אז הנה אנחנו אחרי המפגש..

SoOren

New member
אז הנה אנחנו אחרי המפגש..

באמת באמת שהופתעתי לטובה. ראשית, כמעט כולם הגיעו. היה מעניין נורא להכיר את הנפשות הפועלות מאחורי הניקים. היה מעניין לראות את ה ימאאה של god בפעולה.(11.000 קש, מוכר?!
) היה מעניין לראות את מחפשת-דרך מאזינה בשקיקה אין סופית לסיפוריו של אלי. היה מעניין לראות את לי בוהה בפרצוף מתוק(!!) בקורות חייה של מחפשת-דרך. היה מעניין לראות את אלי מדבר עם שחף ולא מאזין לי.(אתה עוד תשלם על זה..) ועוד כמה כאלה.. היתם נחמדים נורא! ואני חושב שאני יכול לדבר בשם כולם ולומר שהיה נפלא. אז תודה לך אלי על הארגון והמאמצים, ותודה לכולנו על הערב הנחמד הזה.

G.O.D

New member
ביננו עדיף לך GS ...

בהחלט היה מהנה ליראות את הפרצופים מאחורי השמות, לישמוע את הסיפורים ולהזדהות עם החוויות של האחרים. מענין מתי תיהיה הפעם הבאה... ויונה אני מקווה שהתאוששת מה
... G.O.D

שחף -בת

New member
אורן נשבעת

הקשבנו לכל מילה שלך!!!!! טוף,אז גם אני רוצה לסכם (לפני שאלי יבוא לתת פה נאום על אתמול...) הופתעתי. הסיפורים שלכם ריגשו וריתקו אותי אתם כולכם אנשים מקסימים! היה אחלה... תודות לאלי שבזכותו הגעתי עד הלום (סתם....בזכותו הגעתי אתמול) אמממממ ועוד נתראה... ומחפשת דרך-אנחנו נקים קבוצת תמיכה למכורי הפורום... חוץ מזה שתכתבי לי ב"תפוז חפוז"!!!

אלהים,

אתה מקווה נכון-יחסית... רק עכשיו הגעתי הביתה מהעבודה אחרי לילה קשה של ייסורים ולקוחות טאמבאלים שחושבים שהבולגרי עם הביצה שלהם זה מה שמעניין אותי בחיים, רק עכשיו לקחתי אופטלגין שמתחיל להרגיע לי את כאבי הראש קצת... אבל היה אחלה. בעל-מחדש גדול אני, אה?

haimcn

New member
ולישון לא צריך? ../images/Emo1.gif

אז היה באמת נפלא! אנחנו יכולים לעשות את זה עוד, במיוחד בהתחשב בעובדה שבסך הכל מה שהספקנו בארבע שעות זה לעשות סבב הכרות... בכלל לא דיברנו...
אז אני לא אזכיר שמות כדי לא לשכוח אף אחד, אבל באמת היה מעניין לפגוש את כולם (לפחות את כל מי שבא). ולא תאמינו, גם בין היוצאים בשאלה יש אנשים מעניינים ולא ריקניים (למרות שהם מחפשים רק את ההנאות בחיים) - ומסתבר שכולם היו כאלה אתמול... אז, אלי תתחיל לתכנן את המפגש הבא - רק תדאג שלא נצטרך לשבת במקום אחד ארבע שעות - אנחנו עלולים לפתח פצעי לחץ... (הרעיון של בני היה אחלה רעיון) ולפעם הבאה תביא -

תודה רבה לכולם

מתנצלים שהמשפחה המורחבת הייותה עשרים אחוז מכלל המשתתפים טוב, לא ידענו שנגלה עוד בת דודה "מקרבה רחוקה"... הלא היא טוב נהנינו מאוד מניחים ומבינים שהיה הדדי מחכים למפגש הבא משפחת כהן וסאקומסקי (חנה, חיים וליאור)

טוב

New member
חיים, אם זה מפצה אותך

אז לי נעים לפגוש אותך פה. (אחרי הכל גם אני משפחה,לא?)

haimcn

New member
בוודאי!! ../images/Emo98.gif

התייחסות ממך זה אפילו יותר שווה!!

