אז הסיפור שלי הוא קצת שונה

דינקה1

New member
אז הסיפור שלי הוא קצת שונה

היה לי חבר במשך שנה היה לנו את היחסים הכי מושלמים שאפשר לבקש, האהבה הייתה מטורפת ויום אחד אחרי שנה הוא החליט שלא טוב לו בלי הודעה מוקדמת בלי להסביר למה, המשכנו בערך חצי שנה אח"כ להיות בשקר ממש כמו חברים רק פחות ביחד, ידענו מה אנחנו מרגישים ושאף אחד לא הולך עם אנשים אחרים, אחרי תקופה גם זה לא הלך המשכנו לדבר ולהיפגש בפעם ב..וכיביכול המשכנו בחיים. אני יודעת שאכפת מימני ושאני מאוד חשובה לו אני יודעת שהוא מרגיש אלי המון אבל אני לא בטוחה שהוא עדיין אוהב. במשך הזמן שהמשכנו לדבר ולהיפגש פעם ב היו לו מידי פעם סטוצים של נשיקות ולא יותר והוא ידע שזה כואב לי וכול פעם תרץ את זה בדרך אחרת של היתי מסטול וכאלה. המשכנו לדבר וליפעמים היו הפסקות, הוא יודע מה שאני מרגישה שאני עדיין אוהבת אבל הוא אף פעם לא מדבר ואני לא בטוחה. לפני כמה חודשים הוא הלך לכלא והקשר התחזק התחלנו לדבר יותר והוא נותן לי להרגיש שהוא מרגיש כמוני, היה לנו ויכוח מאז אני מרגישה שאני צריכה להתנתק ממנו אחת ולתמיד כי אני מרגישה שאני תקועה במקום ושהוא ממשיך הלאה, אנחנו בקשר ממש טוב והוא מאוד חשוב לי אני לא יכולה לדמיין שהוא לא יהיה בחיים שלי אבל אני חושבת שזה שנפסיק לדבר זאת הדרך היחידה שלי לישכוח ממנו אחת ולתמיד אבל זה יעלה לי בלאבד את אחד האנשים הכי חשובים לי בעולם.

פייקו

New member
לא הבנתי במה שונה הסיפור שלך משאר

סיפורי האהבהבים שנקטעים עם בוא האביב .. הרעיון שביום בהיר הוא החליט שלא טוב לו בקשר הזה נראה לי שהוא תחושה סוביקטיבית שלך - אני נח שהוא עבר תהליכים מסויימים רק שאת לא הצלחת לקלוט את המסר ואולי מפני שהתחושות שלך חזקות יותר משלו והאהבה שלך אליו הייתי כרטיה לעיניים..התהליך שאת מתארת נראה כתהליך גויעה של קשר שהולך ונפרם מיום ליום מרגע לרגע -ואולי מפני שהוא החל ללטוש עיניים לאחרות או שגילה כי את טובה מדי בשבילו .. את גם מספרת שהוא נכנס "לכלא" ומוסיפה "כי את תקועה בחיים שלך והוא ממשיך לזרום" וכן הוא אדם חשוב בעינייך (טוב שהוספת את תיאור עינייך ולא הייתי ממשיך להזדעזע) בנינו הייתי מעדיף שתמשיכי להיתקע במקום שאת נמצאת בו ולא תזרמי איתו באותו אפיק -אלא אם משהו בך נמשך אל האפל - ולא הייתי קורא לזאת אהבה -במקרה הזה את הורסת לשם "האהבה".. מענה קשה - אולי - אך מאיר עיניים כמו אורות ניאון.. רק אל תסתנוורי יותר מדי כי גם זה יהיה כסוג של עיוורון

למעלה