אז הנה הנה אני בא לעשות פה..

tairon

New member
אז הנה הנה אני בא לעשות פה..

מסיבה תתקעו בחצוצרות שב"קס........ כי עולות המעלות..... ערב טוב קהל מיוחד גברותי וגם רבותיי... הנה אני פה למין מסע של מכתב שלא ישלח בדואר וגם לא במיל אבל פה זה חופשי ללא בול אז שמישוווווווווווווווווו יעצורררררררררררר אותיייייייייייייי שיואו זה בלתי נשלט בעליל הדבר הזה.. ממש מדבק כאילו הפיתוי לכתוב מכתב אבל בעצם אני לא רוצה לכתוב מכתב אני רוצה לשיר שירי זמירות לחג.. שירי חג .. אהממ אבל רגע אין פה שירונים אוף המנהלת הזו גם כן .. מה אני יזמזם ??????? או אולי אני יזמום.. לא לזמזם יותר כייף אפשר לזייף חופשי ואף אחד לא יגיד הנה תפסנו אותך מזיים באורגזמית הופס זה בכלל אורגנית.. חיחיחי ואני בכלל לא יודע לנגן אני כן יודע זאת אומרת אני יודע לנגן על העצבים ושולט בחומר ברמה גבוהה...... טוב נו תחשוב שיר שאתה מכיר את המילים שלו .. אהממ רגע לא להלחיץ אני חושב...הדרך ארוכה ומפותלת אני נופל וקם נופל וקם נופל וקם אף פעם לא אפסיק ללכת אני נופל וקם עובר גשר ועוד גשר אני נופל וקם כמה ארוכה היא הדרך אני ועמד איתן עם ראש מורם אומרים שהאהבה באה רק מיליון לאחד אומרים שאין סיכוי שהשמש עוד תזרח עלי הם אומרים שאני אפול אומרים שאפחד אומרים שאשאר לבד בצד אומרים שאני לא מתאים לחיים כי אין לי רצון לזהב ויהלומים אין לי קלפים נכונים אבל אולי זו החברה שקורסת אם זה לא מקום מתאים למחפשים של הקשת בענן למתעלמים מסימן הזמן והכוכב שלי היכן בני אדם אני קיים בעיניכם אולי אין לי ערך אבל יש לי נשמה יש לי שיר יש לי את הדרך....... הנה אני באאאאאאאאאאאאאאאאאאא זינזאנהההההההההההההההההההה..... עכשיו נרגעתי.. שנה טובההההההההה לכולכם

רוח הים

New member
הנה אנו המיואשים

וזה מה שעושה לנו היין, האוכל והשעון הדובר (כן כן ...בדיחה אישית..) הנה אנו המיואשים בחיים אנחנו נפגשים לא, לא מתלוננים רק תוהים ובוהים, אלוהים איך עוברים החיים ואיך שמשון באשתאול היה אחלה גבר ואיך אני באשקלון עובד באוטו זבל איך ניסינו להיות שונים לעלות בסולם הערכים חרף כל המאמצים אז כלום עוד לא זז אנחנו לא מרוצים ואיך אדם וחוה אכלו פירות בגן עדן ואיך אני יושב ואוכל עוגיות בשקם ואיך לשרה באו מלאכים אני נזכר לי ומה יש לי משלושת המלאכים של צ´ארלי ואיך כל הנביאים רדפו צדקה וחסד ומה אני עם הרדיפות שלי אחר הכסף כך הגענו עד עצבות גדולה עולם אחיד בשוק הפעולה והדרך לאן היא מובילה אולי אנחנו לא בנויים בשבילה ואיך יוסף היו לו חלומות לפיענוח ואיך אני עם החלומות שלי ברוח אבל איך אפשר במחשבות האלו כך לחיות אולי גם לי עתיד פתאום משהו לקרות אז אולי אני אסע לי מחר לטיול באופניים ואעלה כמו אליהו בסערה לשמים ועוד לא נירגעתי שאאאאאננננההההה טוווווובבבהההההההההההההה

ה מוזה

New member
אז הנה הנה הוא לפה רגע --------->>

הכלללללללללללללללל הבנתי רק אתה יכול להסביר לשרל´ה שרון מה זה מזיים באורגזמית ????????
חחחחחחחחחחחחחחחחח.... טאי שתהיה לך שנה מלאה בצחוק שמתגלגל עכשיו

tairon

New member
שיר מיוחדד אידישע פיראטן

כל העם כבודנו ימלל איזה חברה יאטן אידישע פיראטן שירבו כמותם בישראל! אל המסע יצאנו את המצפן כיוונו שנפליג ישר אל ארץ כוש ואל תרשיש מילאנו את הפעקלאך פסולס וגם קרעפלאך פח של צ´ולנט, פח של בורשט, חבית גפילטע פיש. מביאליסטוק עד ווהלין מליטא ועד פולין כל העם כבודנו ימלל איזה חברה יאטן אידישע פיראטן שירבו כמותם בישראל! הגענו אל הבלטי אני לים נפלתי רק צעקתי: שמע ישרואל וי צי מיר געוואלד! ממעמקים קראתי אך איש מן הפירטים הולך להורידדדדדדדדדדד אותו חייב אותו לעצמי איזה שיר אוחחח אני יושב ללמוד את המילים הללו בע"פ שככה יהיה לי טוב .. לא יודע מה הייתי עושה בלעדי השיר הזה זה שיר שלא נס ריחו הרבה אוכל יש בו והרבה שפה מליצית מיליטנטית..

tairon

New member
שמישו ישתלט על זה......

