אז השבוע למה הצבעתם?

tkuihehr

New member
אז השבוע למה הצבעתם?

glglz.msn.co.il מזכיר לכם להצביע, ליאורה, ההצעה שאם חסרים לך שירים אני מוסיף כמה עודפים משלי וההיפך עדיין בתוקף?

limors2

Active member
הפעם לא, כי הצלחתי!

בינלאומי: America - Razorlight Love you latley - Daniel Powter Welcome to the black parade - My chemical romance I don't feel like dancin' - The Scissors Sisters I don't need a man - The pussycat dolls ישראלי: המתוקות האחרונות - אריק ברמן אהבנו - איילה אינגדשט זאת שבמקומי - קרן פלס מוכרת לי מפעם - דין דין אביב תראי זה אני - סינרגיה ופתאום נזכרתי שמחר אהיה בבית למצעד כי יש לי חופש! אז אם למישהו בא שרשור מצעד, הצטרפו אלי

RJlake

New member
הוו מזמן לא הצבעתי

מצעד בינלואמי: Hurt - Christina Aguilera I don't feel like dancin' - The Scissors Sisters Keep holding on - Avril Lavigne Welcome to the black parade - My chemical romance When you were young - Killers מצעד ישראלי: אנצל - מוש בן ארי ונדמה שישוב - עידן יניב לפעמים אני מרגיש - סאבלימינל מארח את דיוויד ברוזה מוכרת לי מפעם - דין דין אביב תראי זה אני - סינרגיה

אושRתי

New member
../images/Emo11.gif

ולא ממש מצליחה להצביע שם אבל מה שרציתי זה המתוקות האחרונות - אריק ברמן זאת שבמקומי - קרן פלס מוכרת לי מפעם - דין דין אביב רגע לפני-אריק איינשטיין הראל סקעת- כל הציפורים-כי אין משהו נורמלי אחר. ותצביעו לאריק איינשטיין ברגע לפני

אושRתי

New member
לא ממש מזהה לי תכתובת

למרות שהיא כתובה נכון וכפי שצריך100% אומר לי שהיא לא חוקית משום מה

אושRתי

New member
בהחלט מוזר!

כי עובד לי לפעמים ולפעמים מופיע לי שהכתובת לא בסדר=\

ShukyD

New member
מצביע

ישראלי אנצל - מוש בן ארי זאת שבמקומי - קרן פלס מוכרת לי מפעם - דין דין אביב עיניים זרות - רונה קינן שקט - מורן קריתי בינלאומי Hurt - Christina Aguilera It's too late (remix) - Evermore & Dirty south Keep holding on - Avril Lavigne Rock this party - Bob Sinclar Welcome to the black parade - My chemical romance

:p

ביייייייינלאומי- Boten Anna - Basshunter America - Razorlight don't feel like dancin' - The Scissors Sisters I don't need a man - The pussycat dolls Love you latley - Daniel Powter ישראלי- המתוקות האחרונות - אריק ברמן אני צוחק איתך - משינה היא יודעת- נינט טייב המילים הכי יפות - שייגעצ תראי זה אני - סינרגיה

yhaa hi

New member
../images/Emo215.gifקרמבו

America - Razorlight Dead meat - Sean Lennon Love you latley - Daniel Powter Welcome to the black parade - My chemical romance Keep holding on - Avril Lavigne תראי זה אני - סינרגיה המתוקות האחרונות - אריק ברמן המילים הכי יפות - שייגעצ היא יודעת - נינט טייב עוף על כנפי הדמיון - פונץ'

Inbar789

New member
אני ^^../images/Emo103.gif

ישראלי: זאת שבמקומי - קרן פלס
תראי זה אני - סינרגיה בחוץ כבר יש סימנים של שקיעה - שי גבסו אני צוחק איתך - משינה כל הציפורים - הראל סקעת בינלאומי:

Inbar789

New member
שלח באמצע<<../images/Emo103.gif

בינלאומי: America - Razorlight Daydreamin' - Lupe Fiasco Hurt - Christina Aguilera Keep holding on - Avril Lavigne Welcome to the black parade - My chemical romance ישלי בדיוק 5

tkuihehr

New member
מדובר במצעד של השבוע הבא

הקדמתי קצת את השרשור, מקווה שלא התבלבלתם אפשר לתפוח עוד אחד ביום שני, במועד קרוב יותר למצעד...
: America - Razorlight Love you latley - Daniel Powter Welcome to the black parade - My chemical romance Que sera sera - Caetano Veloso Idon't feel like dancin' - The Scissors Sisters
אויש, הישראלי קשה: אני צוחק איתך - משינה זאת שבמקומי - קרן פלס תמיד איתך - תמי תראי זה אני - סינרגיה המתוקות האחרונות - אריק ברמן אבל פתיר,

limors2

Active member
אבל לתפוח עוד אחד זה לא טוב

כי ממילא אי אפשר להצביע יותר מאוחר מראשון בלילה, זה סתם מטעה אנשים ומבזבז את זמנם!

אני

את שיגעת - גבריאל בטלר
המתוקות האחרונות - אריק ברמן
לפעמים אני מרגיש - סאבלימינל מארח את דיוויד ברוזה
שקט - מורן קריתי
תראי זה אני - סינרגיה לאמני תאקט אני מצביע תמיד, כל השאר משתנים, לא יודע כתלות במה.
Call me when you’re sober - Evanescence
Hurt - Christina Aguilera
I don't feel like dancin' - The Scissors Sisters
Rock this party - Bob Sinclar
When you were young - Killers ואם אפשר, שאלה: איך שירים עוזבים את המצעד? זאת אומרת שהם כבר לא יופיעו ברשימה לדירוג חדש למרות ששבוע קודם הם דורגו במקום כלשהו.

limors2

Active member
מישהו שם מחליט להעזיב אותם

זה לא ברור כלכך
לפעמים שירים שעדיין רצים פתאום מוצאים!

Sweet Revenge

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif

בינלאומי: Welcome to the black parade - My chemical romance It's too late (remix) - Evermore & Dirty south I don't need a man - The pussycat dolls Justin Timberlake - My love Lupe Fiasco - Daydreamin ישראלי: אריק ברמן- המתוקות האחרונות שייגעצ- המילים הכי יפות ונדמה שישוב- עידן יניב משינה- אני צוחק איתך נינט- היא יודעת

meshugait

New member
אוקיי

נראה לי השבוע יהיה לי יותר למה להצביע: ישראלי: המילים הכי יפות - שייגעצ המתוקות האחרונות - אריק ברמן זאת שבמקומי - קרן פלס תמיד איתך - תמי (וגם יהל הבן!) תראי זה אני - סינרגיה (כי שוב נגמר לי למה להצביע!-הפעם הצלחתי 4 ולא 3..) חצי מהשירים שהיו שם לא שמעתי אףפעם! בינלאומי: Dead meat - Sean Lennon Keep holding on - Avril Lavigne Like the wind - Vibe kings Patience - Take That Que sera sera - Caetano Veloso לזה לא היתה לי בעיה השבוע להצביע!!

למעלה