אז התחיל לו שבוע חדש...

Rioter

New member
המצברוח היה בשמיים*

וזה שלח לי לפני שסיימתי
רמאות. היה ממש נחמד בבסה"כ, סיימנו אחרי ארבע שעות (שעתיים ערבית, אנגלית וספורט), ולמרות החום הבלתי-נסבל.. באמת היה נחמד ^^

אמממ

היה לי אחד מהימים הגרועים היום! זה התחיל בשיעור תנ"ך... פתחו לי את החזייה וקשקשו עלי... והאשימו אותי בסוף.. המורה הוציאה אותי החוצה ואמרה לי להעתיק פרק שהוא 51 עמודים.... אח"כ זה המשיך לשיעור ספורט.. שפתאום צץ במערכת... אז לא הבאתי ספורט.. וזה כבר חיסור שני בקיצור.. יום על הפנים!

בנזווונה:)

היה מדהים:) כל יום חדש בביצפר הזה זו חוויה.. היום היה ביצפר..ואז שעה בבית.. ואז מכבי .. ורק עכשיו חזרתי הבייתה ממש.. וזה ככה כבר כמעט כל יום.. וזה כל כך כיף..שאתם לא מבינים כמה:):)

הלוואי ויכולתי להגיד כך גם על הבצפר

שלי... אבל כרגע ממש לא... אסור להוא עם מכנסים עם פס אחד עליו! אסור לצבוע את השיער.. אסור להסתפר מוזר... ממש מעצבן....

חח

אצלנו מותר הכל.. כפכפים..פירסינגים.. תספורות מוזרות..ויש המוןן כאלה.. יום רביעי יש לנו נשף בביצפר חחח:)

idanshaf2

New member
שבוע טוב :)

היה סופש מצוין.. והתחיל שבוע חדש.. ועבודה חדשה :) נקווה שיהיה טוב

anat135

New member
איפה את עובד.?

ןבקשר לשבוע שלי... מתחיל כרגיל לא טוב.. יותר מידי בעיות לילדה מסכנה בכיתה י'. אוךךך וכמו כל שבוע שייגמר ככה.. ויתחיל בדיוק אותו הדבר...

מקווה שהיום יהיה יותר טוב!

למרות שטל המגניבה אומרת שהיה לה מושלם... תמיד יש גם יותר טוב ממושלם... אללה מסיימת היום ב-3 וחצי.... מכבי------אוהבת אתכם! מישוהולך לפסטיבל הרוק בחיפה?

SoulDancer

New member
אני נדרסתי...

נחשב?
[אבל אני בסדר עכשיו אין מה לדאוג! אולי אני אחזור לבצפר בקרוב!
]

SoulDancer

New member
חציתי ת'כביש במעבר חצייה

והגיע אופנוע..חחח מסקנה?! לא חוצים במעבר חצייה!

הראלדר

New member
אני מתה על הפנימייה הזאת

היה לי שבוע מצויין וסופשבוע הייתי בבית עכשיו אני נשארת פה שבועיים עד ראש השנה ואני מפסידה את ההופעת בכורה של הראל. ):

למעלה