שזה ממש לא צריך לגרום לך להרגיש זולה. את ממש לא. בנוגע לעבודה. שתי שאלות: # אין בעבודה עובדים שנראים לך שאת יכולה להתחבר איתם? הם לא חייבים להפוך לחברים הכי טבובים שלך, רק שיהיה לך נחמד איתם, ושהמשמרת תעבור בצורה יותר נחמדה איתם. #יש לך בני דודים פחות או יותר בגיל שלך באילת? אם כן, זה יכול להיות נחמד לרדת לאיזה חודש לפני הגיוס לאילת. לפי מה שאני זוכרת רוב החברים שלך כבר בצבא, אז את בטח גם ככה רוב השבוע לבד (מכירה את זה, אני גם התגייסתי מאוחר) חוצמזה, אם תבואי, אנחנו נאמץ אותך! (נכון, קובי?)

בשלולית

New member
עם הבחור עדיין לא סגרתי כלום

דיברנו והוא אמר שהוא ממש לא רואה את זה קשר זול ושהוא ממש מת עליי בתור בנאדם ושכייף לו איתי.... אז אנחנו באותו מצב... נראה מה יהיה הלאה.. והמממ בקשר לעבודה... אין עובדים שנראים לי... ממש לא... המנהל שלי בקטע של לשכור עובדים בני 15 כי הם זולים (ממש כמו עובדים זרים..13 וחצי שקל לשעה) ולא רק שהם ילדותיים... הם פשוט מפגרים! הם לא יודעים לעבוד! אני משתגעת! אבל זה כבר תסכול אחר........ ובקשר לאילת.. הבני דודים שלי בני 4 וחצי ו8 וחצי
... אמא שלהם יכולה לעשות איתי כייף... היא אומנם בגיל של אמא שלי... אבל היא ברוח הרבה יותר צעירה ממנה... הן בנות 38... נראה מה יהיה... אני דיי מפחדת... החלטה מאוד אמיצה לדעתי...

ת מ י מ ה

New member
אני הייתי מסתכנת והולכת

לקראת החוויה באילת תחשבי על זה אנשים חדשים סביבה חדשה הזדמנות לדברים לחדשים וגם זה לפני הצבא לעשות משהו לא שיגרתי זה הכי טוב... ובנוגע לבחור מותר לפעמים להשתעשע חטפת זעזוע לא בא לך אז יאללה לחתוך והנסיעה לאילת יכולה רק לעזור בזה שתגברי על הדבר הזה בהצלחה והכי חשוב שתהני

אילת.. לכי לאילת עזבי תהמבורגרים..

חודש להשתגע לפני הגיוס.. הקטע של העבודה בבורגר לא משחק בכלל תפקיד.. לגבי הבחור.. נראה לי הוא קצת לא יודע מה הוא רוצה.. תעשי את מה שאת רוצה זה מה שחשוב.. וזהו..

מיטללל

New member
הבטחתי אז אקיים-

בנוגע אליו - וואלה. לא יודעת. * הוא רוצה משהו רציני ? * את רוצה משהו רציני ? נשמע כאילו זה פשוט לא נועד לקרות. "הרי את סטוץ" זה לא משהו שאומרים. לא למישהי שרוצים משהו רציני איתה. לא למישהי שרואים כידידה. את מפתחת רגשות או סתם נהינת ? ומה ההנאה הזו גורמת לך בסופו של דבר? כיף או עצב ? כי אם את מתפתחת רגשות.. ואם בסופו של דבר את מוצאת עצמך עצובה.. נסי להתרחק. זה לא שווה את זה. בנוגע לעבודה... שמעי.. את לא בת 34... את לא מפתחת פה קריירה... אין לך פה מה להפסיד. במקומך הייתי הולכת על אילת. למרות שזה "להתחיל הכל מחדש" זה להחליף אווירה. זה להיות פתוחה להרפתקאות חדשות. זה להכיר אנשים חדשים. זה הכי מתאים כמה חודשים לפני הגיוס. אני חושבת שזה יעביר את התחושה של "בא לי לישון שבוע" ויגרום לתקופה הקרובה כן להיות מהנה.

למעלה