אז זאת שבאה לפה לקטר שחופרי חסם אותה ואת

gabiskon

New member
אז זאת שבאה לפה לקטר שחופרי חסם אותה ואת

אמה? ואז הפכה לדוברת שלו?

כתבה לי שנמחקתי. כתבתי לה שגם היא נמחקה, אבל באופן ממשי הרבה יותר ממני (דבר העם)

חסמה :)

ושוב, מזל טוב ענק לעיר.

gabiskon

New member
ענק

"״חופרי הרס את רעננה״? הרי היא הפכה להיות יעד אטרקטיבי למתמודדים בזכות שיקומה על ידו"

Citizen Y

New member
האמת שגם אני הרמתי גבה מהשורה הזאת

אני אומנם לא חושב שחופרי הרס את רעננה, אבל גם השורה הזו קצת תלושה...

gabiskon

New member
מקצועיות, כישורי דוברות והשלכה

גם העדר צביעות ופעולה כנה שלא מונעת משיקולים כאלה או אחרים

"וסוף סוף אני יכולה לחסום את כל הטיפוסים הנאלחים ונוטפי הטפשות והרוע שנאלצתי לסבול בחודשים האחרונים, מסיבות מקצועיות. ביי ביי..."

" וקשה לעשות עלי ספינים במילים, גם אם לא הגבתי מסיבות טקטיות ומישהם חשבו לכן שמצליח להם."

"השטות המופרכת והמרושעת של ״לא יודעת להפסיד בכבוד״. תנוחו, הקמפיין הנגטיבי שלכם, של ליירט ולפגוע אישית באנשי חופרי, זה שסבלתי עד כה בשקט מתוקף המעמד שזה עתה הסתיים - נגמר."

"אחד הדברים שהייתי חוסכת לעצמי ברצון, הוא החשיפה למימדי הרוע האנושי אצל אנשים שאני מכירה."

"אתה מכפיש אותנו בריבוא האשמות שווא חסרות בסיס, שמטרתן להאשים דווקא אותנו בהכפשות?

gabiskon

New member
"העובדות מדברות חופרי: עבר, הווה, עתיד.

זה לא סלוגן בחירות, אלו נתוני האמת, מהשטח."

BellA עלמה

New member
ולי רק שאלה אחת

מה זה כלכך מעניין?
למה אתה (או את) מתעסק\ת עם זה כלכך?

ok חופרי הלך בילסקי נכנס { אני אגב בחרתי בילסקי} next!!
לא צריך לדוש בזה nonstop !

אפשר לחשוב... אנשים פה לא עובדים? לומדים?

והיא... טעתה (ההיא שאתה מדבר עליה} רעננה בחרה אחרת . העיר אמרה שכנראה שהיא לא הכי מרוצה לראש העיר היוצא .. רצתה משהו אחר ..
זהו..
עכשיו אני מחכה שיורידו את כל ה מודעות בחירות.. ינקו את הפליירים וימשיכו הלאה

נגמרו הבחירות עכשיו יש הרבה עבודה

יוםטוב

gabiskon

New member
תשובה

כאשר צץ פתאום אדם שנכנס לעיר (לבית). שאותן הוא לא מכיר או בכל.מקרה מכיר הרבה פחות טוב
וזמן, ומסב לה נזק בסגנון דוחה ותוך האשמות פרנואידיות והשתקות מתוקף התפקיד כמנהל פורום בעבר
וכאשר כל התקוות והרצונות והפעולות והשאיפות שלו מתגלות בסוף ככשלון אדיר וכמגוכחות לעיני כל,
מגיע זמן התשלום.

ארזS

New member
מכיוון שאין לחשוד בי ובגביסקון שידידים אנחנו

אינני יודע מדוע הוא שונא אותי, אני לא שונא אותו, רק מרחם עליו, והוא בהחלט הגזים ומגזים בתגובות שלו, אבל אפשר בהחלט היה לייצר חשמל גם מכמות השינאה והתיעוב שחנה הפיצה פה וממשיכה להפיץ במקומות אחרים כלפי ציבור מסויים ודיעות מסויימות.

