אז הייתי אצל אבא

אז הייתי אצל אבא ../images/Emo13.gif

היה נחמד, האמת שחזרתי בשני. באתי שוב אתמול, זכיתי בכרטיסים ל'מופע סגירת הקיץ', תרומה לאלו"ט (מתפוז). ההופעה התקיימה ברעננה, והחלטתי לקחת את אחי
. אבא שלי התייחס כמו חרא, כי "באתי להופעה ונסעתי חזרה הביתה". "יא מניאק", ככה הוא התחיל את השיחה כשנכנסתי למכונית. אח שלי ניסה להגן עליי פעמיים, חמוד מצידו
. הקשר עם האחים שלי בהחלט התחזק, ונראה שאח שלי משתוקק לקשר איתי, וגם אני כך
. מדברים על פלייסטיישן ומה שמסביב (אגב, יניב, המגזין עובר אתר). אחי הקטן מעצבן ומטריד, כ"כ לא שייך לכלום. אחותי בהחלט מעוניינת בקשר איתי
. אשתו ממשיכה להתייחס אליי באופן נבזה, כרגיל. טל,

א ש לי

New member
אתה מזכיר לי ציטוט יפה, טל../images/Emo8.gif

"אתה לא בתוך העולם, העולם בתוכ" בעצם עוד אחד: "אתה לא עוד אדם קטן בעולמנו הגדול, אתה עולם ומלואו לאדם אחד" כאחד שהקשרים הכי חשובים סביבו לא משהו אתה לא מריר, תמיד נעים וחייכן במילותייך כל הכבוד.(ממש מעל הכול ומעל כולם) סחתיקה על הגישה
אה, רגע ועוד דבר של מבוגרים אל תשכח לכבד את אבא ופעם אחרת לשבת קצת יותר לפני או אחרי הופעה

א ש לי

New member
אוףףף תיקון../images/Emo4.gif

"אתה לא בתוך העולם, העולם בתוכך". נפלה לי שם הכ' הסופית באתי להרים אותה

לא מבינה למה אבא שלך מתייחס אליך ככה

אתה תהיה אבא הרבה יותר טוב!!!!!!!!!!

הדסו^ש

New member
באמת מעצבן

אני מבינה שאתה לא ממש מצפה למפגשים איתו בכליון עיניים והולך אליו בעיקר כדי לפגוש את אחיך...?

בדיוק.

האמת שיש הרבה אנטגוניזם נגדי באופן כללי, כנראה שזה משתלב טוב ביחד. מדהים איך שאנשים מסוגלים לשפוט אותך על כלום.

הדסו^ש

New member
שים קצוץ, הם גם ככה לא שווים את זה

שלא תתעצבן סתם בגלל אנשים שנותנים לך להרגיש ככה בלי סיבה... כנראה שהם אלה שמשהו לא בסדר איתם, ולא אתה.

אגב,

נתתי לאשתו של דוד שלי (מצד אבא), את הבלוג. בחורה אמינה. הייתה בהלם ממה שקראה על אשתו של אבא שלי ועליו. הגיע הזמן שהאמת תצא לאור קצת
.

למעלה