אז הייתי אצל הרופא ריאות היום

רמי28

New member
אז הייתי אצל הרופא ריאות היום

מי שעבר בדיקת CT או PET-CT בתקופה האחרונה, גילה להפתעתו שלא מקבלים צילומים של הבדיקה אלא CD למחשב שכל רופא יכול לראות את התוצאות במחשבו האישי (כך לפחות הבטיחו לי), אבל מה לעשות שהמחשבים לא תמיד נענים לבקשתנו ולא משנה כמה תנסו להכניס, להוציא, לנקות, להכניס שוב, כלום לא יעזור, המחשב פשוט מסרב לקרוא את הדיסק (קידמת הטכנולוגיה הא?). וכך קרה שהרופא פשוט לא יכל לראות את התוצאות (לא אבסורד?). יאמר לזכותו של הרופא שהוא ניסה לנטוע בי תקוות שה PET קולט לאו דווקא גידולים, אלא זה יכול להיות גם סוג של דלקת או סימן לשחפת (לא בטוח שזה עדיף על סרטן). אולי על מישהו אחר זה היה עובד, לא עלי, אני מרגיש מצוין ולא משתעל, אז שלא יבלבל לי את המוח עם שחפת. בכל מקרה אונקולוג צריך לראות את התוצאות והבעיה שכל האונקולוגים הבכירים נמצאים באיזה כנס בארה"ב. מחר אני אתקשר למחלקה באיכילוב ויבקש לקבוע תור לשבוע הבא לאיזה אונקולוג תורן, לפחות שיהיה לי מושג התחלתי מה הולך לקרות. שיהיה לילה נפלא לכולכם, המון תודה על התגובות המדהימות שלכם, לא חשבתי שאני אזכה לכל כך הרבה חום, תודה. ולא לשכוח שמחר יום חמישי (או שזה בעצם כבר היום) והסופ"ש שבוע בפתח. תעשו חיים משוגעים כדי שיהיו לכם חוויות לספר בבית אבות. רמי

מיליתו

New member
איזה מעצבן

למה הוא לא ניסה מחשב אחר? בכל מקרה, בהצלחה עם הפגישה עם האונקולוג התורן בשבוע הבא.

אני לא מאמינה!

מרוב שהטכנולוגיה כ"כ מתקדמת אנחנו נשארים מאחוריה, כמו במקרה של ה- C.Dשל הפט. אני מאוד מקוה עדין שהתוצאות יתבררו כמשהו אחר, לא רציני, והכל יחזור על מקומו בשלום... הרבה חיבוקים לסופ"ש הזה, תהיה חזק מאוד, ותעשה חיים שנלך לבית אבות ביחד! מיכל

נתי26

New member
היי רמי

אני עשיתי PET לפני חודשיים בערך ולא קיבלתי שום דיסק, קיבלתי תוצאות בכתב... אצלי אחרי הבדיקה אמרו לי שאין גרורות לרחם ובזמן הניתוח גילו אחרת וכן כרתו את הרחם. אז...יש גם טעויות... הלוואי שאצלך הטעות גם תהייה ולמרות שאמרו שיש משהו בסוף יתגלה שלא. שיהייה בהצלחה עם האונקולוג, הלוואי ונשמע רק בשורות טובות. שלך, נתי

למעלה