אז זהו, החגים נגמרו

דורי 1981

Active member
היה "משעמם".

לא נראה שמשהו ישתנה ביום א', רק שהכל יקרה לפי שעון "חורף".
שימשיך להיות משעמם (אם כי איראן ושלוחותיה ידאגו שזה לא יקרה, כנראה). ביום ראשון אני חוזר לעבודה (אני בחופשה קצר משלישי אחה"צ), יש דו"ח שנתי ודו"ח דו חודשי למס הכנסה, ספרים לערוך (אני עובד בהוצאה) ועוד. בשני אני מתכנן לראות את הסרט "המתמחה" בקולנוע, אחה"צ.

קלייטון.ש

Well-known member
יום ראשון נורא חשוב כי ביום ראשון מתחיל רשמית החורף.
שהרי מתחיל שעון חורף כלומר חוזרים לשעון הרגיל והנורמלי.
אצלי יש שעון קיר דיגיטלי שאני מאד אוהב, כזה גדול עם ספרות זוהרות בירוק, שבזכות האור הירוק בלילה מתפקד גם כמנורת לילה עם אור חם ומרגיע.
זו תכונה שגיליתי רק אחרי שהתקנתי אותו וגיליתי שהוא ממלא את הבית באור ירוק שרואים אפילו מבחוץ.
השעון הזה לא יודע להתחלף לבד ולכן אני מתכוון לקום ב-2 בלילה ולהזיז אותו בעצמי.
רגע בעצם אני צריך לקום ב-1 בלילה.
או בשתיים?
אוי לי עכשיו אני לא יודע מתי לקום.

סופהו 1

Well-known member
יש לי המון שאלות

והחורף, הוא יודע את זה שהוא יתחיל ביום א?

רגיל ונורמלי??????????? במדינתנו?

אצלי יש שעון קיר דיגיטלי שאני מאד אוהב, כזה גדול עם ספרות זוהרות בירוק, שבזכות האור הירוק בלילה מתפקד גם כמנורת לילה עם אור חם ומרגיע.

אור בצבע ירוק מרגיע, אבל איך חם?

או בשתיים?
מה יקרה אם תכוון אותו לפני שתלך לישון?

קלייטון.ש

Well-known member
מה יקרה אם תכוון אותו לפני שתלך לישון
בכל מקום כתוב שמזיזים את השעון שעה לאחור ב-2 לפנות בוקר.
אני לא יודע מה קורה אם מזיזים קודם.
מפחד לנסות.
אני חייב לציין שזה די מוזר שבחרו דווקא בשעה קטנה כזו של הלילה להטריח אנשים לקום ולהזיז שעונים.
אני הייתי קובע שעה יותר הגיונית, 7-8 בבוקר כזה.
אבל כל עניין הזזת השעון שעה קדימה ובחזרה לאחור הוא מטופש אז כנראה זה המשך אותה טפשות.

כוכבית מצויה

Well-known member
זו תכונה שגיליתי רק אחרי שהתקנתי אותו וגיליתי שהוא ממלא את הבית באור ירוק שרואים אפילו מבחוץ.
או בשתיים?
שים לב, לא צריך להזיז לאחת כל פעם שמגיעים לשתיים...

דורי 1981

Active member
אני גם פוגש רופאה חדשה בסביבות 10. רפואה שלמה שפועלים בת"א מחליפים רופאה מתמחה כל שנה-שנה וחצי. באפריל 2022 הייתה הרופאה הראשונה בסבב, שהייתה לי כימיה איתה גם לאור העובדה שהיא למדה באותו תיכון כמו שלי, שש שנים אחריי. הייתי אמור לפני שנה לפגוש את המחליפה שלה אחרי סוכות, אבל זה נדחה למשך כמה שבועות כי פרצה המלחמה. עכשיו היא עזבה (בניגוד לקודמת שהלכה למיון באיכילוב, היא פשוט עברה סניף בתוך המערכת) ותגיע מישהי אחרת במקומה.

סופהו 1

Well-known member
בכל מקום כתוב שמזיזים את השעון שעה לאחור ב-2 לפנות בוקר.
אני לא יודע מה קורה אם מזיזים קודם.
מפחד לנסות.
אני חייב לציין שזה די מוזר שבחרו דווקא בשעה קטנה כזו של הלילה להטריח אנשים לקום ולהזיז שעונים.
אני הייתי קובע שעה יותר הגיונית, 7-8 בבוקר כזה.
אבל כל עניין הזזת השעון שעה קדימה ובחזרה לאחור הוא מטופש אז כנראה זה המשך אותה טפשות.
למיטב זכרוני, הזזת השעה לשתיים (בישראל) קשורה לעניין חילופי התאריכים לעומת גריניץ'.

מניסיון (שאני אקום בשתיים לפנות, לפנות, לפנות בוקר לעדכן את השעון?) לא נראה לי שיש בעיה אם אדם פרטי משנה את שעוניו הפרטיים.
תבדוק מחר/תיים

למעלה