אז ...זהו...חברל´אך............/images/Emo13.gif...
הנה- אני בחופשה !!!!!!!!!!!!!! מצטער שלא הייתי כאן מזמן......התחייבויות...."ניקוי שולחן"..... אבל זהו...(ושימו לב לשעה.......
)..... אבל מה זה חשוב עכשיו........................הצ´ימידאנצ´יק מוכן...עם ה"ערכה" המתאימה....לא, לא זו שאתם בטח חושבים....זו ערכת החופש...(מגבת, 2 בגדי ים, קרם שיזוף, "אראמיס", שמפו, מברשת שיער ועוד...) מיכל הדלק מלא...ו..קדימה.... בימים שנותרו השבוע, לא אצא מגבולות עירי היפה ...אילוצים.... אבל החל משבוע הבא - חבל"ז.....אז כמו שנאמר ב"מאמא לושען"(ספיישל, לבקשת מגי): מין הייאבט א-ראף די-תוחעס, מין ריקעט אוואק די כילע, מין גיבעט א-שפרינג זאל די הויקע - טענצאן, מין נעמט די שטעקאן אונד מין פאנגט און צו גייען..." ובתרגום חופשי:....מרימים את התחת, מזיזים הצידה את ה"הרנייה" (השבר...), "מרביצים" קפיצה שהגיבנת תרקד, לוקחים את מקל ההליכה ומתחילים ללכת......."אוף שימחאעס"....... אגב, צאו מהרצינות הזו....נסו להעלות חיוך על הפנים....כמאמר המשורר: "עוד יבואו ימים יפים מאלה.....".... ....עברנו את פרעה, נעבור גם את זה........ אם אני לא טועה, זהו פורום "נוסטלגיה", התרפקות....עד כמה שאני מבין, זה לא הפורום של "חברה קדישא" - רחמנא ליצלן..........טפו....טפו...מלח....פלפל....חמסה...חמסה.... "גאעזונט מיט א-שמייכל",.........היו לי בריאים......
הנה- אני בחופשה !!!!!!!!!!!!!! מצטער שלא הייתי כאן מזמן......התחייבויות...."ניקוי שולחן"..... אבל זהו...(ושימו לב לשעה.......