"אז והיום" בעיקר תל אביביות
ע עדגיל Well-known member 4/12/14 #7 אכן פיאט טופולינו. מעניין באיזו שנה צולמה התמונה ומתי בכלל היו בארץ מכוניות כאלה??
Y Y. Welis New member 2/12/14 #5 העליונה שומרה יפה (יהודה הלוי 80) מצער שלעיריה אין עידוד שימור דומה וניקוי. הבית שבתחתונה (שד' רוטשילד) היה יכול להיות מטופח לא פחות.
העליונה שומרה יפה (יהודה הלוי 80) מצער שלעיריה אין עידוד שימור דומה וניקוי. הבית שבתחתונה (שד' רוטשילד) היה יכול להיות מטופח לא פחות.
Y Y. Welis New member 2/12/14 #6 המרכזית כנראה מתחילת השבעים נראתה זהה לגמרי גם עשור ו-2 אחרי, עד יום הסגירה והמעבר לחדשה (95').
A arye9 New member 6/12/14 #12 מה שהרשים אותי במיוחד בתחנה הישנה בשנות ה40 הייתי שם בפעם הראשונה וביציאה מהשרותים היתה כתובת (בערך) נא לכפתר את כפתורי המכנסיים לפני היציאה. מישהו זוכר?
מה שהרשים אותי במיוחד בתחנה הישנה בשנות ה40 הייתי שם בפעם הראשונה וביציאה מהשרותים היתה כתובת (בערך) נא לכפתר את כפתורי המכנסיים לפני היציאה. מישהו זוכר?
Y Y. Welis New member 6/12/14 #13 נשמע טוב... היום אתה צריך לשלם כדי להיכנס לשירותים במרכזית החדשה (או שכבר לא? פעם הייתי צריך וזו ממש סחיטה).   היה עולם ג'נטלמני יותר אז.
נשמע טוב... היום אתה צריך לשלם כדי להיכנס לשירותים במרכזית החדשה (או שכבר לא? פעם הייתי צריך וזו ממש סחיטה).   היה עולם ג'נטלמני יותר אז.