אז הנה המאמר שלי....

i love lucy

New member
אז הנה המאמר שלי....

"being with the beatles was like being in the eye of a hurrican. you'd wake up in a concert and think, how did a get here... john lennon אני יפתח את המאמר בהכרזה: אני שונה בכתיבה שלי, יש שיאמרו שאני פחות טובה בזה, את זה אני יודעת. לא כולם ירצו לקרוא את המאמר שלי, גם את זה אני יודעת. אבל מי שבכל זאת החליט לקרוא, אז שיקרא עד הסוף כי אם הוא לא קורא עד הסוף אז עדיף שלא יקרא בכלל. אתמול קיבלתי מתנה מאוד מיוחדת, אני מחזיקה אותה כמו אוצר בתוך איזה פינה בארון, ויודעת, שאני ישמור עליה עד לסוף החיים. קיבלתי ספר. כן ספר... מיוחד גדול ומרשים הוא נקרא: האגדה של ג'ון הספר מתעד כל דבר ודבר בחייו של ג'ון לנון. מסיום בי"ס עד להופעות, האלבומים ועד למאבק בשלום עם יוקו הולדת שון והכל, פשוט הכל. כל חייו מתועדים בספר וזה מאוד מיוחד. לספר מצורפים פריטים כגון: התעודה של ג'ון, כרטיס לתכניתו של אד..., ציורים של ג'ון מילדותו, המון המון תמונות. ואפילו חבילת קלפים של הביטלס! כן גם זה היה אז... כשראיתי את התמונות, השירים , הציורים , הכתבות והכי את השירים בכתב ידו ואת המכתבים ליוקו ממש התרגשתי... כמובן שעדיין לא סיימתי לקרוא את הספר אבל הייתה לי מן תחושה כזאת של: ואו, אני באמת הולכת להכיר את כל ג'ון לנון! וזה תחושה נפלאה, תאמינו לי. אני יודעת שאני הולכת לשבת עם הquickionery שלי ולקרוא הכל הכל הכל ... מה מדהים בספר? שהכל מצורף אליו זה לא מחובר כמו צילום עלוב... זה הכל בידיוק איך שזה צריך להראות. לספר מצורף דיסק המתעד 15 ראיונות עם ג'ון+ הקלטה מקורית של לט איט בי 60 דקות שג'ון מספר על חייו, האומנות, יוקו והכל ... ביינתים שמעתי 4 מתוך 15 ראיונות וממש נהנתי! בהמשך המאמר אני יראה לכם פריטים בלעדיים של ג'ון... תמשיכו לקרוא!

גמאני רוצה!!!

איפה קנית את זה

i love lucy

New member
קניתי את זה באר"הב...

זה בלעדי לי אז סורי.... זה פשוט מאוד נדיר ומיוחד... בכלל כל מה שצרפו לזה... איזה כיף לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i love lucy

New member
חלק ב'- האלבום

טוב מכוון שיש גם אלבום ששמו האגדה של ג'ון... ויד לי את האלבום הזה... אז אני ייתן גם חלק של ביקורת אלבום אבל בדרך קצת יותר מיוחדת... מה הייחוד? אתם בטח שואלים... אז במקום לכתוב על כל שיר ושיר ובלה בלה בלה... אני יצרף חלק מהשירים המקוריים! (מקורי ז"א... השיר שג'ון רשם...) עוד מעט תבינו למי שלא הבין...! טוב אז הבה נתחיל: קודם כל אלבום פשוט מדהים! אין עליו! האלבום סולו הכי טוב שאי פעם שמעתי שירים פשוט מקסימים כמוח שג'ון היה מקסים ביותר... זו דעתי ואני לא ישנה אותה האלבום הזה מלווה אותי כל חיי... הוא באוטו ואני שומעת אותו כל נסיעה מאז שאני זוכרת את עצמי ושום דבר לא נמאס רק משתבח! זה מה שהופך אותו לאלבום כה מיוחד. בתמונה: השיר המכורי כפי שנכתב imagin לנון מציע לעולם חלום חדש, עולם בלי מעמדות, בלי סבל וללא רעב.. עולם שבו בני האדם יהיו ביחד יחיו יחד בהרמוניה ובשלום! שיר מאוד מוכר... שיר מדהים ומהמם שפותח את האלבום בתחושה- אח איזה יופי!

i love lucy

New member
עוד על האלבום...

we all shine on שיר קיצבי יותר מאמג'ין... יש עוד שירים מסוג זה כמו קולד טרקי... שיר מדהים!... חחח טוב אז גם פה יש לי את התמונה של השיר המקורי... ואני ישתף אותכם בזה... נמשיך: השירים האהובים עלי באלבום הם: give peace a chance power to the people mind games טוב די ! אהבתי כמעט את כל השירים!!! אבל שיר מדהים ומיוחד מאוד עבורי הוא WACHING THE WEELS נקווה שרשמתי נכון אבל אתם יודעים על מה מדובר... טוב הדפים הבאים כוללים תמונות מהספר אז תהנו הדיסק פשוט חובה למי שאין אותו!!!! באמת רוצו לקנות אני רק רוצה להזכיר שמה שעשיתי זה חלק ראשון והחלק השני יהיה שאני יסיים לקרוא את הספר...

i love lucy

New member
מעכשיו רק תמונות.. מאוד מומלץ!

תמונה מהחלק על ילדותו של ג'ון... איזה חמוד!!!!!!!!!!!!

i love lucy

New member
קלפי ביטלס!!!

תאמינו או לא זה היה במסטיקים!!! עוד אחד משגעונות הביטלמניה

i love lucy

New member
כרטיס לתכניתו של אד

מישהו רוצה ללכת איתי יש לי כרטיס זוגי.... קצת מטושטש אבל מספיק ברור... זה בחלק על הביטלמניה ושות

i love lucy

New member
התעודה שלו...

אני לא הגעתי לחלק של הצייונים... אבל הוא נראה תלמיד טוב לא??? חננה חמוד!

i love lucy

New member
ספר הציורים של ג'ון- חובה!

איזה יופי...איזה כשרון.... בגיל כה צעיר!!!! פשוט אמן לא?

i love lucy

New member
טוב זה הכי חשוב אז כנסו!!!!../images/Emo13.gif

זה רק חלק ראשון... ואני חייבת לסיים כי צורחים עלי... אחרי שאני יקרא את הספר אני יעשה חלק שני!!!! זה יהיה עוד די הרבה זמן אבל חפיף ... שרשרו לפה

למעלה