אז הנה מנה ראשונה...

אז הנה מנה ראשונה...

שלום לכם, אז חזרתי מחודש שהייתי בו בהרבה טיסות, לפני חודש טסתי לאורוגוואי (דרום אמריקה לחסרי אוריינטצייה מביניינו...), בשביל להגיע הייתי צריך 3 טיסות, מפה לפרנקפורט,מקדש לכל דבר לחובבי התעופה ואת זה תבינו בהמשך, מפרנקפורט לסאן פאולו עם ואריג ומסאן פאולו לאורוגוואי עם פלונה, החברה האורוגוואית... אחרי 3 שבועות חזרתי לארץ שוב דרך סאן פאולו אבל הפעם דרך לונדון ואז לארץ. הייתי יום וחצי בארץ, שאפילו את המזוודה שנאבדה לי בדרך לא הספקתי לקבל, וטסתי שוב, הפעם לניו יורק... אני יביא לכם בכמה מנות את התמונות מכל מיני מקומות בעולם... תהנו

נתחיל מהסוף דווקא...

את הטיסה לניו יורק טסתי עם 744 הסינגפורי החביב ביותר! מטוס נוח ביותר. בגלל שהטיסה היתה מפוצצת והייתי נוסע סרוויס נסעתי בקרו סיט (Crew seat), כן המתקפל הזה שליד הדלת, ממש לא נוח לישון עליו אבל עדיף מאשר להיות תקוע ליד החלון או באמצע ולהפוך את כולם בשביל למתוח את הרגליים, אז בינתיים התחברתי עם הדיילות, קיבלתי 2 ארוחות, גם ילדים וגם רגילה, הארוחת ילדים פשוט שווה, הפרסר או בלשון העברית, הכלכל, היה ממש נחמד, בריטי-ישראלי מצחיק שכל הזמן היה בתנועה והיה נחמד לכולם, כולם הסתכלו עלי יושב על הכיסא הזה וחשבו שאני האיש ביטחון. הטיסה היתה מעולה, מטוס מפוצץ אבל בלי הרבה בלאגן, צוות ממש מעולה עם חיוך על הפנים כל הזמן ונחמד מאוד, לי אישית דאגו טוב מאוד... אחרי כל הזיבולים, התמונה זה מסוף המטוס ליד הדלת שיש חתיכת מתכת שכתוב בה שהמטוס הזה מושכר לאל על והוא שייך לחברה מסויימת, מצטער עם ההחזר של הפלאש הרס אבל זה היה בחושך מוחלט שם...

התמונה הזאת...

צולמה ישר שירדתי מהמטוס של אל על שהיה 737 אגב EKE. בתמונה 744 של יונייטד איירלייאנס...

דרך אגב...

2 התמונות האחרונות הן מפרנקפורט אם בילבלתי אתכם, ומכאן הלאה כולם מפרנקפורט גם.... קצת על המרפסת, המקדש יותר נכון, מקום מדהים, 3 יורו ואתה בחלום, אתה מרגיש כאילו אתה נמצא באתר של איירליינרס אבל הכל בשידור חי.אחרי הליכה של איזה 10 דקות בחום דיי כבד אתה מגיע למרפסת עם קצת ספסלים, שולחנות ואתה נמצא במרחק קרוב מאוד מאוד למטוסים, אתם תיראו מטוסים שבלי זום הם ממש קרובים. יש במרפסת מהכל, אנשים מקצועים שיושבים עם משקפות ומחברות וכותבים כל מטוס שנוחת, ולא מצלמים בכלל, אין לי מושג למה, אם מישהו יודע שאכתוב שאני אחכים.יש סתם אנשים שבאים להעביר את הזמן אפילו כמה דקות. אני אישית הייתי שם איזה 3 שעות, היה מ-ד-ה-י-ם! מומלץ כל כך! ובתמונה 744 של הגרמנים...

המטוס המדהים מבחינתי...

זה המטוס הזה... A340-600, ארוךךךךךךךך, מנועים גדולים ושוב ארווווךךךך...... התלהבתי כל כך שראיתי אותו...

מבט שמאלה...

רואים 744 של תאי צבוע בצביעה החדשה ו777 של יונייטד ועוד איזה 744 הולך לו שם....

הנה ההודי...

744 של אייר אינדיה בנחיתה... זה השני שהיה שם, בהמשך תראו תמונה של התאומים...

למעלה