אז הפיקניק הפגאני הבא....

Dia Leoghann

New member
אז הפיקניק הפגאני הבא....

מישהו מוכן לרכז בהודעה אחת את ההחלטות הסופיות של השרשור הארוך והמתיש מלמטה? פשוט הלכתי בו לאיבוד... הבנתי שהמפגש הוא ביום חמישי 7.7, בבית של ארדן בטבריה?

Justin Angel

New member
עדיין לא הוחלט.

גרסיאלה ואני בהתלבטות מאוד רצינית עם הרבה נקודות שעוד צריך לשבת עליהן בסופ"ש הקרוב. כשיהיה משהו יותר קונקרטי, נשלח הודעה לפורום ולישרא-וויקה.

Justin Angel

New member
אגב

התאריך, של ה-7 ביולי בשעה 19:30 הוא אכן התאריך והשעה של המפגש. יש לכם חודש לפנות זמן

למה אתה

מתעלם מהבקשה של ארבל לדחות/להקדים? אפילו ביום אחד.. אנשים כתבו שלא מפריע להם, וגם לא לארדן.

Bassman

New member
maybe delay it by one week?

for the 14th? It'll give us even more time and we'll have the moon!

Bassman

New member
7th of july is a special date

and theres tons of events on it... i don't think it'll budder anyone to change it.

Justin Angel

New member
לא נראה לי...

כזה דבר עקרונית לא אפשרי. מה בכלל יש בתאריך הזה?

Bassman

New member
אני חוזר לארץ כמה ימים לפני

ויש חתונה שבגללה אני חוזר מוקדם...

Bassman

New member
אם תשארו עד למחרת אני אנסה להגיע

בבוקר... או לפנות בוקר

ToryMaster

New member
אוקי...

יש סיכוי שתסביר לנו למה אתה דוחה ככה את הבקשה של ארבל ועומר להעביר תאריך?

llkessem

New member
אם כבר ה7 ל7, לא כדאי שיהיה בשעה 7?

אבל ברצינות, מבחינתי, נראה לי שעליתם על התאריך היחידי שיש לי סיכוי להגיע למפגש בטבריה עם כל החברה (שאת אומרת שתי הבנות). שבוע לפני אין סיכוי. אחרי, נתחיל להתנגש עם ביקור משפחתית מחו"ל. יום אחר, לא טוב, או שאנשים עובדים למחרת או שאין תחבורה ציבורית... אני מניחה שמתי שתבחרו, יהיו כאלה שלא יוכלו להגיע.

gwizard

New member
בדיוק

זאת הטעות שאני עשיתי בחתונה עם המוזיקה...שכל אחד בא לבקש ממני לשים שיר אחר. לצערי הסכמתי לחלק. ג'סטין עושה בחוכמה, כי אתה מסכים פעם אחת אז גם כל שאר האנשים יתחילו לדרוש. ואגב, אין שום סיכוי שאני מגיע ב-7 או 7:30 לטבריה. אם כבר, אז 20:00 מינימום. ואני עובד ביבנה.

למעלה