דרך אגב, אינני חושש להגיד שאני הצבעתי בעד חופרי שהיא דיבררה אותו ולדעתי עשתה לו שרות גרוע ביותר.
האמת שזאת הפעם הראשונה בימי חלדי, ואינני בחור צעיר, שאפילו כשהייתי מאחורי הפרגוד לא הייתי שלם עם עצמי בנוגע לאף אחד מהמועמדים, וברגע האחרון הצבעתי לחופרי ולו מהסיבה שלא הגיעה לו תבוסה.

יש בליבי הרבה עליו וגם על זאביק שחזר לעיר כאילו שזאת ברירת מחדל.
לפני הבחירות לא השתתפתי באף אחד מהדיונים והוויכוחים בעניין המועמדים לראשות העיר, כיום אני מרשה זאת לעצמי כי אנחנו אחרי הבחירות, אישית צר לי שחיים ברוידא לא ראש העיר שלנו מאז שזאביק נטש אותנו, אבל בניגוד להרבה אחרים שכשנבחר מישהו שהוא לא בדיוק כזה שהם מחזיקים ממנו הם ימשיכו לא להחזיק ממנו, אני כנראה אדם שונה, וכך למשל גם כשיוסי שריד היה שר הוא היה שר שלי וכיבדתי אותו, גם אחרים שלא חיבבתי ברגע שנבחרו הפכו להיות הנציגים שלי וכיבדתי אותם, וכפי שנחום חופרי היה ראש העיר שלי כשנבחר בזמנו ולא נבחר חיים ברוידא, והוא קיבל ממני את כל הכבוד וכל התמיכה, כך החל מאתמול בבוקר זאביק חזר להיות ראש העיר שלי ויקבל את כל הכבוד והתמיכה.

עומר247

New member
מסכים איתך

כשביילסקי עזב הצבעתי לברויידא, בבחירות הקודמות הצבעתי חופרי והפעם ביילסקי

ATAF151

New member
מוזר

מוזר מאוד בעיני שכשבילסקי עזב הצבעת לאיש שהתנגד באגרסיביות לכל צעד שבילסקי עשה.

ATAF151

New member
זה מוזר נקודה

יתכן שיש הסברים לצעד המוזר הזה, אבל אין ספק שיש בצעד הזה משהו מוזר.
להגיד אני מאוד מאוד אוהב את ראש העיר ומצדיע למה שהוא עושה, אבל אם הוא פורש, אני אבחר באדם שהתנגד באגרסביות רבה לכל צעד של ראש העיר, תקף אותו קשות והציע מדיניות הפוכה ממנו.

ארזS

New member
לך זה מוזר. לי זה לא מוזר.

והאם בעיניך לא מוזר שברוידא הלך עם חופרי?
כל הפוליטיקה מוזרה ולכן שום דבר לא מוזר.

ATAF151

New member
כן

אכן יש משהו מוזר בהליכה של ברוידא עם חופרי. ההבדל הוא שהוא הלך עם חופרי אחרי 8 שנים, אז עוד אפשר להסביר שבמהלך השנים הוא ראה שחופרי פועל בסדר.
לעומת זאת ברוידא התמודד מייד עם פרישתו של בילסקי, לכן פחות מובן איך אפשר לתמוך מאוד בבילסקי ולמחרת לתמוך מאוד במתנגד החריף של בילסקי.

ATAF151

New member
זה מוזר

מוזר שאדם שחשב שטובת העיר היא בילסקי, חושב, לאחר שהוא פרש, שטובת העיר היא ההיפך מבילסקי.

gabiskon

New member
אנשים שלא מסכימים זה עם זה אינם הפכים. לפעמים

הם אפילו דומים מאוד

ATAF151

New member
לי לא נראה כך

לא ברור לי איך אדם שכל כך התנגד לבילסקי ולא רק בנושא קטן פה ושם, יכול להיות דומה לבילסקי. ברוידא לא היה איזו אופוזיציה אנמית, הוא היה ממש נגדו.

למעלה