אז הקשר הוא קצת מסובך אבל..
G Growler New member 8/7/10 #9 יש לי! יש לי! רואים רחוק רואים שקוף? יש פה משמעות כפולה... כשהוא במשמר המפרץ דיוויד הסלהוף רואה רחוק... אבל מחץ לסט בסופו של דבר רואים שלמעשה הוא קוף (רואים "שקוף" )
יש לי! יש לי! רואים רחוק רואים שקוף? יש פה משמעות כפולה... כשהוא במשמר המפרץ דיוויד הסלהוף רואה רחוק... אבל מחץ לסט בסופו של דבר רואים שלמעשה הוא קוף (רואים "שקוף" )
א איף New member 8/7/10 #10 ../images/Emo6.gif מתוחכם מאד! היא אמרה שזה קשר מסובך...אז , אולי אתה צודק ?
ת תמרי35 New member 9/7/10 #11 המממ..לא ! הוא מציל מטביעות נכון אבל זה לא הקשר..טוב, בעקיפין.. רמז- במידה והמציל לא מצליח להציל את האדם הוא יכול גם מה..???
המממ..לא ! הוא מציל מטביעות נכון אבל זה לא הקשר..טוב, בעקיפין.. רמז- במידה והמציל לא מצליח להציל את האדם הוא יכול גם מה..???
ה הר עיבל New member 9/7/10 #12 וואוו יש לי תשובה הזויה קצת ../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif " מי המעיין שהסתתרו בתוך גופך , מתפרצים פתאום אתה שוחה בתוכך... סוג של הנשמה רוחנית .. ירושליים?????
וואוו יש לי תשובה הזויה קצת ../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif " מי המעיין שהסתתרו בתוך גופך , מתפרצים פתאום אתה שוחה בתוכך... סוג של הנשמה רוחנית .. ירושליים?????
ה הר עיבל New member 12/7/10 #17 בדרך הבייתה היום שמעתי את השיר תהיה חבר, ואז לקראת הסוף המילים: או אלוהים אלוהים אני אטבע איתך בים... ואז נזכרתי בחידה ובמציל האגדי תיהיה חבר?!?!?!?
בדרך הבייתה היום שמעתי את השיר תהיה חבר, ואז לקראת הסוף המילים: או אלוהים אלוהים אני אטבע איתך בים... ואז נזכרתי בחידה ובמציל האגדי תיהיה חבר?!?!?!?
ת תמרי35 New member 16/7/10 #18 כבר חשבתי להתייאש להרים ידיים להיכנע, ולטבוע בים אבל כ ------ ןן ! ! תהיה חבר - יפה לך מאוד , מאוד אפילו. שבת מעולה ! מצטערת אגב על התגובה המאוחרת..אני והמחשב היינו פחות מחוברים השבוע
כבר חשבתי להתייאש להרים ידיים להיכנע, ולטבוע בים אבל כ ------ ןן ! ! תהיה חבר - יפה לך מאוד , מאוד אפילו. שבת מעולה ! מצטערת אגב על התגובה המאוחרת..אני והמחשב היינו פחות מחוברים השבוע