אז הצטיידתי היום גם בפתיתי שמרי בירה מה עושים עם ז?
מ מיקי מהי New member 20/2/14 #2 מפזרים בנדיבות מעל מאפים שרוצים לתת להם גוון גבינתי מכניסים לתערובות של פשטידות ומאפים מתוך אותה מחשבה מפזרים על לחם טבול בשמן זית
מפזרים בנדיבות מעל מאפים שרוצים לתת להם גוון גבינתי מכניסים לתערובות של פשטידות ומאפים מתוך אותה מחשבה מפזרים על לחם טבול בשמן זית
י יוספה 51 New member 20/2/14 #3 יופי, תודה, אז על פשטידת הבצל המתוכננת בהמשך היום אפזר בנדיבות. ולגבי העוגה- האם אפשרי בעינייך חלב סויה של אלפרו התכלת, כלומר שיש בו מתיקות מעודנת?
יופי, תודה, אז על פשטידת הבצל המתוכננת בהמשך היום אפזר בנדיבות. ולגבי העוגה- האם אפשרי בעינייך חלב סויה של אלפרו התכלת, כלומר שיש בו מתיקות מעודנת?
L ladybug6 New member 20/2/14 #5 שימי לב שאת הפתיתים עדיף לטחון לאבקה או לבשל עם הרוטב ולא לפזר ככה ולאפות אחרת הם ישארו בפירורים כאלה.. וגם אני מוסיפה שמרי בירה לחביתות חומוס, מפזרת קצת אבקה על פסטה ברוטב, וגם לפעמים לממרחים וגבינות צמחיות, אבל במינונים קטנים, שלא ישתלט הטעם הזה
שימי לב שאת הפתיתים עדיף לטחון לאבקה או לבשל עם הרוטב ולא לפזר ככה ולאפות אחרת הם ישארו בפירורים כאלה.. וגם אני מוסיפה שמרי בירה לחביתות חומוס, מפזרת קצת אבקה על פסטה ברוטב, וגם לפעמים לממרחים וגבינות צמחיות, אבל במינונים קטנים, שלא ישתלט הטעם הזה