אז הפכתם למטריקס בלבד? וסקר

Cruvi7

New member
אז הפכתם למטריקס בלבד? וסקר

טוב נקווה שהקונספריציות והתיאוריות יישארו... מהו הסרט האהוב עליכם? אפשר לרשום כמה. 1. מועדון קרב. 2. ממנטו. 3. 12 הקופים. למה מטריקס לא נכנס? כי הוא כבר יצא לי מהתחת. יש לו פסיכולוגיה בגרוש. כמובן שאפשר להרחיב ולכתוב כמה עמודים על כמה נקודות אבל יותר מזה.

Master Boo

New member
חחח

כמו שנאמר ב"ספיד" (גם לקיאנו ריבס): u´ve got big hairy balls! והסרטים- מועדון קרב, 12 קופים, מאטריקס, מסיכה (הייתי חייב).

^nurv^

New member
הסקר הזה מקורי מידי בשבילי

אני פשוט נרגש מידי מהמקוריות שלו שאני פשוט לא מצליח לענות

IC4

New member
פורום הפריצה לאלקטרז!

קרובי אתה אידיוט לא בגלל שאתה חושב שמאטריקס זה סרט של פסיכולוגיה בגרוש (שכמובן אני מתנגד לזה אבל בלי קשר לסוביקטיביות שלי) אלא כי אתה רושם את זה בפורום מאטריקס

Cruvi7

New member
זה כרובי, ודבר שני לא אמרתי שהוא רע

אמרתי שאתם מתלהבים יותר מדיי. למרות הדיונים המעניינים שיש כאן.

IC4

New member
שוב אזכיר לך

למצוא משהו שגורם לך להתלהב זה טטטווווובבב זה נפלא אם אתה בא לפורום של מתלהבי מאטריקס ומבקר אותם שהסרט שהם מוצאים כמצוין הוא סרט של פסיכולוגיה בגרוש אז אתה קצת חסר סובלנות הייתי אומר כי זה לא אשמת הפורום שאתה לא מתלהב ממנו... וזה לא סרט פסיכולוגיה בגרוש זה סרט נהדר לאנשים עם ראש פתוח

Larik

New member
לא יכול להתאפק.... חייב לרשום...

מאטריקס אקירה 12 הקופים אין לי עדיפות לאף אחד מהם, אני אוהב את שלושתם באותה מידה!

lin23

New member
טוב, אז כמובן ש"מטריקס"

וחוץ מזה (בסדר חשיבות): 1)"הטבח, הגנב, אשתו והמאהב" (של פיטר גרינווי) 2)"מוכרים בלבד" (מכירים- ג´יי וסיילנט בוב?מן הסתם...) 3)"האדם הנרדף" (על פי ספריו של קפקא) בטוח שיש עוד והרבה...אבל אלו לדעתי החשובים ביותר.

ƒire

New member
מממממממ ...

דרמה 1.לב אמיץ 2.משפטי נירנברג 3.גלאדיאטור מדע בידיוני ואימה 1.החוש השישי 2.מאטריקס 3.בלתי שביר קומדיה 1.טיפשים בלי הפסקה 2.כל סרטי ... מת מצחוק 3.סאות´ פארק נ.ב רשימה זמנית.

IC4

New member
לב אמיץ מועדון קרב מאטריקס

כל הסרטים האלה מדברים בין הירת על אותו העקרון - השחרור. תשתחרר ממה שכובל אותך ותזכה לגאולה העצמית תשתחרר מאשלית החברה, תשתחרר מאשלית האגו, תשתחרר מהשליטה של אחרים בך כפי שזועק וויליאם וואלאס- FREEEEEEEEEEEEEEDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM
אגב יש רק מת לצחוק אחד עד כמה שידוע לי למרות שהם צוחקים שם על SEQUEL (מת לצחוק = LOADED WEAPON, פארודיה בכיכובם של סמואל אל ג´קסון ואמיליו אסטבז על סרטי נשק קטלני; מת לצעוק = SCREAM ; האקדח מת מצחוק = NAKED GUN) אתה רשמת מת מצחוק אז ניצלת את זה כדי לספר על פארודיה שכוחת אל ובלבול שנובע מהשמות הדומים

ƒire

New member
אני מתכוון למת מצחוק של לסלי נילסן

האקדח מת מצחוק 1 האקדח מת מצחוק ½2 האקדח מת מצחוק 33 ושליש המרגל מת מצחוק ויש עוד איזה שתיים שלוש שאני לא זוכר איך קוראים להם...

למעלה