אז.....המופע^______________^

• פותח הנושא Yuske
  • פורסם בתאריך

Yuske

New member
אז.....המופע^______________^

אוקיי....אני יושב פה בשורה ראשונה...שלושה מטרים מהבמה ויש מופע חימום של nana mizuki (הזמרת האהובה עליי^^") eternal blazeeee!!!!! כלאופן....כשהיא ירדה מהבמה (וכמובן הסכימה לעשות איתי דואט לדיסק החדש שלה) האורות נכבו, ואז התחילה מנגינה שנשמעה לי מוכרת.... טאקאטו: WANNA BE THE BIGGEST DREMER ריקה: *משלימה את השורה* הנרי: MIRAI WO IMA WO KAKENUKERU!!! ואז התחילו תופים ברקע בקצב מטורף, מלא אורות בשלל צבעים ואז על הבמה רואים את שלושת הדיג'יגורלים שרים ורוקדים את השיר פתיחה שלהם (ביפנית אלה מה^^") וואו איזה שיר! איזה ריקודים ועצמה הם הביאו איתם! הנרי: ערב טוב פורום דיג'ימון!!!! (יעוונטו "ערב טוב ניצנימ של נינט") תרועות מהקהל שמאחוריי וכמובן שלי נשמעו ברקע... טאקאטו: אני רוצה לאחל לכולם מזל טוב לרגל החמש שנים! אנא קבלו אותנו במופע חצי עשור זה! והכי חשוב....CARD SLASH!! ריקה: אני מקווה שתהנו מהמופע, כי אם לא יהיה לכם עסק איתי! *צוחקת* תרועות רבות נשמעות ברקע טאקאטו: אני רוצה להזמין לבמה את גילמון! הקהל עולה על גידרו בעוד הדיג'ימון האדום הולך בגשמומיות ומנופף עם ידו הימנית לכולם בחיוך רחב שרק גילמון יודע לעשות. הנרי: אני רוצה להזמין לפה את טריירמון! טריירמון נוחת מלמעלה בעוד שהאוזניים שלו משמשות כמצנח לקולם של הקהל המריע, לבסוף הוא מקפל את אוזניו ונוחת בסלטה משולשת על הבמה. ריקה: אני רוצה להזמין לכאן את ריינאמון! הקהל קם ומוחא כפיים, בעוד שרואים על הקצה הימני של הבמה קווים חלקיים, ואז על הצד השני של הבמה את אותם קווים מרצדים, ואז רואים את ריינאמון עומדת ונשענת על הכתף של טאקאטו ואז קופצת עם סלטה לעבר צידה של ריקה. כולם מחזיקים ידיים ומשתחווים לקהל... אני אומר לכם שווה! הנרי: יהיו כמובן עוד הפתעות ואורחים אז אנא השארו איתנו! בנתיים....ריקה... כולם הולכים מלבד ריינאמון וריקה שעומדות באמצע הבמה. ריקה מחזקת את השיער שלה ומרימה את המיקרופון שהיא שמה בחגורה שלה וריינאמון מוציאה משום מקום גם כן מיקרופון. ריקה מחזיקה את המיקרופון קרוב לפה שלה בשתיי ידיים ועוצמת עיניים "כמו הרוח שנושבת בשערי....ככה גם אני יכולה לרוץ מהר" ריינאמון – "כי גם אני, יכולה לעוף...אל-על....." הגיטרת בס נותנת קצב ואחריה הגיטרה האקוסטית ואז התופים והכל נהיה קצבי יותר "מרגישה אני את הרוח שזורמת בעורקיי ריינאמון – לא מבינה כמה זה קל לעוף אני רוצה לרוץ מהר כלכך רק להגיע אלייך כי בלעדייך איני שמחה <תופים> <פזמון> וביחד שנינו ביחד רוצים להיות למעלה בשמיים גם אני רוצה שימחה וכל הזמן מחפשת אני הולכת עם הרוח... <המשך שיר> (אגב השיר עוד לא מולחן סופית....)

remundo

New member
*מוחה דמעה נעלמה*

זה מרגש כלכך! *מנפנפת בבלון הליום של קולומון*

remundo

New member
אני חילקתי אותם ^_^

יחד עם ברנש קטן ומסתורי - או לייתר דיוק - לקחתי לו חצי ממה שהיה לו לעצמי אבל בדרך הרבה אנשים חשבו שאני מחלקת ולקחו לי עד שנשאר לי רק אחד.. ;;

אז כנראה לקחתי אותם מהברנש המיסתורי.

בס"ד איפה היית?? רציתי לפגוש אותך. הייתי בקידמת הבמה, וצילמתי את טקאטו אהובי, וכמובן את טריירמון ואת קלומון..

remundo

New member
אז כנראה שהיית כמה אנשים ממני

כי גם אני הייתי בקדמת הקהל, ושוב שכחתי לסובב את העיגול הזה במצלמה הפרמיטיבית שלי ופספסתי ולא צילמתי ;;

אני שמה עם השלט של

"טקאטו תעשה לי ילד!!!"
קארי

Yuske

New member
יאי גמאני רוצה לשים שלט

*מוציא חמישה שלטים* "גילמון תעשה לי צ'יבי שלך!" "לחם גילמון שליטה!!" "מגהמן לראשות העיר ראשל"צ!!" "ריקה שולטת!!!" "ריינמון תעשי לי פיתה עם שוקולד!"

Digi Lista

New member
זה לא "ריקה שולתתתתתתתתת"../images/Emo3.gif

אהבתי את השרשור,אני אגיב בהמשך

chi12

New member
איזה מופע פצצה

גם אתם הייתם שם, אחרי זה הלכתי למאחורי הקלהים וגירשו אותי משם T__T אז נדחפתי והשגתי חתימות של כולם! יש לי חתימות..! יאי!

Digi Lista

New member
אגב,חסרות תמונות של מה שאתם מתארים...

וגם בכלל שרשור תמונות גדול מצידי של כול עונה/זוגות/חגים וכו'.... יאללה להפצצה!

למעלה