אז, המצעד.

DarlingAdam

New member
אז, המצעד.

תראו תכנית - יסמין תעמוד או תסתובב עם השלטים בכיכר, וכל מי שיראה אותה יתגודד סביבה ויציג את עצמו. אח"כ, לטובת העצלנים מבינינו, היא תחכה חמש דקות בכניסה לגן במקום ישר להיכנס אליו, כדי לתת הזדמנות לעוד אנשים להתגודד. אח"כ, אני מקווה שכבר יהיו כמה אנשים שיעזרו לה לסחוב, כמובן, וכשהיא תשב על הדשא ותהנה מהחיים, השלטים יעמדו לידה כדי שעוד אנשים יוכלו להתגודד, כי הרי זו הפעילות העיקרית של המצעד, חוץ מצעידה וריקוד. התגודדות בקבוצות. יסמין, את בסדר עם התכנית? כל שאר היקום, בסדר?

DarlingAdam

New member
נצלו"ש, OT rec

מחר, יום חמישי, ארבע פעמים ביום ועוד שידור חוזר ביום ראשון, OMWF, הפרק המוזיקלי של באפי, בסטאר וורלד. :) אחד הדברים היותר טובים בטלוויזיה של כל הזמנים.

יסמין 28

New member
חיחי ../images/Emo3.gif

בטח שאני בסדר עם זה שכולם יתגודדו סביבי, זה הרי מצב העניינים המועדף עליי...

transman

New member
ככר ספרא, בכניסה לעיריה

יסמין, נורה ועבדכם הנאמן קבעו להפגש בככר ספרא במקום הכי קרוב לכניסה לעיריה שניתן יהיה לעמוד בו. בכל מקרה של ספק, כמו שאדם אמר, יהיו לנו שלטים. חג שמח!

אממ

(אני גם רוצה להכין שלטים, ויש לי קרטונים גדולים) (מה לכתוב?) ((יסמין אמרה לי אבל שכחתי)) (((טיפש)))

transman

New member
המממ

מה שבא לך! ואם בא לך לקחת רעיונות, אז: השלטים הגדולים שיסמין מביאה הם "טרנסג'נדרס וחברים" ו"חן אלקובי שים זין אנחנו מאחוריך טרנסג'נדס וחברים" בצד השני (אם מותר להרוס את ההפתעה לגמרי, ובאגרסיביות גברית סטריאוטיפית אני לא מחכה אפילו לתשובה) יש ?XX?Y ו- XY שה-Y מחוק ב-X. כל הקרדיט לקופירייטינג הנפלא שייך למאיות. ויש עוד שניים קטנים שאני לא זוכר מה כתוב בהם.

רעיונות חביבים

אני אקפוץ לומר שלום, בטח לא יהיה קשה לזהות אתכם (בגלל השלטים!
)

יסמין 28

New member
אם כבר הרסת את ההפתעה...

אז טיפש, אתה יכול לעשות שלטים כאלה: לבנות - "גם את לא נולדת עם ציצים" ולבנים - "מה, לך לא חתכו??" קופירייטינג באדיבות מאיה.

barak001

New member
עוד רעיונות (קצת בנאליים)

"אף אחד לא נולד גבר \ אישה" "אף איבר לא יקבע אם אני גבר או אישה"

היי

תודה בנתיים עלו לי שני רעיונות שמצאו חן בעיניי יותר. :) (אני חושב שזה יצא מושלם, ועם טרנינג מלוכלך מצבעי גועש וחולצה ספוגה בזיעה אני מאוד מרוצה מעצמי:)

eleberth

New member
המצעד בחיפה

תגידו יש פה אנשים שיבוא למצעד בחיפה??? אני באה בטוח ואני אשמח אם יהיו עוד אנשים להראות נוכחות גם כן....

אורי 0

New member
מישהו/י עולה למת"א עם אוטו

כי אין לי "חשק" לעלות לבוש על אוטובוס. (כלומר חשק יש, אומץ אין)

אממ

מצטרף לבקשתו של אורי אני דוקא אשמח אם יחשבו שאני ילד(ואולי אקבל חצי מחיר באוטובוס) אבל אני בא עם שלטים, וזה לא כ"כ נוח.

tortaaa

New member
מחר יום שישי - תשמונת טורט בהופעה!

אחרי מצעד הגאווה בירושלים: כולכן מוזמנים למסיבה קווירית פוליטית מרהיבה של "ג`נדרפאקט", בעיר שתחולק לה יחדיו. במסיבה מוסיקה איכותית, בירה מוזרה אבל זולה, וידאו פוליטי, דראג פוליטי, והכי חשוב: הופעה חיה של להקת הפאנק הפמיניסטית-אנרכיסטית "תסמונת טורט", אולי להקת הפאנק המשפיעה ביותר במאה ה-21. בנוסף ללהיטים "בת-זונה" ו"אנרכיה ברמאללה" יבוצעו גם שירים חדשים כמו "לסביות מובטלות לא משלמות ביטוח לאומי" ויצירות מובחרות נוספות. כניסה: 10 ש"ח, מוכרות את עצמנו בזול יתרונות ברורים: הומואיות עם דרכון זר, כאופציה לבריחה ממקומותינו. פרטים בהזמנה המהממת המצורפת.

גיל494

New member
אני לא אוכל להגיע לירושלים ../images/Emo10.gif

אולי תוכלו לעשות אותו דבר שבוע הבא? אגב המצעד - אני חייב להודות שאני לא אהיה בין ה"צועדים" אלא יותר בין המסתכלים. אני לא בטוח שאני רוצה לצאת מהארון ("במיוחד כשהוא מלא שמלות..." - ציטוט של אורי ממקום אחר), אני מקווה שתבינו את זה. בפורום קל להחשף - אני אנונימי באופן יחסי. אבל באופן אישי, בחיי היום-יום - אני לא מוכן עדיין להתמודד עם כל ההשלכות של להיות מזוהה עם טרנסג'נדרס... אני מקווה שזה לא נראה לכם כמו צביעות. אחד לאחד אני אשמח לדבר ולהפגש עם כל אחד מכם, זה ממש לא משהו אישי נגדכם. תהנו במצעד, גיל.

transman

New member
בין היתר בגלל זה ה"וחברים"

כדי שבשעת הצורך נוכל לסגור את הדלת של הארון. בודאי שתהיה קבוצת צועדים במצעד בתל אביב! חג שמח!

למעלה