אז הנה התשובה שלי

טל לוין

New member
אז הנה התשובה שלי

שלום לכולם, אני קוראת את הדברים שאתם כותבים ואני חייבת להגיד שבסה"כ אני מסכימה - מסכימה שיש צורך בשינוי. לעיצוב עמוד הבלוגיה הקיים היו את השיקולים שלו. הואיל ולא הייתי מעורבת ברובם אינני רוצה להגיב עליהם. זה נכון, כפי שדנטל כתבה, שהוא היה, בין היתר, תוצר של תלונות של גולשים רבים לאורך זמן. ובמובן זה אינני מסכימה עם סיון - מפני שלא דובר בקבוצה קטנה של גולשים אלא בבעיה כללית. אני סבורה, יחד עם זאת, שיש צורך לשלב בין שתי השיטות. כלומר לאפשר מקסימום חשיפה למקסימום גולשים, ובד בבד להכניס בחירות של עורכת (כן כן, אני אישה אחרי הכל) כקידומי תוכן נבחרים. אינני רוצה להבטיח דבר, אך עם הגיעו של איתי נגלר, מנהל התוכן החדש - אני סבורה שזה הכיוון שנלך אליו. בשיחות שערכנו, הובן שהמצב הנוכחי אינו יכול להישאר בעינו. ישנה תחושה בקרב כולנו שיש צורך לעשות את הסינתזה הזו - ואני מאמינה שלא רחוק היום והיא תגיע. לא רוצה להבטיח, כי דד ליינים כבר נדחו כאן מספיק פעמים. לכן אנחנו נעבוד ואם-וכאשר יהיה מוכן נודיע על כך. צר לי על ג'ו ועכבר כחול מדבר - ומנגד אני מבינה את התחושות.

Tali1912

New member
והנה השאלה שלי

טל, מה עם אירוח נוסף בבלוג טי וי
טוב נו אני יודעת שיש לך ימבה על הראש, אבל אתמול הלכתי להציץ לך ולנמרוד באירוח משהו בסגנון "שיחזור מקום הפשע" וחשבתי למה לא עודפ'םםםם. דפקא היה נחמד לצפות שוב. מה את להגיד?

Tali1912

New member
דייייייייייי ../images/Emo12.gif רצינית?

וואלה, אתמול הזכרת לי את השופטת הזאת דפנה מכוכב נולד, אל תשאלי איך, אבל כל פעם שהפנים התמקדו בה, אמרתי ויי איך היא מזכירה את טל. ת'כלס אם השידור לא היה מעניין אז הייתי שואלת, או הולכת שוב אחרי כמה חודשים לבלוג טי וי, גם תוך כדי שידור ולמחרת אמרתי שצריך אירוח מידי חודש.

יש לי הצעת ביניים

טל, האם יש אפשרות שעורכי דף הבית יקדמו את שרשור המלצות הגולשים שסוקי פותחת כאן מדי סופשבוע (כששולחים לה המלצות)? מעין דרך עוקפת להעדר ההמלצות בדף הבלוגיה והתעכבותו של דף הבית התפוזי החדש.

wranger

New member
../images/Emo45.gifהצעה נאה

זה גם יעודד גולשים לשלוח לסוקי המלצות. מצד שני, זה עלול אולי להעלות שוב תהיות על "מקורבים", אם לסוקי ואם לגולש הממליץ... לא?

אתה בעצמך נאה.

אני לא חושב שאי פעם נוכל להגיע למצב שלא יהיו חשדות ב"מקורבים". אני גם לא חושב שזה צריך להדאיג אותנו יותר מדי. כל עוד אנשי תפוז, טל ועורכי התוכן יודעים שהם פועלים באופן מקצועי, הרי האינטרס הוא לחשוף את התוכן. זה הכל.

wranger

New member
הלו, הלו, אני מאורס, להזכירך. ../images/Emo3.gif

כן, אבל איזה סערות התעוררו בעבר בגלל החשדות האלה... נכון שאנשי תפוז, טל ועורכי התוכן הם אנשים ישרים שפועלים באופן מקצועי, אבל כמה אפשר לעמוד ולספוג הטלת רפש, גם אם איננו מוצדק? לא נעים להיות איש תפוז בזמן כזה, אה? (טוב, נו, גם אתה לא רע בעצמך.
)

suki da yo

New member
אוף עם המקורבים האלה

אני כל כך מקורבת כבר לכל הנהלת תפוז שאפשר לחשוב שאני גידול שיש לטל על הפרצוף. בקיצור, מי שרוצה להמציא תאוריות קונספירציה מוזמן להנות

את וwranger שניכם זה למעשה טל

שפתחה לפני שנים את שני הכינויים האלה, במטרה ליצור לעצמה "תומכים" ביום ובו היא תיהפך למנהלת הבלוגיה. כולם יודעים את זה.

טל לוין

New member
יואו - איך חשפת אותי

אתה צודק למעשה מדובר בבחורה סכיזורפנית אחת שבכלל קוראים לה שולה וכל חייה העריצה את שולה טל. אוי - נראה לי שאצטרך לעבור לישראבלוג

טל לוין

New member
אני בהחלט אנסה לעשות זאת.

לא יכולה להבטיח אך אעשה את מירב המאמצים

Eli Av

New member
תמיד רציתי להיות מומלץ ../images/Emo163.gif

בתור בלוגר חדש בתפוז, נורא מעצבן שאני כבר לא יכול לקבל את המלצת העורך (עפ"י שאני חושב שלפעמים מגיע לי)..עכשיו אולי ההזדמנות הזאת תחזור. בכל מקרה גם אם לא אני אמשיך לכתוב (כנראה..) שבוע טוב סופר אמא טל

למעלה