אז הפילם פותח ויש תמונות

• פותח הנושא dili
  • פורסם בתאריך

dili

New member
אז הפילם פותח ויש תמונות

המתנות שהכנתי לראש השנה ונתחיל בשעון... הפלאש קצת סנוור והלכה החזירה אור, אז לא יצא משהו מבחינת התמונה, הפרחים (שרואים בבירור רק אחד מהם) הם ציור שציירתי

dili

New member
קופסא

קופסת עץ עגולה, שנצבעה, על המכסה הדבקתי נגצים עם דבק שפכטל.

dili

New member
מתלה

זה מה שזה אמור להיות בסופו של דבר, אבל טרם חיברתי אליו את המתלה עצמו. זכויות היוצרים של הציור שייכות ל DORLIM, כיוון שאני מאוד אוהבת את הסגנון, אבל לא יודעת את הטכניקה (עדיין)...נאלצתי "לגנוב" את הציור

dili

New member
ציור לחדר ילדים

ציירתי אתמול, על קנבס... וכן, אני יודעת שהסגנון כבר נראה פה בפורום....

orittt

New member
../images/Emo127.gifהציורים ממש מקסימים

הלוואי ולי היה כישרון ציור. אורית

rinutza

New member
ממש מתוק ../images/Emo140.gif איזה אוסף מכובד

ושאלה - איפה אפשר למצוא ציורים חמודים כמו התרנגולות והכבשים ודברים בסגנון? אפשר להוריד מאתרים או שזה מחוברות?

אתי@

New member
העבודות שלך מאוד יפות ../images/Emo45.gif

אני בטוחה שכל מי שיקבל אותן יהיה מאושר
שאלה... איך "גונבים" ציור

dili

New member
מעתיקים אותו ../images/Emo13.gif

ראיתי מתלה שהכינה DORLIM, תוכלי לראות אותו בגלריה שלה...מתלה ירוק בצורת חמסה. מאותו רגע התאהבתי בסגנון של הציור הכפרי, אבל מאחר ואין לי שום ידע או נסיום בטכניקה הזו, חשבתי שהכי מתאים לי להתחיל בהעתקה של ציור קיים. אז הסתכלתי על הציור שהיא עשתה והעתקתי אותו

aviht

New member
איזה יופי של דברים

איך שאני נהנית. שאלה: איך את מציירת על קנבס?

דנה2909

New member
רעיונות משגעים

וביצועים אפילו יותר. איך חשבת על כל זה???

dorlim

New member
עבודות יפות מאד ../images/Emo13.gif

בניגוד למה שנאמר פה - אני מאד אהבתי את המגש ואת המתלה (ולא, לא אכפת לי ש"שהעתקת" ממני, להיפך זה מחמיא לי
) נשמח לראות עוד עבודות

בל בל

New member
עבודותיך יפות מאוד

אהבתי ביחוד את השעון ואת שני הציורים. בקשר לנושא שהועלה קודם לכן לגביי העתקה, אני חושבת שהעתקה של עבודות זה בסדר לגמריי מכיון שזוהי דרך ללימוד עצמי ולפי דעתי מי שמעתיקים ממנו צריך להיות מוחמא כי זה אומר שהעבודה שלו היתה מרשימה עד כדי כך שמשהו אחר מעוניין בעבודה כמותה. שלך ענבל

למעלה