אם כך הכינוי הולם את תומכי ביבי.זה לא בבון פראי שמשתולל בטריבונות של משחקי כדורגל ודורש מהדיילת במטוס שתמכור לו שוקולד.
אלא קבוצת אנשים שרואים רחוק.![]()
כן, יכול להיות שהם הרוויחו את ההלימה ביושר, חחחחחאם כך הכינוי הולם את תומכי ביבי.![]()
מזל שיש אותך כאןזה לא בבון פראי שמשתולל בטריבונות של משחקי כדורגל ודורש מהדיילת במטוס שתמכור לו שוקולד.
מצב רוח טוב כפרה, זה כל העניין.מזל שיש אותך כאן
על הבוקר רוח חיובית ושמחת חיים
זה בגלל איזה תבלין שאתה משתמש בבוקרמצב רוח טוב כפרה, זה כל העניין.![]()
רק בריאות ובשורות טובות איש יקר.זה בגלל איזה תבלין שאתה משתמש בבוקר
אני בצום עד שעה 12 לפחות ,לפעמים תה לפעמים גם זה לא.
איזה כיף שאתה כאן הבוקררק בריאות ובשורות טובות איש יקר.![]()
מגיע להם, חתיכת חבורה של אדיוטים מטומטמים.איזה כיף שאתה כאן הבוקר
הכל בריאות הגוף שלי לא דורש ארוחת בוקר
צפיתי אתמול בגיא לרר המחבלת שהרסה את מרצ פתחה את הפה על השמאל הגזען והיא מאושרת שהצליחה להחריב את מרצ
מרצ נלחמה ביהודים ולא שמה לב שהערבים הורסים אותה
דעתי היא שמרצ לא באמת מקבלת אחרים גם לא ערביםמגיע להם, חתיכת חבורה של אדיוטים מטומטמים.
מי שמגדל עקרב כחיית מחמד, סופו שייעקץ.
חזון הקפה עם הל בחצר של הידידים הערבים, לא קרמה עור ולא גידים עבור חבורת המטומטמים.
נגעת באמת בנקודה מאד נכונה.דעתי היא שמרצ לא באמת מקבלת אחרים גם לא ערבים
הם מאוהבים ברעיונות הללו שבאים מחו"ל אבל בשטח אצלם אין באמת קבלת האחר או דעה אחרת
ואם לכתוב את זה בשפה שהיא לא פוליטיקלי קורקט מי שלא אוהב את היהודים שעלו מארצות ערב יאהב את הערבים?
כל התלונות שיש להם על משפחה מזרחית ועל מזרחית חרדית בפרט כמו ש"ס, בחברה הערבית הכל פי אלף.נגעת באמת בנקודה מאד נכונה.
מוזר שהם לא אוהבים יהודים שעלו מארצות ערב
אבל הם מתים על ערבים.
קשה לי להבין את זה.
נראה לך שהם יאכלסו ערבים בשכנות איתם?כל התלונות שיש להם על משפחה מזרחית ועל מזרחית חרדית בפרט כמו ש"ס, בחברה הערבית הכל פי אלף.
מעניין שהם לא דואגים לאכלס את השכונות שלהם בערבים שזה צפון תל אביב והקיבוצים.
זה לא בבון פראי שמשתולל בטריבונות של משחקי כדורגל ודורש מהדיילת במטוס שתמכור לו שוקולד.
האמת שכמו לגבי מונחים רבים שאנשים זורקים לחלל האוויר בדיונים כאלה ואחרים ויש להם יותר מפרשנות אחת, אף פעם לא הבנתי מה או מיהו בדיוק "ביביסט". אז טוב שהבהרתאז הנה מסתבר שביביסט זה לא מה שחשבתם.
איך הבהיר, אם לא יודע לקרוא אנגלית?האמת שכמו לגבי מונחים רבים שאנשים זורקים לחלל האוויר בדיונים כאלה ואחרים ויש להם יותר מפרשנות אחת, אף פעם לא הבנתי מה או מיהו בדיוק "ביביסט". אז טוב שהבהרת.
אין לי מושג אם וכמה סבא יודע לקרוא אנגלית. את זה תצטרכי לברר איתו.איך הבהיר, אם לא יודע לקרוא אנגלית?
Harington, tagid lamachshefa she ani kotev ve kore anglit metsuyanאין לי מושג אם וכמה סבא יודע לקרוא אנגלית. את זה תצטרכי לברר איתו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.