אז זהו זה נגמר סופית

אז זהו זה נגמר סופית

שלוש שנים של חלום שלוש שנים של אהבה היום אני וחברה שלי נפרדנו סופית הכאב שלי גדול כי אני משלם על הטעויות שעשיתי מי ייתן ואני אמצא מישהי שתהיה חצי ממה שחברה שלי היתה בחורה שיהיה לי חיבור איתה כמו שהיה לי עם חברה שלי אומרים שאתה לא מעריך מה שיש לך עד שאתה מאבד אותו וזה נכון כמה שזה נכון אז תלמדו לקח מהמקרה שלי ותעריכו את מה שיש לכם תדעו להלחם על האהבה שלכם ויהיה טוב אני כבר איבדתי אבל הקשר הזה היה לי שיעור לחיים שיעור מאלף הוא נתן לי צורה אחרת להסתכל על החיים הוא קרב אותי לדת ויצאו ממנו כמה דברים טובים

יש שיר במזרחית שאומר

זה קשה לעזוב שאתה אוהב רק בגלל עקרון אותך אני עוזב אבל אני עוד אתגבר עלייה אני לא כל כך בדכאון כמו אז

אני רוצה קשר חדש

קשר בלי כל הבעיות האלה אני רוצה בחורה שתקבל אותי כמו שאני שתדע להוציא ממני את המיטב שתאהב אותי לפחות כמו שאני אוהב אותה מישהי רצינית בלי משחקים נמאס לי כבר להתחיל עם המשחקי כבוד וכח האלה

שיר שמבטא בדיוק מה אני מרגיש

ברדיו נשמע שיר שקט שלוקח אותי עד אלייך מנסה להבין מה קרה באמת ואיך זה אני בלעדייך אמרת נישאר ידידים ונגעת בידי הרועדת לא העזתי לשאול איך פתאום נפרדים עכשיו כשנפשי מתמוטטת פזמון: אז מי היה מאמין שבסוף את תלכי לבדך ואיך לפניך הייתי תמיד הדמעות ילוו את לכתך זה לא משנה אם טעינו ומי פה אשם או צודק לעולם לא אשכח איך אהבנו ילדה לפני שליבך התרחק אמרו לי תמיד חברים החיים חזקים מאיתנו יום אחד נפרדים יום אחד מכירים אבל הם לא ידעו מה איתנו אני שוב צוחק לכולם כאילו שכלום לא קרה לי אבל בשבילי זה סוף העולם כי את עוד בלב יקרה לי פזמון: אז מי היה מאמין שבסוף את תלכי לבדך ואיך לפניך הייתי תמיד הדמעות ילוו את לכתך זה לא משנה אם טעינו ומי פה אשם או צודק לעולם לא אשכח איך אהבנו ילדה לפני שליבך התרחק זה כאילו נכתב עלי

למעלה