נ ו ע ה 12
New member
אז היי!
כמו שניתן להבין מהכינוי שלי, אני נועה, ואני המנהלת החדשה של הפורום. אני כבר אפתח שרשור הכרות ותכירו אותי יותר טוב
נחשפתי לפורום הזה קצת אחרי הצו הראשון שלי, אי שם בדצמבר 2009-ינואר 2010. קיבלתי את הפטור די בהפתעה ורק בצו הראשון שמעתי שקיימת בכלל אופציית התנדבות. לא מצאתי בסביבה שלי מישהו שכבר התנדב לצבא או לפחות קיבל פטור רפואי והיו לי המון שאלות ותהיות, אז חיפשתי בגוגל (זה מה שתמיד עושים, לא?
) מידע על תהליך ההתנדבות. הגעתי לפורום הזה ולמעשה מצאתי לי מקום לשאול בו את כל השאלות שהיו לי -ומי שהיה כאן בתקופה הזאת יודע כמה היו לי- ולקבל תמיכה בתהליך הכל כך ארוך הזה. גם לאחר שהתגייסתי ובעצם עד היום המשכתי להיכנס לפורום באופן כמעט יומיומי, לשתף בחוויות שעברו עליי, לענות לשאלות ובעיקר להיות כאן, כפי שהיו עבורי, עבור מי שחווה עכשיו את התהליך ומרגיש כאילו הוא זה שצריך לגייס את הצבא אליו, ולא להפך (כמו שבדר"כ קורה). מאז הפורום רק הלך והתפתח ואני שמחה לומר שעכשיו, בערך 3 שנים אחרי שנכנסתי לכאן בפעם הראשונה, הפורום פורה ופעיל הרבה יותר. כמובן שתמיד יש מקום לשיפור ואני מקווה שבתור המנהלת הנוכחית אני אצליח רק לעלות אותו מעלה מעלה מעלה.
שיהיה לכולנו בהצלחה בדרך המשותפת
ותזכרו - "תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר..."
חג שמח וכשר!
כמו שניתן להבין מהכינוי שלי, אני נועה, ואני המנהלת החדשה של הפורום. אני כבר אפתח שרשור הכרות ותכירו אותי יותר טוב
נחשפתי לפורום הזה קצת אחרי הצו הראשון שלי, אי שם בדצמבר 2009-ינואר 2010. קיבלתי את הפטור די בהפתעה ורק בצו הראשון שמעתי שקיימת בכלל אופציית התנדבות. לא מצאתי בסביבה שלי מישהו שכבר התנדב לצבא או לפחות קיבל פטור רפואי והיו לי המון שאלות ותהיות, אז חיפשתי בגוגל (זה מה שתמיד עושים, לא?
שיהיה לכולנו בהצלחה בדרך המשותפת
ותזכרו - "תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר..."
חג שמח וכשר!