אז הראש שלי מתוסבך

RoieS316

New member
אז הראש שלי מתוסבך

טוב, האמת שאני מניח שחלקכם זוכרים את כל עניין החברה של המנהלת שלי וההידלקות שלי. אבל יש טוויסט בעלילה, שאני לא יודע כמה הוא טוב או רע, הוא פשוט שם. היא התחילה לעבוד אצלנו, ולא רק שהיא עובדת אצלנו, היא אחראית משמרת (היא באה מסניף אחר..), ולקבל ממנה "מאמי, אתה יכול לסדר את XYZ" נשמע הזוי לחלוטין. וכן, היא קוראת לי מאמי, מצד שני אני לא עף מזה..

אז כרגע, להבדיל מהזמן שהיא לא עבדה אצלנו, יוצא לנו לדבר לא מעט, ולצחוק אפילו. נראה שהיא אפילו זכרה כמה דברים שסיפרתי לה, ומצד שני יושב לי התסביך של "מה לעזאזל אני הולך לעשות? היא אחראית משמרת שלי ובנוסף היא חברה של המנהלת שלי"
אז האווירה היא סבבה לחלוטין, ואפילו הבנתי שבעבודה אין ממש איסור לקשרים כאלו בין עמיתים.

אבל אני עכשיו יושב ורואה אותה כל יום, כל היום, נכנס למחשבות ולא באמת יודע מה לעשות עם עצמי..

iba90

New member
אם לא תנסה...לא תדע

אני יודע שזה לא קל לעשות את הצעד הזה...וזה "משתק" ואם תהיה תגובה שלילית זה יפגע בך...אבל תחשוב כמה אתה "מתייסר" כרגע על משהו שאתה רק מתאר לעצמך שיהיה שלילי. אתה לא היית רוצה להיות מופתע כשהיא תגיד לך "בטח שאני אשמח לצאת איתך" או "חיכיתי שתשאל אותי את זה כבר". זה שהיא אחראית משמרת לא אומר כלום היא לא מעלייך ועדיין כולנו בני אדם. אם היא תתן לך תשובה שלילית תוכל להגיד לעצמך "או קיי אני "בולע את הרוק" אבל אני ממשיך הלאה....בכל מקרה אתה תרגיש תחושבת הקלה בין אם זה יהיה כן או לא...שיהיה לך בהצלחה ואנחנו איתך!!!

Reyn

New member
זוגיות עם הממונה עליך זה לא רעיון טוב

לדעתי, לך על זה רק אם אתה מוכן להחליף עבודה בשבילה בהמשך הקשר.

also, אל תשכח את ה-friendzone. לכאורה נחמד שההיכרות בינכם מתארכת ואתם מתיידדים - אבל אנחנו כבר יודעים שבתוך הראש של בנות, המצב הזה לא פועל לטובתך.

RoieS316

New member
אממ

האמת שממש לא מפריע לי שהיא אחראית משמרת שלי, לפחות כבר לא. כי הקשר בינינו עושה רושם מאוד טוב והיא מאוד פתוחה וחברותית.. גם ממה שאני מבין אין לה חבר, אבל אני לא יודע זאת בוודאות.

אני שם לב שהמון פעמים אנחנו מחליפים מבטים והיא פשוט קורצת לי, זה קורה לא מעט. אנחנו צוחקים, מדברים, הכל כאילו הכי זורם. העניין הוא שהיא מאוד חברותית, וקרה לי כבר שבילבלתי בין חברותיות לבין עניין בי.

הקטע שאתה יודע, לעשות את הצעד.. תמיד לחפש את הרגע הנכון, מתי איך ולמה. אני מניח שאין רגע נכון, וכל מה שאני עושה זה להתייסר באמת..

RoieS316

New member
אה רציתי לכתוב את זה במקום אחר

אבל תודה על הקישור, כתבה מעניינת. בהחלט מעודד קצת :)

הקבUע

New member
תנסה לפלרטט איתה

ולראות איך זה זורם... לא תמיד חייבים להיות ישירים. ותנסה לשים לב לסימני התעניינות מצידה.

RoieS316

New member
אני אשאל ברצינות

מה זה לפלרטט? זאת אומרת, אני כנראה עשיתי את זה במהלך חיי אבל כנראה שתמיד היה קצר שם אצלי.
מה זה בדיוק אמור להיוץ?

למעלה