מכיוון שאין לחשוד בי ובגביסקון שידידים אנחנו
אינני יודע מדוע הוא שונא אותי, אני לא שונא אותו, רק מרחם עליו, והוא בהחלט הגזים ומגזים בתגובות שלו, אבל אפשר בהחלט היה לייצר חשמל גם מכמות השינאה והתיעוב שחנה הפיצה פה וממשיכה להפיץ במקומות אחרים כלפי ציבור מסויים ודיעות מסויימות.
דרך אגב, אינני חושש להגיד שאני הצבעתי בעד חופרי שהיא דיבררה אותו ולדעתי עשתה לו שרות גרוע ביותר.
האמת שזאת הפעם הראשונה בימי חלדי, ואינני בחור צעיר, שאפילו כשהייתי מאחורי הפרגוד לא הייתי שלם עם עצמי בנוגע לאף אחד מהמועמדים, וברגע האחרון הצבעתי לחופרי ולו מהסיבה שלא הגיעה לו תבוסה.
יש בליבי הרבה עליו וגם על זאביק שחזר לעיר כאילו שזאת ברירת מחדל.
לפני הבחירות לא השתתפתי באף אחד מהדיונים והוויכוחים בעניין המועמדים לראשות העיר, כיום אני מרשה זאת לעצמי כי אנחנו אחרי הבחירות, אישית צר לי שחיים ברוידא לא ראש העיר שלנו מאז שזאביק נטש אותנו, אבל בניגוד להרבה אחרים שכשנבחר מישהו שהוא לא בדיוק כזה שהם מחזיקים ממנו הם ימשיכו לא להחזיק ממנו, אני כנראה אדם שונה, וכך למשל גם כשיוסי שריד היה שר הוא היה שר שלי וכיבדתי אותו, גם אחרים שלא חיבבתי ברגע שנבחרו הפכו להיות הנציגים שלי וכיבדתי אותם, וכפי שנחום חופרי היה ראש העיר שלי כשנבחר בזמנו ולא נבחר חיים ברוידא, והוא קיבל ממני את כל הכבוד וכל התמיכה, כך החל מאתמול בבוקר זאביק חזר להיות ראש העיר שלי ויקבל את כל הכבוד והתמיכה.