אז המיקוד פורסם רשמית

r o i 1 9

New member
אז המיקוד פורסם רשמית

ואני קצת הסתבכתי. 1.בגיאו' של ארץ ישראל לא מציינים את ספר הלימוד.ברשותי קיימים הספרים:"ישראל האדםם והמרחב" ו"גיאו' של א"" של ינון אהרוני. מהם הם העמודים אותם צריך ללמוד? האם יש מישהו שכבר ניפה את העמודים? יישובים כפריים-מה הכוונה? בספרים יש סיכומים על קיבוצים,מושבים אבל לא על יישוב כפרי. מה לגבי המאמרים ? האם יש אפשרות להשיגם דרך האינטרנט? 2.גיאו' של המזרח התיכון-הכל נהיר ומובן.מצוינים במפורש הפרקים. 3.העולם המתפתח- האם מישהו יוכל לציין במדויק את העמודים הרלוונטיים לכל נושא?יש לי הספר של ינון אהרוני והמיקוד לא תואם את תוכן העיניינים . 4.יישובים עירוניים-כנ"ל 5.גיאו' כלכלית- יש לי את הספר של חוטר. פה התוכן והמיקוד די מתואמים. מיקום תעשיות- רק מ 183-201? גיאו' של תיירות- רק מ 399 עד 479? סוגי משקים חקלאיים- מה הם העמודים. 6.המיקוד לאנסין. משמעותי? משתנה לשנה לשנה? מצויין שישאלו שאלות על הידרולוגיה וגיאולוגיה,האם זה מאלץ אותי ללמוד עוד נושא בגיאו' הנושאית? סליחה על הטרחנות

לא טרחנות

שאלות חשובות, אני מקווה שהמורות שלנו יוכלו לסייע.

בקשר למה שרשמת ב-6

השארה אני תלמיד ג"ג.. יש צפי חזק למדינה מאמריקה הדרומית.. תעבור ברפרוף ככה לפני הגרות אם אתה ניגש.. צ'ילה , אינדוניזה(למרות שהשנה ביקשו מדינה עם שכנות ולאינדוניזיה אין כי היא איים) תעבור על אלה.. וכו'...

אהובה73

New member
המיקוד מאוד ברור

רשום את כל הנושאים וגם את שמות הספרים שמהם יהיו השאלות הבחינה ! אני למשל קניתי את הספרים לפי הרשימה במיקוד. בהצלחה א.

למעלה