אז זהו, גם אני מצטרפת לכאן

אז זהו, גם אני מצטרפת לכאן

חמישה חודשים אחרי הלידה. בהריון עליתי ועליתי ועליתי וכל הזמן היה לי בראש שאחרי הלידה זה יורד ציק צק. כי כמה זמן לוקח להוריד מה שעולים בסך הכל ב9 חודשים? או יותר נכון בכמה חודשים אחרונים שבהם התרתי כל רסן. והנה אני פה אחרי 5 חודשים. עם 14 קילו יותר מתחילת ההריון (שגם אז הייתי צריה להוריד 5 קילו) סה"כ עודף של 19 קילו!!! ואני מרגישה נורא. התחלתי שומרי משקל לפני חודש והייתי בטוחה שהירידה תהיה יותר מהירה. הרי זה בסך הכל הקילוגרמים של ההריון שיושבים עלי פחות משנה וזה לא משקל הגוף הרגיל שלי ולפי כללי ההגיון הם היו צריכים לרדת מהר. וגיליתי שזה שלא. זה עבודה קשה ומתישה. ירדתי 3 קילו בחודש ושבוע ובשבוע האחרון היה לי כל כך קשה ועליתי קילו. ואני מפחדת שלא אוכל לעצור את עצמי ולחזור למסלול. והנה אני פה לקבל את התמיכה ולקוות להיות מספיק חזקה "וממחר" לחזור למסלול.

אורלי14

New member
מזל טוב ענק, וברוכה הבאה.

אל תתיאשי. בהתחלה קשה פעמים רבות להתמודד. אבל ככל שתאמיני בכוחות שלך - ככה תצליחי יותר. כל הכבוד לך שתפסת את עצמך ואת זה שלא ירדת - מהר. לי זה לקח הרבה מאד שנים להבין שאני צריכה לעשות משהו, ושלא אחזור למשקל הרווקות שלי בלי זה, וגם עם זה זה לא בטוח בכלל... בכל אופן, הגעת למקום הנכון. אנחנו כאן בשביל ההצלחות, אבל גם בשביל ה"כשלונות".

אשמח לשמוע קצת עליכן

מה אתן עושות בקשר למשקל?(שומרי משקל? תוכנית אחרת ? לבד?)

napopo

New member
ברוכה הבאה!

דבר ראשון אני מצטרפת לתקוות שהיו לך בהריון, גם אני חשבתי שיהיה לי מאוד קל להוריד את מה שהעלתי, אבל נוכחתי לגלות שלא כך הדבר. צריך לעבוד קשה, להיות עם המון כח רצון והתמדה כדי להצליח...... שלושה חודשים אחרי הלידה הלכתי לקופ"ח וקיבלתי תפריט, אחרי שהבנתי שהפגישה השניה תהיה רק עוד חודש החלטתי שזה לא בשבילי והתחלתי ללכת לדיאטנית. (ד"א את הדיאטה של קופ"ח עשיתי שבועיים וירדתי..) אני מאוד מרוצה ממנה ובינתיים הורדתי 6 קילו, בדרך כמובן שהיו שבועות שלא ירדתי ופעם אחת שעליתי אבל החלטתי לא להתייאש.... ולהמשיך הלאה....

galimakeup

New member
גם אני מצטרפת ..אם אפשר כמובן |חיבו

אני אמא לשני קטנים אחד בן שנתיים ותשע והשני עשרה חודשים. אחרי הלידה הראשונה נשארתי עם 3-4 קילו עודף וככה נכנסתי להריון על הילד השני ועכשיו תקועה עם 6-7 קילו לפחות שהייתי רוצה לרדת. אני רק רוצה להגיד שתמיד הייתי רזה ללא דיאטות כמעט בכלל. אשמח לעצות ..

כמה זמן אחרי הלידה את?

וכמה עודף יש לך עוד? אני בשומרי משקל. די חדשה אבל ממליצה לכולם. עדיפה המסגרת. והרגשת הביחד.

אורלי14

New member
אני נפגשת פעם בשבועיים עם הדיאטנית

של קופ"ח וכל השבוע עובדת לפי תכנית שהיא בנתה לי מדברים שקל לי לחיות אתם.

galimakeup

New member
אני מחר אתקשר לברר הכל וגם אתחיל

כי לבד זה פשוט קשה מאוד.

חגיתלה

New member
מזל טוב וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ההתחלה קשה. מאוד. לא משנה כמה זמן המשקל העודף "יושב" עלה גוף הוא שם. וקשה להיפטר ממנו. תחזיקי מעמד. תוצאות מתחילים לראות בסוף.

למעלה