אז הצלחתי להגיע לבוקר...
טריגר

אז הצלחתי להגיע לבוקר...../images/Emo41.gifטריגר../images/Emo41.gif

הלילה, ממש השתוללתי כאן. והנה נרגעתי קצת... כתבתי כאן בצורה שתחשוף אותי יותר מידי ולכן ביקשתי מאילנה למחוק אותי. הנה מה שכתבתי בשינוי המתבקש: הכותרת: דייייייייייייייי - נכתבה ב: 03:41 היי אילנה, היי דניאל וסליחה על ההפרעה. אני מבטיח שהיא חד פעמית פשוט הייתי חייב להיות כאן הלילה... תסכול גורר תסכול. סיוט גורר סיוט. חזרתי - בגדול. חזרתי לתקופת הסיוטים... לתקופת התסבוכים העצמיים שלי... להאשמה העצמית להכל... אוף... וההודעה השניה שלי: הכותרת: כמו סירנה -זה עולה ויורד - נכתבה ב: 04:48 כבר כמה חודשים שאני בסדר. בערך. והיום - נפילה. אחרי ההודעה הראשונה, לאט לאט היה טוב יותר ועכשיו - נפילה. אזעקת חירום. להכנס למקלטים. הוא מגיע ונוגע בי. למה הוא עושה את זה דווקא בצורה כזו? אני רועד. לא יכול לנשום לפעמים. רוצה למות ורוצה לחיות. בעיקר רוצה לחיות. אבל לא לחיות כמו מת. ושוב, חודש שלא הייתי אצל הפסיכולוגית. אולי זה קשור? תראו מה זה...הנה ההוכחה שלי למה שטענתי כבר אז: אני הומו. היום אני כבר יודע את זה. במשך חמש שנים לא עשיתי כלום לעצור. הנה ההוכחה שלי לאחריות של 50:50 ואם אז לא הסכמתם איתי, בטח תסכימו עכשיו. נכון שלירח כלום לא מפריע? הוא מחוץ לחלון שלי. למה אני לא במקומו? (אלי ומחשבותיו המטומטמות. אתם כבר מכירים אותן) הוא לא רוצה לעזוב גם כשאני צועק לו - לא! ושוב אני בוכה כמו ילד קטן. גברים לא בוכים. או לפחות לא אמורים לבכות. לא? הסחרחורת שוב משגעת אותי. כמו פעם. כמו לפני חצי שנה... ושנה... לא רוצה לחזור לזה. תמיד אנחנו אומרים שאנחנו צריכים לנצח. אבל אני לא רוצה לנצח. אני לא רוצה להיות גיבור ולנצח את כולם. אני בסך הכל רוצה לחיות. באמת. למה זה קורה תמיד כשנראה שמתחיל להיות טוב? כאילו אני לא נותן לעצמי לחיות טוב... כאילו אני מכריח את עצמי להיות מסכן. בדיכאון. נכנסה רוח וטרקה את הדלת. הצל של הדלת היה על המסך. ואני קפצתי כאילו כל השדים בעולם נכנסים כדי לחנוק אותי... מטומטם, כבר אמרתי? *** השתיקה שלי זו הצרחה הכי גדולה שבי שתיקה שלי זה הכאב הכי כאוב שבי וכשהגשם ייפול כמו חול קולי לאיש לא יגיע אני יכולתי לחשוב אבל פחדתי שזה יגיע... (אביב גפן - שתיקה) *** לפעמים נראה לי כאילו מייד כשנולדתי סומנתי על ידי איזושהי יד נעלמת: "הנה, הילד הזה, הוא נראה בסדר. בואו נשגע אותו. בואו נמעך אותו. בואו נרסק אותו". מרגיש פתאום אדיש כאילו זה לא אני כל כך לא. לא כאן. אני כבר לא רוצה כלום. מרגיש שאמור לכאוב אבל לא כואב. אדיש. *** הייתי היום בהפגנה כלשהי ותוך כל צריחת הסיסמאות העליתי רעיון לסטארט-אפ. גרון להפגנות. שלא נחזור עם גרון צרוד וכואב. אז אולי מישהו יקים עסק שנוכל להשכיר ממנו לב לשעות הלילה? או מוח שלא מסוגל לחשוב? *** *** *** עד כאן ההודעות שלי מהלילה... ישבתי לי ורעדתי...בכיתי כמו ילד קטן. למה החזרתי את זה לפורום? כי אני שוב מרגיש את הנפילות שלי...ואולי מרגיש את הצורך שלי להיות אתכם שוב...

