אז זהו חבר'ה עוד יומיים אני מתגייסת

טיפקסית

New member
אז זהו חבר'ה עוד יומיים אני מתגייסת

ויותר מתמיד חושבת על מרד גטו ורשה,חושבת על איך זה לצאת ולהגן על גבולות המדינה [אף על פי שאני הולכת לשרת בתפקיד שאיננו קרבי מתוך בחירה עצמאית שלי כי ניתנה לי האופציה לשרת בקרבי ולא רציתי בכך] אז הדרך שלי כן כבר כמעט מגיעה לקיצה,כמובן שאחזור לעדכן אתכם מדי פעם במה נשמע ואיך הולך. אני מתגייסת בגיוס כלל צה"לי ועל כן עדיין אינני יודעת לאן אני מיועדת,ואדע זאת רק ביום שלישי. קשה לי להגדיר בדיוק את ההרגשה שלי כרגע לחץ פחד בלבול אין ספק שזוהי תקופה חדשה בחיים שלי,זה לא קל שעיניי כל הקיבוץ נישאות אליי בתור הראשונה ממסיימי כיתה י"ב פה בקיבוץ שלנו שמתגייסת השנה הזו,זה מלחיץ. יש בי מצד שני גאווה עצומה לצאת ולשרת את הארץ,ואעשה כמיטב יכולתי במסגרת התפקיד שאני מיועדת אליו. מרגש להתחיל תקופה חדשה בחיים,להכיר אנשים ולהכיר מקומות. בכל סוף ישנה התחלה חדשה,ישנו שלב חדש,ישנה עליית מדרגה. יצא לי להרהר מעט בדבריו של מרדכי אנלביץ' על הצורך בהגנה,ועכשיו אני מבינה זאת אולי יותר מתמיד,מדינה ליהודים זוהי צוואתם של נספי השואה,ומחובתינו לתרום לה. שימרו על עצמיכם בשבילי לתלמידים שפה-תהנו מהחופש הגדול ותנצלו כל רגע שאתם בבי"ס,תמיד זיכרו את היום בו ל-1.9 כבר לא תהיה משמעות עבורכם. להרבה מכם זוהי שנת י"ב,שנה שהיא מלאה מצד אחד בלחצים ובמבחני בגרות,אך מצד שני היא גם שנה רגשת,שנה אחרונה ביחד עם החברים,תנצלו כל יום,בכיף הייתי מתחלפת אתכם כעת. למבוגרים-אהוד,איציק והשאר-שימרו על הילדים בשבילי,והמשיכו לעשות חייל בהדרכה במסעות לפולין והקנו לנוער שלנו ממיטב הערכים ושימור הזיכרון כמובן זה הולך להיות לא פשוט

עידוק

New member
../images/Emo7.gif מרגשת!!

את לא עוזבת אותנו, שמעת? גם אמרת את זה,אבל אל תעזבי. האם את משרתת על בסיס יומי או שבועי? מקוה שיומי, ככה נקבל עדכון כל לילנ,ואני אוכל לדעת מה מחכה לי בסוף י"ג
עידו

בשמת...

אני מכירה אותך כבר כמעט שנה ואני מאחלת לך את כל הטוב שאפשר. שתהני בתפקיד שלך (לפי דעתי תהי משקי"ת ת"ש ) אני מקווה שתקבלי תפקיד שתואהבי וחסר לך שלא תעדכני אותנו (תזהרי אני יודעת איפה את גרה חחחחח) בכל אופן המווווווווווווווווווווווון הצלחה בכל מה שתעשי אוהבת המון המון המון המון המון עלוה

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif גיוס קל בשמת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

ותזכרי שאנחנו כאן, מחכים לך

טיפקסית

New member
תודה כולם והתייחסות

מש"קית ת"ש הוא תפקיד הדורש מיונים קדם צבאיים,מה שאני לא עברתי ולכן אינני יכולה לשרת בתפקיד זה. לגבי יומיות או שבועיות-אינני יודעת עדיין,אדע בעוד יומיים בעת הגיוס מבטיחה לבוא לבקר ולספר על הטירונות ולקטר לכם כמה זה קשה לפעמים,כמו כל דבר בחיים שלנו

Lp Fairy

New member
../images/Emo24.gif

בשמת יקרה... למרות שדיברנו אתמול.. אני כ"כ מתרגשת בשבילך שאת מתגייסת... אני מקווה שיקח לך זמן מאוווד קצר להשתלב ולהבין את כול הקטע.. עכשיו כשאת אומרת לי 1.9 וד מעט זאת תהייה הפעם האחרונה שלי שלתאריך הזה יש משמעות... אני יתגעגע אלייך מאוד מאוד... מקווה שתחזרי ותספרי לנו המון המון חוויות... אוהבת...מאוד...רעות..

טיפקסית

New member
הופס קפיץ קפוץ מחר אני מתגייסת

מחר היום הגדול שכל מסיים י"ב מחכה לו-הגיוס לצה"ל כן גם התור שלי כמעט והגיע לעלות על מדים. אז ממחר תוכלו להתגאות שיש לכם חיילת בפורום הזה. אגב אל תפתחו ציפיות שאני אשמור עליכם כי לא הולכת לשרת בקרבי. השמועות האחרונות אומרות שאנחנו כנראה נסגור שבת ראשונה בבסיס [זה באסה די רצינית] מבטיחה לקפוץ להגיד שלום כשאני מגיעה הביתה בשבת הראשונה. אז תהיו טובים,תהנו מהחופש ופשוט תעשו חיים ותהיו עצמכם

למעלה