היה "משעמם".איך עברו? משהו יוצא דופן קרה? מה מחכה ביום ראשון?
שימשיך להיות משעמם (אם כי איראן ושלוחותיה ידאגו שזה לא יקרה, כנראה). ביום ראשון אני חוזר לעבודה (אני בחופשה קצר משלישי אחה"צ), יש דו"ח שנתי ודו"ח דו חודשי למס הכנסה, ספרים לערוך (אני עובד בהוצאה) ועוד. בשני אני מתכנן לראות את הסרט "המתמחה" בקולנוע, אחה"צ.היה "משעמם".
לא נראה שמשהו ישתנה ביום א', רק שהכל יקרה לפי שעון "חורף".
יום ראשון נורא חשוב כי ביום ראשון מתחיל רשמית החורף.
שהרי מתחיל שעון חורף כלומר חוזרים לשעון הרגיל והנורמלי.
אצלי יש שעון קיר דיגיטלי שאני מאד אוהב, כזה גדול עם ספרות זוהרות בירוק, שבזכות האור הירוק בלילה מתפקד גם כמנורת לילה עם אור חם ומרגיע.
מה יקרה אם תכוון אותו לפני שתלך לישון?השעון הזה לא יודע להתחלף לבד ולכן אני מתכוון לקום ב-2 בלילה ולהזיז אותו בעצמי.
רגע בעצם אני צריך לקום ב-1 בלילה.
או בשתיים?
אוי לי עכשיו אני לא יודע מתי לקום.
חס ושלום.מה יקרה אם תכוון אותו לפני שתלך לישון?
אוי.חס ושלום.
אם הוא יכוון אותו על פי הצעתך הנלוזה למשל בשעה 2300 הוא עלול לישון 3 שעות תמימות שלא בשעה הנכונה.
את מודעת להשלכות של זה ?
בכל מקום כתוב שמזיזים את השעון שעה לאחור ב-2 לפנות בוקר.מה יקרה אם תכוון אותו לפני שתלך לישון
לא מציע לך לנסות.בכל מקום כתוב שמזיזים את השעון שעה לאחור ב-2 לפנות בוקר.
אני לא יודע מה קורה אם מזיזים קודם.
מפחד לנסות.
שים לב, לא צריך להזיז לאחת כל פעם שמגיעים לשתיים...יום ראשון נורא חשוב כי ביום ראשון מתחיל רשמית החורף.
שהרי מתחיל שעון חורף כלומר חוזרים לשעון הרגיל והנורמלי.
אצלי יש שעון קיר דיגיטלי שאני מאד אוהב, כזה גדול עם ספרות זוהרות בירוק, שבזכות האור הירוק בלילה מתפקד גם כמנורת לילה עם אור חם ומרגיע.
זו תכונה שגיליתי רק אחרי שהתקנתי אותו וגיליתי שהוא ממלא את הבית באור ירוק שרואים אפילו מבחוץ.
השעון הזה לא יודע להתחלף לבד ולכן אני מתכוון לקום ב-2 בלילה ולהזיז אותו בעצמי.
רגע בעצם אני צריך לקום ב-1 בלילה.
או בשתיים?
אוי לי עכשיו אני לא יודע מתי לקום.
למיטב זכרוני, הזזת השעה לשתיים (בישראל) קשורה לעניין חילופי התאריכים לעומת גריניץ'.בכל מקום כתוב שמזיזים את השעון שעה לאחור ב-2 לפנות בוקר.
אני לא יודע מה קורה אם מזיזים קודם.
מפחד לנסות.
אני חייב לציין שזה די מוזר שבחרו דווקא בשעה קטנה כזו של הלילה להטריח אנשים לקום ולהזיז שעונים.
אני הייתי קובע שעה יותר הגיונית, 7-8 בבוקר כזה.
אבל כל עניין הזזת השעון שעה קדימה ובחזרה לאחור הוא מטופש אז כנראה זה המשך אותה טפשות.
קמתי בשעה הרגילה שלי ולא חשתי שום הבדל.מניסיון (שאני אקום בשתיים לפנות, לפנות, לפנות בוקר לעדכן את השעון?) לא נראה לי שיש בעיה אם אדם פרטי משנה את שעוניו הפרטיים.
תבדוק מחר/תיים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.