אז הנה התגובה האחרונה שלי

אז הנה התגובה האחרונה שלי

יכול להיות שהתפרצתי יותר מדי, אז נכון שאנחנו גובים 600 ש"ח מיסי שבט אבל מהמיסים האלה החניכים מקבלים פעולות שמעבירות ערכים, כן ערכים, תום, יכול להיות שאלה לא הערכים שאתה מאמין בהם אבל עדיין ערכים וזה שאתם מעבירים את הערך הטלת ספק, יופי אז מה? אתם עדיין תנועה פוליטית שמעבירה דעות פוליטיות, לא נותנת לחניכים לגבש לעצמם דעה, אז יופי שאתם אומרים להם להטיל ספק... ויכול להיות שאתם תקבלו מישהו ימני לתנועה שלכם בזרועות פתוחות אבל אתם גם תנסו לשנות אותו לשמאלני ואל תגידו לי שלא כי התנועה שלכם מבוססת על השמאל וערכיו, ורק שתדעו (משיח ותום) לפני שניסיתי את הצופים בתחילת כתה ז´ ניסיתי את הקן בכרמ"צ הגעתי לשם, המדריכים היו בט´ שזה גם לא מקובל עליי היה אי סדר נוראי הרגשתי שמזלזלים בי דחפו אותנו לחדר אחד חיכינו שם משתוללים בערך חצי שעה ואז נתנו לנו לכתוב שיר על בריסטול כשהמדריכים מצטחקקים בצד, יכול להיות שזה לא תמיד ככה אבל זה הרושם שקיבלתי. כשאחותי הגיעה לנוער העובד והלומד היא חוותה בדיוק את אותו הדבר וכן, גם בקן כרמ"צ. אז יכול להיות שהתנועה שלכם יותר זולה אבל היא לא בהכרח יותר טובה, ואם אתם מהנוער העובד אני לא חושבת שיש לכם מקום בפורום צופים.

manga girl

New member
צודקת כל כך

לפעמים מה שעולה יותר, יותר טוב...באיזה שבט את ד"א?

אני..

משבט משוטטי בכרמל הנהגת חיפה, השבט הראשון בארץ! מ-ש-ו-ט-ט משוטט הוא השולט!

גם בתנועת הצופים יש מדריכי לא הכי

הכי .... לא צריך להאשים את התנועה אלה את המדריכים .... שלא תבינו אותי לא נכון ... אני צופיף גאה ! ויודע שתנועת הצופים היא התנועה העדיפה -לפחות עלי- אבל צריל לקבל את דעותיו של האחר ...

manga girl

New member
ראית את אפיק השנה? איזה יפה!

אבל בחיים הם לא היו מקבלים צופיות...

שלווום

יקירתי איזה שבט את? כן השקענו השנה
אבל זה היה לא צופי, אני מסכימה.

מצופלח

New member
כרמ"צ

טוב, כרמ"צ, במיוחד בשנותיה הראשונות (אקונומיקה בשכבה ט´) היה קן עלוב... הוא עדיין כזה... מצטער שעברת את החוויה הזו... העניין הוא במדריכים, לא בתנועה. את התרשמת מהמדריכים, אשר היו מעפאנים, אבל אם המדריך טוב, את תאהבי... (זה נכון לגבי כל תנועה) Love ya! אגב, למה התחלת שירשור חדש?

אולי..

אז כנראה שמצאתי מדריכים טובים קודם בצופים ושם גם נשארתי ויכול להיות שאם המדריכים של כרמ"צ היו יותר טובים הייתי נשארת שם, אני חושבת שעשיתי את הבחירה הנכונה, אני לא מוכנה שהערכים שעליהם בנויות הפעולות יהיו פוליטיים, אפילו אם אני שמאלנית. ופתחתי הודעה חדשה, כי רציתי לראות עיגול כתום ליד הכותרת זה פשוט עושה לי את זה.

כשאני נזכרת עכשיו...

אני הייתי נדמה לי ךפני כמה שנים בכמה פעולות בנוער העובד והלומד. ואני ממש מסכימה עם חמישיסטית. היו לנו ממש חרא של פעולות, סתם תקעו אותנו בחדר ורוב הזמן העסקנו את עצמנו לבד. אני לא יודעת אם זה ככה בכל מקום אבל זה לא אמור להיות בקן שאני הייתי (קן נווה שאנן)

לא צופי?!

על מה את מדברת זה היה מאוד צופי היה לנו הרבה כפיתות פשוט לדוגמא בדובי כיסינו אותו עם הבד הסגול...ובלי להעליב שימותו הקנאים! נ.ב: ואני יודעת שזה היה מאוד צופי כי אני פירקתי אחר כך את כל הכפיתות!

למעלה