שלום לך אלי וברוך שובך

אתה אומר - "זו ההוכחה שאני הומו"... אני לא חושבת שהומו בוחר להאנס אלי. אין קשר בין הדברים. ילד לא מסוגל להדוף מבוגר שבא לפגוע בו. במיוחד כאשר המבוגר הזה הוא אביו, במיוחד כשהוא כל כך תלוי בו מכל בחינה אפשרית, במיוחד אם אין לו למי לבוא ולקבל הגנה. על כן, אם אתה מכוון לזה שהיתה לך בחירה ולכן לא התנגדת - תחשוב על זה עוד קצת. אבל כן, יש תמיד את ההאשמה העצמית והיא קיימת מחוץ לכל הגיון. כאשר ילד עובר גילוי עריות, גם על פי החוק היבש - אין עליו שום אחריות. לכן, בכל מקרה בו יש יחסי מין בין מבוגר לילד (כל מי שמתחת לגיל 18), המבוגר קודם כל יואשם באונס. אני מניחה שכאשר מדובר באב, הדברים חמורים פי כמה... אז 50:50? אני הייתי אומרת 100:0. וכן, זה ידוע שנמנעים ללכת לטיפול כאשר השדים מתעוררים. כי אז צריך לדבר על זה ולא עם דברים של יום יום, שגם אם מכאיבים אז לא ככה. אלא שזה הזמן, ההזדמנות שלך לעבוד על זה ולהפחית את ההשפעה של זה עליך. השאלה היא (והיא שאלה גדולה) לשם מה אתה הולך לטיפול, מה המטרה שלך. אולי אחרי מחשבה על זה, יתבהר לך יותר למה עכשיו אתה לא הולך. ותמיד אפשר לשנות את דעתך ואת מטרותיך... ולפעמים, אחרי התרגשות רבה מסיבה אחרת לגמרי, מתעוררים דברים שהיו נסתרים ורדומים עד אז. זה קורה, זה לא נדיר כלל. אולי בגלל ההפגנה, אולי משהו אחר שעורר אצלך את הזיכרונות, בכל מקרה - זה חזר וזה אומר לך שהכל עדיין שם בפנים, מחכה לזמן בו תהיה מוכן באמת לעשות עבודה טיפולית ולהפחית את ההשפעה של זה עליך בהווה. שיהיה יום יפה יותר ותרגיש טוב!

לי סהר

New member
רק רציתי להגיד לך

שאתה ממש! ממש! לא אשם. כי ילד או ילדה לא יכולים להיות אשמים. אז מה אם אתה הומו, מה הקשר? הומו כשגדל ורוצה יחסים רומנטיים יעשה את זה מבחירה, אבל בטוח שכילד הוא לא יחפש קשר מיני, בטוח! כמו שילדים וילדות ובלי כל קשר להעדפתם המינים, לא מובילים ליחסים עם האבא, האח או השכן. הפושע היחיד כאן הוא הפוגע המבוגר. ורציתי גם לספר לך שכל כך הזדהיתי עם התחושות שתיארת כי הייתי שם ולפעמים עדיין... מקווה שהקושי יוקל שתתחזק והחיים יחייכו קצת. לבנה

שלום לצוות...

(סתם מחשבה: כדאי שתחתמו בשם שלכן. לא?) לא אמרתי שבחרתי אבל העובדה היא שחזרתי שוב ושוב במשך חמש שנים ורק אחריהן עצרתי את זה. נכון שמבחינת החוק היבש אני לא אשם אבל... חשבתי על הסיבה לכך שאני הולך לטיפול והדבר שאני הגעתי אליו זה כדי לשחרר איזושהי מפלצת שתקועה לי בפנים משהו שגורם לי להיעצר בכל פעם שאני מתחיל להתקדם. אני פשוט רוצה להתחיל לחיות... אני יודע שהמטפלת שלי לא תעשה הוקוס פוקוס ובאיזשהו טקס גירוש שדים מוצלח היא תהפוך אותי לאדם המאושר והמשוחרר בעולם, אני יודע שזה צריך לבוא ממני ואני מתכוון לעשות כל מאמץ כדי לעשות את זה באמת. למה זה התעורר? אולי זה לא ממש בגלל זה אבל ביום חמישי הוא התקשר אלי... לא רציתי לדבר אתו, ניתקתי לו את הטלפון. אולי בגלל זה? מקווה ללילה שקט יותר. המון תודה...

אולי

רק אתה יודע אלי. אבל טלפון ממי שתקף אותך בהחלט נשמע כמו טריגר רציני... וכן, בטיפול אכן לא עושים קסמים, כי אם עבודה קשה מאוד, שיש לה מטרה מוגדרת, שעליך להגדיר. זה לא משהו שצריך עבורו לבוא לחדר ולשבת על הכיסא, אלא להחליט למה אתה רוצה ובוחר לבוא לחדר ולעשות שם את אותו הדבר שלשמו באת.

יוסי *

New member
גברים שבוכים הם בעלי מעלה

אלי יקר לגברים שבוכים יש מעלה בעיני, הם שווים יותר בעיני, הם שלמים יותר בעיני, קל לי להיות ליד גבר שכזה, פי כמה מאשר להיות ליד גבר שעשוי ללא חת, ולו רק מפני שאני חש מאוים על ידי מאצ´ואים שלעולם אינם בוכים, לגבי 50:50 הייתי משנה את היחס הזה ל1000: 0 ושם אלף עונשים, ישר מהגהינום על מבוגר שגורם לילד לחוש מסומן, או לחוש אשמה של 50:50 אני מסתכל לאחרונה על ילדים קטנים, וכל הזמן רק חושב, איך יכול מבוגר לבוא לילד טהור וקטן ותמים שכזה ולגעת ו"לסמן" את הטוהר שטמון בילד הזה, ארור מי שנוגע בילד, אלי. ארור והלואי שיהיה מקולל כל ימיו זה שטימא את גופו ואת נשמתו של ילד !!! ואין כל דבר מלוכלך בעובדת היותך בעל נטיות מיניות כפי שציינת, בעיני אתה אדם נקי וטהור, ילד שנפגע באכזריות על ידי אביו, מקור הבטחון שלו, שבגד והפך את פניו וניצל את תום ליבו של הילד. אתה נקי וטהור בעיני, אלי.

למעלה