היה מרתק ומקסים!!!../images/Emo6.gif

מצחיק שחשבתי כך ,אבל לפני המפגש הייתי בטוחה שאפגוש "אנשים מסוג אחד", אבל כשהסתכלתי בכניסה למסעדה ,הבנתי כמה מטופשת אני. היו כל מיני טיפוסים והמשותף לכולם זה שהם היו מרתקים! הייתי לוקחת את כל הסיפורים ומחברת מהם ספר. איזה קורות חיים מדהימים יש לכם, אנשים! אני גאה להשתייך לפורום הזה ולאנשים המקסימים הללו! שירבו עוד מפגשים מסוג זה! אמן ואמן! מיכלי (מחפשת דרכים בשבילכם)

G.O.D

New member
האם האנשים מעוניינים לארגן מיפגש

על בסיס קבוע, ככה שנוכל גם להכיר אחד את השני באופן אישי, ולא רק לישמוע את הסיפורים. החברה הירושלמים אולי אפשר לעשות מיפגש ירושלמים, תנו דעתכם. G.O.D

ואלה, גוד,

גם אני חשבתי על הרעיון של מפגשים קבועים. באמת אפשר (אם תהיה היענות) לחשוב על יום ושעה בשבוע שאז יהיה נוח לרוב, ולנסות את זה. וד"א, מפגש בירושלים לא חייב להיות מיועד רק לירושלמים
. שבוע טוב על ראש כולנו יונה מהטאבון

אחר

New member
לאכול את הלב

אחרי שאני קורא את מה שאתם כותבים פה , ואחרי ששמעתי תיאור מפורט מאלי פלס,אני ממש מצטער שלא הייתי.וכמו שידוע , חרטה ווידוי הם שני היסודות הראשונים של תשובה ועכשיו תור הקבלה לעתיד.אז בפעם הבאה ,אי"ה ,בל"נ...

קרין321

New member
לי נשמע אחלה

אני פיספסתי את המפגש ואני כבר מתחרטת אני אשמח להפגש באופן קבוע ובירושלים עוד יותר טוב

מני3

New member
דער....... שלום לך

בס"ד באמס"ע בס"ד השני נראה לי שזה רעיון אדיר, זה בהחלט מוסיף המון רק שצריך להיזהר מהדוסים , אני זוכר מפגש של הלל באחד הקיבוצים שבו הגיעו דוסקלך לתחנה של האוטובוס שבו התאספנו, הם הביאו איתם מצלמות וצילמו( אוך, איך שהם חטפו) ולאחר מכן הם הגיעו עצמאית לקיבוץ וניכנסו ורצו גם שם לצלם, רק שהם הלכו לאיבוד בקיבוץ, לתשומת לבכם

מני, "דוס"- גועל של מלה.

ולא יודע איך החבר´ה, לי לא אכפת, שיצלמו אותי בכל הראקורסים, לבוש ובעירום, בשחור לבן ובצבע. מאד אשמח להיות לעזר לצלמים מתחילים. יונה הטאמבאל מהטאבון

יאיר20

New member
בהחלט רעיון מצויין לעוד מפגשים!!../images/Emo45.gif

g.o.d אני רואה שאתה מכור למפגשים ופורומים ומפגשים ופורומים וזה יפה! אני בעד מפגשים נוספים על בסיס קבוע וירושלים זה עוד יותר טוב, מה גם שאני רואה שיש לא מעט ירושלמים ואפילו יונה מהמרכז מסכים לבוא (כנראה שיש משהו מיוחד בעיר הקודש). כמו שכתבתי למטה היה אחלה מפגש ויונה אל תדאג יש
גם בירושלים.

haimcn

New member
אני בעד ../images/Emo127.gif

בעיקר בסופי שבוע!! בכלל, יש הרבה דברים שלא הספקתי לשאול הרבה מהאנשים, אז צריך לכנס את העדה הקדושה להשלמות במהרה בימינו...

למעלה