אז הסיפור שלי קצת מסובך

roonon

New member
אז הסיפור שלי קצת מסובך

אהלן קוראים לי רונן ואני נמצא עכשיו באירלנד, אני עובד כאן במכירת תמונות שמן. אני מאוד רוצה לטוס מאירלנד ישירות לדרום אמריקה לטיול של שלושה ארבעה חודשים בסביבות סוף ינואר- תחילת פברואר. עכשיו אני לא יודע אם זה אפשרי לטוס ישירות מכאן מכמה בחינות: 1. חיסונים שחסרים לי. ( יש לציין שהייתי חובש בצבא וקיבלתי חיסונים נוספים והשתחררתי לפני חודש בערך) 2. ויזה לארצות מסוימות שצריך לעשות 3. תכנון מסלול + קניית ספרים ומדריכים בארץ נראה שסך הכול אלא הבעיות המרכזיות כי נראה לי שציוד מתאים אפשר לקנות גם מכאן . עכשיו חוץ מזה עברתי כאן קצת על הפורום והבנתי שבשביל לתכנן מסלול ולקבל מושג לגבי מה קורה בדרום אמריקה צריך לקרוא ספרים ומדריכים, הבעיה היא שלא מצאתי שמות ספציפיים של ספרים. אז אשמח לקבל רשימה של ספרים או מדריכים שאפשר לקנות או להוריד באינטרנט( גםאם זה רק בארץ, מקסימיום ישלחו לי בדואר לפה). אשמח לכל עזרה שתתקבל. תודה

roonon

New member
האמת שהייתי מעדיף ספר בעברית אם יש.

זה לא בעיה שאחי יקנה לי בארץ וישלח לי לפה. תודה.

natyh

New member
קנה בעברית .

אך אני לא ממליץ .... שנה אחור במהדורה באנגלית ועוד שנה אחור לתירגום ... אז עדיף מעודכן .

Michal Plath

New member
אני הסתדרתי עם הלונלי פלאנט בעברית

למרות שכמו שנתי אומר באמת לא היה כ"כ מעודכן (למרות שתורגם ב2007)

The Cat Woman

New member
מה גם שגם ככה המידע לא כזה מתחדש

מה שנוספו שם אלו המון חידודי לשון אידיוטיים שגרמו לי לתהות על איזה סם בדיוק היו הכותבים. בכל מקרה, לא משהו מועיל במיוחד.

Michal Plath

New member
אל תגידי סתם 'שטויות' אם את לא יודעת...

יש לי את זה שהוא כביכול 2008 מצאתי בו משפטים כמו: "...הבניין נמצא כעת בשיפוצים, בנייתו אמורה להסתיים ב2007" מה שמוכיח שהם מעדכנים סלקטיבית. ושלפחות משפט זה נכתב ב2006 או לפני. מה עוד שלפחות 4 הוסטלים מומלצים היו סגורים, ולפחות 2 מסעדות שאני זוכרת והופיעו בלונלי ה"מעודכן", גם כן. הם אולי מעדכנים כותרות, מוסיפים ומשפרים פה ושם, אבל עריכה מוחלטת של התכנים הם לא עושים, ולא חשוב מה התאריך שמופיע בגב הספר.

roonon

New member
לגבי חיסונים..

יש למישהוא מושג אם יש אפשרות לעשות את החיסונים הנדרשים כדי לטוס לדרום אמריקה לא בארץ??? אולי איפשהוא שם הדרום אמריקה שעושים את זה בצורה מרוכזת? או אולי בשדה תעופה שם באיזה מקום?. כי נכון לעכשיו רק בגלל זה אני צריך לחזור לארץ!!

roonon

New member
פשוט ללכת לרופא פרטי?.

מה שצריך לעשות בעצן זה ללכת לרופא פרטי פה באירלנד ולעשות את זה?? חשבתי על זה שאולי אני יכול ליצור קשר עם הביטוח שלי ולעשות משהו דרכם אולי?

למעלה