אז הנה אני חזרתי , לאחר העדרות קצרה

אז הנה אני חזרתי , לאחר העדרות קצרה

היו לי כמה ימים מטורפים, ופשוט לא היה לי זמן להיכנס, אז הנה פרוט: מדידה אחרונה לשמלה - הדבר המרגש ביותר שהיה לי עד כה, זה היה מקסים, השמלה יצאה מהממת, בחרתי גם כפפות והינומה ותכשיט, עשו לי תסרוקת נסיון, בקיצןר התופרת כרגיל היתה מקסימה, ופשוט נהנתי מכל רגע, לא רציתי להוריד ממני את השמלה. עוד היה לנו- פגישה עם תקליטן- צורי ממיקס- גם פה נהננו מכל רגע, אני מרגישה פשוט מצויין עם כל נותני השרות שלקחנו, בחרנו שירים - פה העבודה היתה קלה כי את הדברים החושבים עושה לנו החצוצרן שלומי ששת.

*שיר

New member
הי רויטל! מה הענייניים?

היית בחתונה של בן-דוד שלך ביום שלישי?

אגדת דשא

כן ההיתי, המקום מהמם, מקסים, כ"כ יפה, רק מה שחבל, זה שבכניסה , כשוברים דרך הכניסה לקיבוץ אז עוברים גם בית עלמין צבאי - וחובל- אבל ברגע שמגיעים למקום שוכחים מיד. החתונה היו כ- 200 איש, אני לא יודעת אם האוכל שהיה זה קייטרינג של המקום או לא אבל האמת התאכזבתי. בקבלת פנים היו מעט מאד דברים שלא כ"כ לטעמי - הדברים המיוחדים למינהם. ובחתונה עצמה היה מזנון - שזה אני גם לא אוהבת ולא היה מבחר גדול, וגם כשרצינו לקחת נגלה שניה כבר לא היה כמעט כלום. וסתם בקשר לחתן כלה- אני ראיתי את הכלה בקבלת פנים כשהיא הגיעה לאולם - הקטע היה שלא ידעתי שזאת הכלה אלא חשבתי שהיא אחת האורחות , היא לבשה שמלת זהב- שזה מאד יפה - אבל היא היתה פשוטה מדיי לטעמי- והמחשוף שלה היה פשוט ענק. ואז כשראיתי אותה נכנסת לחופה הבנתי שזו הכלה. בקיצר המקום מקסים החתונה לא היתה משהו - וגם אף אחד לא הביא בגד ים

*שיר

New member
ואללה.. ואת רוצה לשמוע משהו מצחיק?

קודם כל, אני שמחה שאת חושבת שהמקום יפה. אני חושבת שהחתונה היתה טיפה בעייתית. ה- DJ היה מעצבן נורא ולא יכולנו לשמוע כלום. לגבי הקייטרינג, הסתבר שהחתן כלה עשו איזו קומבינה מיוחדת באוכל (לא הבנתי למה). אני מקווה שכשאנחנו נלך לפי הסטנדרט המצב יהיה יותר טוב.
תודה על הטיפ לגבי כמות האוכל.(דרך אגב, היו 280 איש - נכון שזה לא מורגש בכלל?) לגבי הכלה, קרה לי בדיוק מה שקרה לך!!!
בכלל לא הבנתי שזו הכלה!! זה ממש טפשי בעיני. היא לבשה שמלה יפה, אבל בכלל לא נראתה כמו כלה. שום תסרוקת מיוחדת, שום קישוט מיוחד בשמלה, כלום. ולקטע! איך שנכנסנו למקום אמרתי להורים שלי שהפרצופיןם נורא מוכרים לי. ואז פתאום הסתבר לנו שהחתן הוא שכן שלנו (כלומר, של הורי)!! בוא´נה, אנחנו גדלנו ביחד באותה צ´כונה!
אני זוכרת אותו כשהוא היה כזה (אני מסמנת עם היד) קטן!!! קטע גדול, לא!?

רגע, את רוצה להגיד לי שאת היית שם

בסוף באותו ערב, איזה מצחיקה, היית יכולה לשאול את החתן מי זאת רויטל של לירון והוא ישר היה אומר לך. ואני מנסה להסביר לך איך היא היתה לבושה חחחחחחחח

*שיר

New member
בטח שהייתי! וחיפשתי מי מחלקת הזמנות ../images/Emo13.gif

אבל לא ראיתי אף אחת "חשודה"... והאמת, רציתי לשאול מישהו מי זו רויטל אבל התביישתי! אז אני מכירה את בן דוד שלך ואת דודה שלך (היא היתה הספרנית שלי...). מה את אומרת על זה!?!?

*שיר

New member
כן, סימה היתה הספרנית שלי והם גרים

(או לפחות גרו) 4 בתים מאיתנו בחיפה! ואני מכירה גם את התאומים הגדולים (אני חושבת שהם שנה מעלי), את יודעת, הסתובבנו באותה שכונה (פעם היו מסתובבים בשכונה בחוץ)

*שיר

New member
אה, דרך אגב, את יכולה לשאול את דודה

שלך עלי - אני ואמא שלי אמרנו לה שלום (ומזל טוב) ודיברנו איתה קצת...

למעלה