אז הייתי היום אצל הרופאה

מאז

New member
אז הייתי היום אצל הרופאה

חיכינו לתור הזה הרבה. חשבנו שתהיה איזו תרופת פלא (אפילו - "לא תפרו אותך טוב" היה נותן איזושהיא הצדקה למה שקורה שם כשאנחנו רק מנסים...) אבל לא. לדבריה הכל בסדר והמצב, כהגדרתה, "אופטימלי". אופטי-מה?! עם הכאבים האלו? שעושים שמות גם במעט החשק שנשאר במעט הזמן שנשאר?! היא אמרה שלפעמים לוקח לצלקת שנה (שנה!) להחלים לגמרי. ראתה את המבטים העצובים שלי אז נתנה לי איזו משחה למרוח בפתח. נניח.

lulyK

New member
אני מציעה לך לדבר עם פיזיותרפיסטית

שמתמחה ברצפת האגן. יש איך להקל על רקמה צלקתית (בטוח שעצם פעולת העיסוי והזרמת הדם לצלקת מקלה על הכאב ומזרזת החלמה)

nubi

New member
כנ"ל

גם אצלי נשארה צלקת (4 חודשים אחרי). לא מסוגלת לחשוב על להתקרב לשם.

ילדונט

New member
אז אני לא היחידה?

כברממש לא נעים לי שאני מפסיקה את כל העסק ברגע שמגיעים לנקודת הצלקת, שודקרת לי נורא

דפנה מי

New member
ת'שמעו......

בתור אחת שחתכו אותה חיצונית ועשו שתי וערב פנימית (ובחלק מהאזור ללא הרדמה) בהמלצת הרופא שלי-תנסו להתאמן, כל פעם קצת ולעצור כשנורא כואב. לנסות להרפות את השרירים ולעשות נשימות והרפיות ממש כמו בצירים.... הכל עם המון KY ג'ל ואנחנו גם השתמשנו בקונדום לסיכוך נוסף והקלת החיכוך... עד היום יש לי פה ושם צביטות בצלקת ויש שניה-שתיים עמ=צירה וזה פוגע משהו בספונטניות ולעיתים בן הזוג חושב על כך שהוא מכאיב לי וזה הורס לו את כל החשק
הקיצר-המון סבלנות, אימונים של איזה פעם בשבוע (מי שיש לה חשק ליותר-כל הכבוד, אנחנו גם לזה בקושי מגיעים......), סבלנות ונקווה שגם כאן הזמן יעשה את שלו
אגב הצלקת החיצונית כבר הרבה יותר מציקה לי מהפנימית וגם היא מדי פעם צובטת ואני פה ושם מורחת את משחת הקלנדולה הידועה לטוב.

nubi

New member
../images/Emo6.gifפעם בשבוע?!

זה עוד טוב... כל הכבוד לך!

דפנה מי

New member
לקחנו את זה כמשימה/פרוייקט

הוראות רופא
....... לעיתים זה גם פעם בשבועיים....

odeia

New member
לא מכירה את כל הסיפור, אבל אם מדובר

בצלקת של לאחר חיתוך בלידה, תמרחי קלנדולה כל היום למשך תקופה, עושה נפלאות לצלקות.

wieci

New member
אפשר גם למרוח משחה שנקראת

אפי 4, היא אמורה לעשות נפלאות (לא ניסיתי). אני הייתי היסטרית במיוחד אחרי שרופאת הנשים שלי אמרה לי "תפרו אותך לא יפה".. התחשק לי להרוג אותה. וכשניסינו מאוד כאב, ועכשיו הרבה פחות, למרות שעדיין יש רגישות רבה, ואני לא יכולה להיות אקרובטית כמו פעם

למעלה