אז הצטיידתי היום גם בפתיתי שמרי בירה

מפזרים בנדיבות

מעל מאפים שרוצים לתת להם גוון גבינתי
מכניסים לתערובות של פשטידות ומאפים מתוך אותה מחשבה
מפזרים על לחם טבול בשמן זית
 

יוספה 51

New member
יופי, תודה, אז על פשטידת הבצל המתוכננת בהמשך

היום אפזר בנדיבות. ולגבי העוגה- האם אפשרי בעינייך חלב סויה של אלפרו התכלת, כלומר שיש בו מתיקות מעודנת?
 

ladybug6

New member
שימי לב שאת הפתיתים עדיף

לטחון לאבקה או לבשל עם הרוטב ולא לפזר ככה ולאפות אחרת הם ישארו בפירורים כאלה..

וגם אני מוסיפה שמרי בירה לחביתות חומוס, מפזרת קצת אבקה על פסטה ברוטב, וגם לפעמים לממרחים וגבינות צמחיות, אבל במינונים קטנים, שלא ישתלט הטעם הזה
 
המנהלת אני חולקת עלייך

אני מפזרת בלי לטחון ואז זה כמו פתיתי פרמז'אן
 

ladybug6

New member
וואלה? אוקיי

שמעתי שמועות שזה ביאס כמה אנשים אז רק הזהרתי
 

RSPA

New member


 
למעלה