וואו נעמעט מען א ביסלע נחת? וואו נעמעט מען א ביסלע גליק תקרא את המפה תבין היכן אתה תלמד את הנתונים תתחיל להיות בפנים האם יש הבנה תפסת ת´תמונה אם תתחשל או תיכשל או תתרשל זו פונקציה של או שאתה טס או שאתה עף יש מיליון בתור, מיליון בתור שתיים זוז, עבור או שאתה עף או שאתה צף יש מיליון בתור, מיליון בתור שתיים זוז, עבור... זה שיר ממש מי כתב אותו עמד בתור לגפילטע פיש שעות מרוב יאוש תראו מה יצא לו בחיי האיש קנון....... פרס ישראל לשירה הייתי נותן לו !! מכתב שלא נכתב הייתי כותב לו יאללה זזתי בסדר מה אתה צועק איזה פחד שתים שלוש זוזזזזזזזזז

tairon

New member
דוקטוררררררררררררר

דוקטור תציל אותי אני מחורפןןןןןןןןן טוטאל לוסט קומפליטיקו כואב לי בחזה הראש שלי נגנב דוקטור זה המצב אז בוא ותרפא אותי עכשיו........

ה מוזה

New member
אני שומעת צופרים וחלוקים לבנים....

איךךךךךך גפילטע פיש??? איך ??? זה בכלל חג אחררררר

spaceship

New member
ווינו ווינו ווינו

הנה אני בא טרי מבגדד האמבולנס נטול האחד כמו שנאמר שחירקית ווינו ווינו ווינו

רוח הים

New member
CLEARRRRRRRRRR

----------------------------- השעה 23:40 אני מכריזה בזאת על מות השפיות דקה דומיה . . .

spaceship

New member
ממתי אני שפוי רק תגידי לי?

חיחי סוף סוף העולם נורמלי בלי שפיות אני מכריז על ה6 לספטמבר 2002 כיום בו אי השפיות נצחהההההההההההההההה זה יום שיזכר לדורות סלוטטטטטטההההההההההההה

רוח הים

New member
ישר מהגולה

(How ya doin´ Bernie?) Oy vey, oy vey (How ya doin´ Bernie?) Oy vey, oy vey (How ya doin´ Bernie?) Oy vey, oy vey And all the goyim say I´m pretty fly for a rabbi Meccha leccha hi, meccha hiney hiney ho Our temple´s had a fair share of rabbis in the past But most of ´em were nudniks and none of ´em would last But our new guy´s real kosher, I think he´ll do the trick I tell ya, he´s to dies for - he really knows his shtick So how´s by you? Have you seen this Jew? Reads the Torah, does his own accounting too Workin´ like a dog at the synagogue He´s there all day, he´s there all day Just say "Vay iz mir!" and he´ll kick into gear He´ll bring you lots of cheer and maybe bagels with some shmeer Just grab your yarmulka and Hey! Hey! Do that Hebrew thing! (How ya doin´ Bernie?) Oy vey, oy vey (How ya doin´ Bernie?) Oy vey, oy vey (How ya doin´ Bernie?) Oy vey, oy vey And all the goyim say I´m pretty fly (for a rabbi) He shops at discount stores, not just any will sufice He has to find a bargain ´cause he won´t pay retail price He never acts meshugga and he´s hardly a schlemiel But if you wanna haggle, oy, he´ll make you such a deal! People used to scoff, now they say "Mazel tov!" He´s such a macher ´cause he worked his tuchis off Yeah, he keeps his cool and teaches shul What´s not to like? What´s not to like? On high holy days, you know he prays and prays And he never eats pastrami on white breath with mayonnaise Put on your yarmulka and Hey! Hey! Do that Hebrew thing! When he´s doing a Bar Mitzvah, now that you shouldn´t miss He´ll always shlep on down for a wedding or a briss They say he´s got a lot of chutzpah, he´s really quite hhhhhip The parents pay the moyl and he gets to keep the tip (How ya doin´ Bernie?) Oy vey, oy vey (How ya doin´ Bernie?) Oy vey, oy vey (How ya doin´ Bernie?) Oy vey, oy vey Meccha leccha hi, meccha meccha cholly ho He´s doin´ well, I gotta kvell The yentas love him, even shicksas think he´s swell Show up at his home, he says "Shalom" And "Have some cake - you want some cake?" Yah, he calls the shots, we really love him lots Oy gevalt, I´m so ferklempt that I could plotz So grab your yarmulka The one you got for Chanukah Let´s put on our yarmulkas and Hey! Hey! Do that Hebrew thing!

spaceship

New member
חחחחחח

האושפיזין חיי וקיים שולח שטויות מעולם הולך ונעלם לאיזור האסור חיחיחיחי כמו שנאמר ע"י אבותינו תעשה מה בראש שלך היום כי אין מחר אז הנה אני בא וקורא לעם להמשיך במסיבה זאת ההעת לבלאגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בעולם הקטן

למעלה