אז... והיום...

LostInTheSky

New member
מדהים...

זה מדהים כמה פרפרים מסתובבים להם בין הקברים זה מדהים פרפרים לבנים יושבים להם... על הקברים זה מדהים אותי מדהים, כשפרפרים לבנים מסתובבים בין הקברים... הייתי היום בבית העלמין, המון אנשים רובם שקטים, חלקם צועקים, חלקם בוכים ולפתע פרפר לבן, גדול ומדהים עובר מעליי, מסתובב לו בין כולם... בשבילי, פרפר זה בעל חיים מיוחד בעל חיים מדהים... כשהגעתי הביתה, עליתי לחדר פתאום אחיינית שלי צעקה לאחותי "בואי מהר, יש פה פרפר גדול ולבן" ואני, נדהמתי מחדש... פרפרים... כל כך מיוחדים... כבר אין לי מילים... LOST IN THE SKY

LostInTheSky

New member
אז... והיום...

לפני שנתיים, בהלוויה, היו המון אנשים, כל העיר הגיעה, והיה רק קבר אחד, בחלקה חדשה, קבר אחד, שלך... והיום רק אני ואמא, שתינו לבד ומסביבנו, המון קברים, המון קברים, חדשים... ושלך בניהם... מחכה לנו, מציץ אלינו, ולאמא כבר אין דמעות, הן נגמרו לה עוד כשהתאלמנה, כשבעלה הראשון נהרג במלחמה, ובנם הבכור בן שנתיים בלבד, ובכל זאת היא המשיכה לחיות, הקימה משפחה חדשה, משפחה גדולה, שכבר אינה אותו הדבר, כי אתה, אינך ואת דמעותיי שלי אני עוצרת בתוכי, נכון שאתה לא חלל מערכות ישראל אבל אתה חלל שלנו, בליבנו, חלל של משפחתנו חלל תאונת דרכים, והיית שם לבד, בלעדינו, ומה קרה שם??? אינני יודעת ... מקווה כן לדעת יום אחד... מה היה שם? מי עשה לך זאת? אולי זו הייתה אשמתך? אינני יודעת... אך אני יודעת, שני אוהבת אותך, לעד... אחותך הגדולה, LOST IN THE SKY

../images/Emo24.gif

תשמרי את כל מה שאת כותבת, יקירה. יום אחד זה יגדל לקובץ-חן. יום אחד אולי כולנו ניפגש ואז תקראי משם שיר לכולנו. ואז נרים
לחיי עתיד טוב. תלתל-מתרגש
(פמ-פמ--פמ-פמ)

skito

New member
../images/Emo24.gif

LostInTheSky להיכלי הדמיון מוביל הרגש חלילי עמך נותן הדגש נגני מנגינת לבך אך לרגע הרגישי הפנימי את השפע ובעוד את נטועה במיטב שורשייך יבהיקו העלים אל הרקיע אל שחקים ובהקרין חמה יבזקו חזרה אל ארצנו ששזרה כוכבים כה רבים בשרשרת השחקים מעל במרחבים
מכל הלב LostInTheSky קשה לאבד אח וכל כך צעיר הכאב עצום ומוכר, כפי שכבר נאמר לך העיסוק בכתיבה הזמן ש"מרפא" המחשבות הכל נכון כל כך מילות ניחומים לא תמיד יוצאות אז כהרגלי משתף אותך בשירים. את השיר הבא כתבתי והקדשתי לפנינה חברה מהרשת אשר איבדה את בתה גל בת החמש ואת אימא בפיגוע שבגבעה הצרפתית (מקווה שזה לא יקשה עלייך) בכיה הרב סתיו שלכת עונה חולפת זמן עומד, מלכת בכייה הרב פשוט לא תם כמו קו אופק אי אפשר עולם סובב, עוצר שמש זורחת שוקעת יום עובר יום קשה יותר יודע שהיית לתפארת ספינה מפוארת שוקעת בים מחשבות צוללת בזכרונות עת רוח סערה, רוח רעה מפרשייך קרעה ואת, ספינה רעועה עדיין יפה שאפשר סקיטו ינואר 2003

LostInTheSky

New member
../images/Emo42.gif יום חדש... ../images/Emo13.gif ויותר מחוייך..

תודה לכם תלתלים וסקיטו ... אתמול עבר עליי יום קשה ולילה קשה יותר, אבל היום יום חדש ומקווה שהוא יהיה קצת יותר מחוייך... תלתלים, תודה על התגובות, תמיד גורמת לי ליותר טוב, והאמת, לא התכוונתי שיצא שיר... אבל, אם זה נראה כמו שיר, אז למה לא? תודה רבה לך! ולך סקיטון, תודה רבה על השירים, כמו תמיד, אתה מרגש אותי וגורם לי לחייך, הפעם זה היה חיוך עם דמעות, ובכל זאת זה עשה לי טוב, תודה לך!

LostInTheSky

New member
ואם כבר מדברים על חיוך...

סקיטון, למרות שהקדשתי את הקטע לך... אני רוצה לשתף את כולם... ושיהיו סיבות רק לחייך ולאהוב! " אין דבר חשוב בעולם, כחיוך בפנינו לעבר כולם. החיוך משכיח כאב, במיוחד אם בא הוא ישר מהלב. חיוך הוא דבר כל כך אישי והופך כל אחד ליותר אנושי. אין לו ערך בכסף ולא בממון ובכל זאת הוא שווה המון. בחיוך ובמילה טובה, אפילו פרידה היא פחות עצובה. כי חיוך מקל על בדידות, יוצר אחווה ורעות. אין חיוך שהוא לשווא כי אין אדם שיכול בלעדיו, לכן צריכים אנו בני האדם, לספר סיבות לחייך בעולם ואז נהיה מאושרים כולם" באהבה, LOST IN THE SKY

למעלה