אז הנה לכם נושא (כאוב)

New member
אז הנה לכם נושא (כאוב)

שלא קשור לרדיוהד: "ימי-הולדת". מה דעתכם על העניין? אוהבים את היום הזה או לא? מה אתם עושים בדרך כלל ביום "החגיגי" הזה? מתכסים בנוצות ויוצאים לבלות או מתכסים בשמיכה ומכבים את כל האורות? ומתי התאריך של כל אחד פה (פורום אסטרולוגיה עאלק)? שלי,למשל,חל היום. מה לעשות..ככה זה..לא כל יום חג (לפחות אצלי לא).

truelovewaits

New member
מזל טוב!

היום הולדת שלי חל בתשיעי לאוגוסט (מזל אריה). גם ניצן (שנטשה כבר את הפורום לצערי) נולדה בתשיעי לאוגוסט, רק שנה לפני. שנה שעברה חגגנו ביחד...כי שיעמם לי בבית. אז לקחתי רכבת לחיפה. היה ממש נחמד. נראה לי שמאז ממש נהיינו משפחה (מאז אותה ארוחת יום הולדת המשפחתית שהייתה להם ואני הצטרפתי). עקרונית אני כל הזמן רוצה לגדול, אז אני אוהבת ימי הולדת. זה בטח ייפסק איפשהו באיזור גיל ה-22 שכבר אז אהיה מפסיק גדולה ואפילו מעבר למינימום שרציתי. אז בינתיים.....אני מחהכ ליום הולדתי. אני לא עושה דברים מיוחדים ביום הולדת, אני לא אדם של מסיבות, או שצריך את המסיבות בשביל להיות שמח. נראה לי שגם השנה אסע לחגוג עם ניצן. sweet 16 P:. האמת שעכשיו יהיה זמן מצויין לצאת מהאנטרנט וללכת ללימודים. בוקר טוב לכולם.

polyethylene

New member
../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif מזל טוב !!! ../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif

שלי יחול ב29 ליוני ויביא אותי לגיל המופלג של 24. אבל אני מתנחמת שירון (lazy) יותר גדול ממני אז הכל בסדר
בד"כ חברים באים ואנחנו יושבים באיזה בית קפה או פאב או סתם הולכים למסעדה, תלוי במצב הרוח, ולפעמים לא בא שום דבר אז אנחנו סתם יושבים אצלי בדירה ומריצים שיחות נפש...

january18

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo172.gif../images/Emo85.gif../images/Emo28.gif../images/Emo25.gif

מזל טוב! :) גם לאחותי יש היום יומולדת........ לא שאכפת לכם
אני ב28 לינואר מזל דלי ואני שונאת ימי הולדת, תמיד בוכה בהם... רעות.

HandsomeDevil

New member
חדש פה...

היי, קוראים לי שחר, בן 14 וחצי מזכרון יעקב. ת´אמת?! לא שומע את רדיוהד הכי שבעולם (מעדיף silverchair,Lit, matchbox 20...) אמממ... P: בקשר לימיהולדת,אז אני ב27 לבפרואר, יליד 1988(זקן, כבר עבר מילניום...) ודיי אוהב פשוטללכת עם כמה אנשים ללונאפארק או סתם לסיבוב בחיפה או ת"א..

root

New member
מזל טוף!

מזל טוב, תעשי חיים... יום הולדתי חל ב-4 לנוב´ (מזל עקרב...) - רצח רבין... ד"א, את מי שזה מעניין - היום יש יומולדת גם לדניס רודמן, עכשיו שאני חושבת על זה.. בנאדם ענק.

Black Star

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

הבנתי שהיומולדת זה נושא כאוב בשבילך, וחבל. בכל זאת המון מזל טוב
היומולדת שלי הוא ב- 9 לינואר. אני ממש אוהבת ימי הולדת... לא יודעת, הם סבבה כאלה, להיסחב עם כל הבלונים והדברים ולהשמין המון המון מהממתקים. מה שחבל זה שלרוב, אני חולה ביומולדת שלי.. ככה זה כשנולדים בחודש הכי קר בשנה. די מבעס, אבל לא נורא. השנה היה לי שלג ביומולדת, היה חביב. סה"כ, זה אולי קצת מוזר לחגוג יום בשנה שבמקרה הגחת בו לאויר העולם.. אבל זה עדיין סבבה. למה לא למצוא עוד סיבות לחגוג
יעלי (אני חייבת ללמוד לעשות סמיילים חדשים)

power play

New member
מזל טוב

אני אריה 20.8 כל פעם אני מעדיף לעשות משהו אחר. השנה הכי חושב שאני אקח את כל החברים שלי למרכז קנדה.. אהה ואם במקרה אחד מהם יקרא את זה:"אתם משלמים על הנסיעה כולרות כפויות טובה" ;)

power play

New member
בלי שום קשר

אני חייב להגיד שאני מת על החתימות של כולם פה... אבל הכי אני אוהב את שלי!

Coma White1

New member
אוך..אכן נושא כאוב.

אני שונאת ימי הולדת. ביום ההולדת האחרון שלי לא טרחתי לספר לאף אחד, והיה לי יום רגיל לחלוטין, חוץ מהעובדה שאמא שלי אמרה לי מזל טוב בבוקר. לא צריכה יותר.

january18

New member
אז מה כן סיבה?!

אם הם חברים שלך הם לא אמורים לזכור את היומולדת שלך? אז מה כן סיבה לזכור את היומולדת שלך?
לא מבינה אותך.. מצטערת על האוף טופיק, אבל לא מצאתי פורום ´ימי הולדת´ רעות.

New member
תודה תודה ושוב תודה ../images/Emo24.gif

לכולם על הברכות (החמות?) תתפלאו,אבל למרות הסלידה הגדולה שלי מימי הולדת...היה נחמד. אירגנו לי מסיבת, פאקינג, הפתעה (דבר שאני לא הכי מחבב בעולם. הפתעות אני מתכוון). אבל היה טוב וגם טוב שהיה! מזל טוב לכולם!

למעלה