אז היו דינוזארים או לא היו?

ינקידוד

New member
אז היו דינוזארים או לא היו?

אתמול היו אצלי ש"סניקים לפני הבחירות וטענו בשם רב אחד שבדק ומצא שהכול שטויות, לא היו דינוזאורים ולא נבראו, אח"כ אמרו לי ואם כן היו, מה זה מוכיח על אמיתות היהדות? אז זה מוכיח לי ככה, 1, אם הרב שלכם טועה בעניין אחד איך אדע לסמוך עליו בעניין אחר?, 2,גאם דינוזאורים הילכו על האדמה הרבה לפני הווצרות האדם אנחנו נכנסים כאן לשאלות על אבולוציה גיל היקום ויצר הבריאה למי יש אסמכתא להפריח את קיומם, אז היו או לא היו ולמי יש אסמכתא להפריח את הממצא או את המסכות שלי מהדיון, או משהו שלכם ינקידוד.

G o v er n o r

New member
"...וטענו בשם רב אחד שבדק ומצא

שהכול שטויות, לא היו דינוזאורים ולא נבראו, אח"כ אמרו לי ואם כן היו, מה זה מוכיח על אמיתות היהדות?" זה אומר שהרב הוא שוטה/קטן, פסול לעדות, החייב להיות בהשגחת אפוטרופוס. האם זה משפיע על אמיתות היהדות? אם אמיתות היהדות, היא במובן של שאלת אמיתות הארועים ההסטורים המתוארים ב- scriptures, כולל, כמובן, התגלויות "אלהים", אזי טרם הוכחה אמיתות היהדות, וספק אם תוכח אי-פעם. בינתיים, אפשר רק להאמין. לדעתי, הש"סניקים הם הפאגאנים ביותר מבין כל סוגי החרדים. אל שנאת ההשכלה הכללית, מצטרפת אצלם גם רמה נמוכה, יחסית לעולם החרדי, של למדנות, וביחד עם הנטיה אחר מקובלים, מנחשים, מעוננים, מגרשי שדים/דבוקים, כותבי קמיעות, נוהים אחר קומקומי הבאבא יאגא, ומשתטחי על צדיקות - הרזולטנט הוא קטאסטרופלי...

למעלה