אז התקבלתי לחוג למשפטים..

חירות10

New member
אז התקבלתי לחוג למשפטים..

מה הלאה ? מחר אני משלמת את המקדמה אבל אני חוששת מההרשמה לקורסים ..מה זה על בסיס מקום פנוי ?!? יש מצב שלא יהיה לי מקום בקורס או בקבוצה ?! אני לא מבינה ? ומתי אני יכולה להתחיל ולהירשם לקורסים ולקבוצה ?!

כמו שכתוב בספר מתכונים למרוקאים

1. דבר, ראשון תירגעי. 2. תשלום מקדמה הכרחי להרשמה לקורסים. את חייבת. 3. ממה את חוששת ? שנה א' זה רק מקצועות חובה. אין כאן אלמנט של " תחרות על מקום לקורס ". כל שנה א' עושים את הקורסים הללו (יש בידיעון שבוודאי נשלח לביתך). 4. זמני ההרשמה וכו גם הם היו אמורים להישלח אלייך במצרוף עם הידיעון, במידה ולא. את יכולה לפנות למזכירות של הפקולטה למשפטים. תחפשי בגוגל.

טוב מצטער על התגובה

זה היה לפני שראיתי את התמונה המצורפת שלך והבנתי שיש מצב שאת נראית טוב. קיצר .. אור קרן .. שנה ב', אני אשמח לענות לך על כל שאלה.

deathcaster

New member
חחחחחחחחחחח

זאת בהנחה והתמונה שלה זו אכן היא... וגם בהנחה והיא אכן בת 18.. קח את זה בחשבון

deathcaster

New member
תוספת לדברי מיצי

כשתשלמי את המקדמה, תהיי פתוחה למערכת "מידע אישי לסטודנט", אז גם ב"הודעות" תראי את חלון הרישום שלך (תאריך ושעות). וכן....שנה א' זה בעיקר קורסי חובה, אין צורך להילחץ.

חירות10

New member
...!

אוקיי כבר שילמתי , איך אני נכנסת למערכת עכשיו ? אני צריכה לחכות עד להודעה חדשה מהאוני' ? פחדתי כי היה כתוב שההרשמה לקורסים על בסיס מקום פנוי ! ( כנראה השורה הזאת לא הייתה מיועדת לשנה ראשונה )

באתר של האוניברסיטה

haifa.ac.il --> סטודנטים --> הרשמה וכו... אבל זה לא רלוונטי כעת. יש חלון זמנים מסויים שבו אפשר להירשם. כפי שכתבתי לך היה אמור להישלח לך נספחים לידיעון שמפרטים את הפרוצדורה הלרשמה מבחינת זמנים ורישום במערכת האינטרנט.

חירות10

New member
נכון עכשיו עברתי על הדפים :)

אני יכולה להתחבר למערכת רק אחרי 7.9 לחודש

למעלה