אז הלוגו הטוב ביותר של פורום פינק!

אז הלוגו הטוב ביותר של פורום פינק!

הוא : של דנה כל הכבוד לדנהההה באמת לוגו מדהים! והתוצאות המלאות: מקום ראשון:דנה(4) מקום שני:אור(3) מקום שלישי:יניב(2) :טסי(2) מקום רביעי:מורנדה(1) תודה לכל המצביעים!!!! סה"כ הצביעו:12 אנשים די הרבה יחיסת לזה שיש בפורום 5 אנשים

קטנה15

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo22.gif../images/Emo66.gif../images/Emo163.gif../images/Emo6.gif

*ממלמלת מילים באנגלית שאין מצב שמישו יבין* יוווווו אינעל דינק העולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם איזה תותחחחחח תודה לכוללללללללללםםםםםםםםםםםםם :) אני מאושר אני מאושר הלוגו שלי מכוער אבל אני מאושררררררררררר

../images/Emo49.gif

ואתה מאושר??

../images/Emo49.gif ואורו'שששששששש

אתה ילד מקסים ונבון, יש בך נכונות וכוח התמדה,יש לך רעיונות מגובשים ודרך מתמדת להשגתם, יש בך מן אמביציה שפועלת מתוכך בכוח רצון בלתי מוגדר.... חחחחחחחחח כולי נשמעת כמו מורה שכותבת בתעודה בסוף השנה... אורו'ש, תודה על התחרות, זה העלה כאן חיים וכיף, ומה שהכי חשוב לדעתי-מודעות מעוד אנשים לפורום..כמו חבר שלי!! חיחיחי :)) אוהבת אותך, המון... מעריכה אותך ילד יפה שלי..מווואה !! :))

בהתחלה זה נשמע כמו ספר מחזור...

ותודההההההההה ענקית על מה שאמרת זה נותן לי כוח להמשיך!!!! אוהב אותך

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif או קיי, קודם כל סחטיין לאור

על הרעיון, ועל כך שהייתה לו סבלנות לחכות עד שכולם יצביעו ולספור נקודות
ישר כוח
עכשיו לגביי הבחירה: 2 המשתמשים שהכריעו בתחרות צ ח י & ר י י ז ר הם לא רק שלא חברי הפורום, אלא, גם לא משתמשים של תפוז, לכן אני לא חושבת שיש להם זכות בחירה
לא הם יהיו אלה שייכנסו לפורום ויראו כל פעם את הלוגו. זהו, זה מה שהיה לי להגיד

../images/Emo9.gif

ובקשר לתוצאות : מה שאמרת הוא נכון אבל בכל מקרה דנה ניצחה ויש לה לוגו יפה מאוד ! לדעתי צריך להחילף כל כמה זמן את הלוגו בעמוד הראשי של השער (פעם של דנה אחר כך שלי ושלך ושל יניב ומורנדה וכו...) זה יהיה הכי הוגן כלפי כולם! (זה מה שהצעת באייסיקיו
) כמובן אם לדנה לא אכפת ?

ShaDoW GiRl

New member
חחיי אתה כל כך מתבלבל

ביני לבין קרינה.. shadow girl- טסי tinkerbal69- קרינה
כמובן שאם לדנה לא איכפת..?

../images/Emo45.gif כל הכבוד !

אהבתי את :" האמ...אור אנחנו 489" חחחחחחח טעות שלי מצטער ! ואם את יכולה בבקשה תעלי גם את התמונות החדשות(של פינק בבלונד)?

yanivtr

New member
אני מוחה!!!!!!!!!!!!!!

היו לי שלושה הצבעות !!! פשוט היא הצביעה בשירשור אחר, ואתה אמרת שתחשיב אותה ולא החשבת! נננננננננננננננננננהההההההההההההה!

אוקיי בגלל טעות אנוש הייתה תקלה !

אז ככה שחכתי לספור קול אחד שהצביע לניר אז התוצאות ככה : מקום ראשון : דנה מקום שני : יניב אור מקום שלישי:טסי מקום רביעי: מורנדה

קטנה15

New member
לי? אכפת?....

מפתאום בכיף..ככה כול מי שיכנס יוכל להנות כול יום מלוגו אחר! זה יהיה מזה מגניב אחלה רעיון! :) אה...ו...מורן יש לי רק דבר אחד לאמור לך- סמי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה