אז השמנתי אז מה

בריאה10

New member
אז השמנתי אז מה

היי חדשה בפורום וחייבת לשתף אותכן בנות.
ככה יש לי מנוי הרבה זמן בחדר כושר והייתי רזה ובכושר שיא (אכלתי את האימא של האירובי). עברתי איזה שהוא טיפול תרופתי והעליתי המון במשקל (עשר קילו) שתרם לתאבון- לא אכנס לזה. עכשיו משום שמדובר בחדר כושר של פוזה כולם הסתכלו עלי בצורה עקומה מפה עד להודעה חדשה וגם הערות רחפו באוויר לידי כזה. לא נעים בקיצור.
ועוד משהו אתמול הסתובבתי עם ההורים שלי כדי לעשות קניות ושתי בנים הלכו מאחורי העירו משהו על אוכל ואחרי זה הסתכלו בי בצורה משועשעת ומזלזלת.
אני לא כזה דובה שאני אצור כזה בזזז והערות - אני מידה 40.
נמאס לי יקח לי זמן עד שאחזור לעצמי והסביבה כזו מגעילה בייחוד בחדר כושר.
תגידו בנות יש לכן גם סיפורים דומים?

שימי אזניות!

כדאי שתפתחי שמיעה סלקטיבית ותתעלמי מהערות מרושעות.
אם מגעיל לך בחדר הכושר- מצאי לך מקום אחר להתאמן בו, או שעות אחרות.
אל תקשיבי לנשמות הטובות שיודעות להעביר ביקורת עליך אבל לא טורחות להביט בראי.
אם המשקל מפריע לך- לכי לקבל יעוץ מתזונאית, שתעזור לך לארגן תפריט מתאים, המאפשר ירידה במשקל ובמקביל עיסוק בספורט.
אולי זו גם ההזדמנות לצאת אל מחוץ לחדר הכושר- להתחיל ללכת, לרוץ, לרכוב על אופניים ואולי גם לשחות (עכשיו בבריכה, בקיץ בים).
בהצלחה!

מור שלז

New member
באמת, אז מה?

קודם כל, ברוכה הבאה

לא נעים להתאמן במקום עם אוירה כזו, ועם הערות כאלו. אני הייתי מחפשת לעצמי מסגרת אחרת לאימונים. כמו שהציעו לפני - אולי בחוץ? אני אישית מאוד אוהבת אימונים באויר הפתוח: ריצה, רכיבה, שחייה.

וסליחה, אבל מידה 40 זה ממש לא שמנה.

אגב הסיפור שסיפרת על ההערה וההסתכלות המזלזלת, יש לי סיפור דומה אבל הפוך: הבוקר בריצה שלי בפארק עברו מולנו בשלב מסויים חבורה של אנשים, חלק מקבוצה של ירידה במשקל, שהיו באימון שלהם. אימון הליכה. והבחור שרץ איתי, שמתאמן למרתון, פתאום אמר לי: "את רואה אותם? את האנשים האלו אני פשוט מעריץ! שעם הרבה כוח רצון קמים מהכורסא ומתחילים ללכת, למרות כל הקושי, ובסוף אחרי חצי שנה הם רצים 10 ק"מ! הם גיבורים בעיני"

בריאה10

New member
היי

היום הצלחתי לרוץ 7.5 ק"מ, אם הרבה רצון אני יוריד גם אני מתחילה בקרוב קבוצות הרזיה (מחכה רק שהבריאות מול תרופות יתאזן),
כרגע לא משתלם לי לעבור חדר כושר אבל אתם צודקים לרוץ בחוץ תמיד אפשר ככה שאני ינסה את זה תודה על העידוד

מור שלז

New member
הצלחת לרוץ 7.5 ק"מ זה כבר נצחון

אני מוכנה להתערב שחלק גדול מהאנשים שמסתכלים עליך "בצורה עקומה", או מפריחים הערות כאלו או אחרות לחלל האויר - לא מסוגלים לעשות את זה.

נשמע שאת לגמרי בתוך התהליך, מתקדמת צעד צעד, תוך הקפדה על הבריאות ועל האיזון עם התרופות.
נהדר!

בסופו של דבר מה שחשוב זה לא האחרים, אלא את מול עצמך, בתוך התהליך הזה. וכבר אני רואה שעשית כמה צעדים לא קלים, שדורשים הרבה אומץ (כמו לכתוב כאן בפורום, שחור על גבי לבן), צעדים שדורשים הרבה כוח רצון ומשמעת (כמו לצאת ולרוץ) - כל הכבוד!

גם מסע של מאה מייל מתחיל בצעד אחד קטן. ואת עשית כבר כמה וכמה צעדים!

בהצלחה, ושוב ברוכה הבאה

למעלה