אז הפעם שילבתי בעבודה שלי את הגליל של נוחי ונתחיל קודם עם הגלילי המיוחד שקיבלתי מנוחי
פ פינקי 1 New member 8/2/06 #1 אז הפעם שילבתי בעבודה שלי את הגליל של נוחי ונתחיל קודם עם הגלילי המיוחד שקיבלתי מנוחי
ה הצבעים של קשת New member 8/2/06 #29 פשוט מקסים../images/Emo70.gif אני מאודדדדדדדדדדד אוהבת את העבודות שלך!
ש שרון אמיר New member 9/2/06 #42 ../images/Emo99.gifמ-ט-ר-י-ף../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif פינקי'לה...אני חושבת שיש לך כעת כבר סגנון משלך, ואין לי ספק לגבי היחודיות שלו והיכולת שלו לבלוט בשטח. אני באמת, באמת חושבת שיש לך במה להתגאות
../images/Emo99.gifמ-ט-ר-י-ף../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif פינקי'לה...אני חושבת שיש לך כעת כבר סגנון משלך, ואין לי ספק לגבי היחודיות שלו והיכולת שלו לבלוט בשטח. אני באמת, באמת חושבת שיש לך במה להתגאות
ה הדס והחמישה New member 8/2/06 #37 מטריף, איזה סבלנות... האם את מציירת את הדוגמא לפני שאת מניחה את הפימו? הילדים שלי שואלים כמה כדורים שמת שם ?
מטריף, איזה סבלנות... האם את מציירת את הדוגמא לפני שאת מניחה את הפימו? הילדים שלי שואלים כמה כדורים שמת שם ?
Ƒ ƒan†a New member 9/2/06 #38 זה כמו ששמים כד מלא כדורים ואנשים צריכים לנחש כמה יש בפנים ומי שאומר את המספר זוכה חחח רק שפה זה מטורף ...
זה כמו ששמים כד מלא כדורים ואנשים צריכים לנחש כמה יש בפנים ומי שאומר את המספר זוכה חחח רק שפה זה מטורף ...
פ פינקי 1 New member 9/2/06 #40 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזה חמודים לא ספרתי כמה כדורונים ופנטה כל מספר שיזרק לאויר מבחינתי מנצח - אני לא מתכוונת ליספור כמה יש זה גדול עליי ,ולגבי הדוגמא אני לא מציירת אני פשוט מהראש עושה את העבודה ---זורמת בכיף
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזה חמודים לא ספרתי כמה כדורונים ופנטה כל מספר שיזרק לאויר מבחינתי מנצח - אני לא מתכוונת ליספור כמה יש זה גדול עליי ,ולגבי הדוגמא אני לא מציירת אני פשוט מהראש עושה את העבודה ---זורמת בכיף
א אתי רז New member 8/2/06 #9 איזה עבודה מקורית ומעניינת... אני יושבת וחושבת על עוד אפשרויות שאפשר לעשות עם הטכניקה שלך ומבחינתי אין לזה סוף. יוצא מן הכלל.
איזה עבודה מקורית ומעניינת... אני יושבת וחושבת על עוד אפשרויות שאפשר לעשות עם הטכניקה שלך ומבחינתי אין לזה סוף. יוצא מן הכלל.
ל ליאור מלי New member 8/2/06 #10 ../images/Emo15.gifפינקי מכל הצדדים נראה נפלא והטכניקה........מיוחדת במינה!