אז ...זהו...חברל´אך..........
...

גל-עמית

New member
אז ...זהו...חברל´אך............/images/Emo13.gif...

הנה- אני בחופשה !!!!!!!!!!!!!! מצטער שלא הייתי כאן מזמן......התחייבויות...."ניקוי שולחן"..... אבל זהו...(ושימו לב לשעה.......
)..... אבל מה זה חשוב עכשיו........................הצ´ימידאנצ´יק מוכן...עם ה"ערכה" המתאימה....לא, לא זו שאתם בטח חושבים....זו ערכת החופש...(מגבת, 2 בגדי ים, קרם שיזוף, "אראמיס", שמפו, מברשת שיער ועוד...) מיכל הדלק מלא...ו..קדימה.... בימים שנותרו השבוע, לא אצא מגבולות עירי היפה ...אילוצים.... אבל החל משבוע הבא - חבל"ז.....אז כמו שנאמר ב"מאמא לושען"(ספיישל, לבקשת מגי): מין הייאבט א-ראף די-תוחעס, מין ריקעט אוואק די כילע, מין גיבעט א-שפרינג זאל די הויקע - טענצאן, מין נעמט די שטעקאן אונד מין פאנגט און צו גייען..." ובתרגום חופשי:....מרימים את התחת, מזיזים הצידה את ה"הרנייה" (השבר...), "מרביצים" קפיצה שהגיבנת תרקד, לוקחים את מקל ההליכה ומתחילים ללכת......."אוף שימחאעס"....... אגב, צאו מהרצינות הזו....נסו להעלות חיוך על הפנים....כמאמר המשורר: "עוד יבואו ימים יפים מאלה.....".... ....עברנו את פרעה, נעבור גם את זה........ אם אני לא טועה, זהו פורום "נוסטלגיה", התרפקות....עד כמה שאני מבין, זה לא הפורום של "חברה קדישא" - רחמנא ליצלן..........טפו....טפו...מלח....פלפל....חמסה...חמסה.... "גאעזונט מיט א-שמייכל",.........היו לי בריאים......

magy

New member
ואני לא הבנתי רק דבר אחד

אם בשעה כזו אתה לפנייייייייי - או - אחרייייייייייי

מגי - כולי פליאה ../images/Emo12.gif

הוא משלנו... בוודאי שהוא "לפנייייייי" !! במצב של "אחריייי..." אין עם מי לדבר !
ערףףףף טוףףףף מ-Aני

magy

New member
איך לפניייייייייי, חונה...איך?

עד ארבע בבוקר מנסה לשכנע אותה שתסכים??????????? או שהתחיל בעשר .....ורק עכשיו התפנה.........? בארבע בבוקר... בן אדם יסודי......מהמסד עד הטפחות?????? אולי באמצע קפץ לסרט, והמשיך מהמקום שהפסיק..??? הוא חייב לנו הסבר........ ואולי הוא מתרגש מהחופשה הבאה עליו לטובה......?????? יושב ומתכנן?????? גלמידי,,,,,,,,,,,תבוא פה תיכףףףףףףף ומיד..... מה עשיתי בשעות הקטנות של הבוקר מול המסך הכחול????????? אצלי הוא כחול......
)))))))))))

ראית מגי - הוא באמצע ../images/Emo81.gif

עוד לא סיים (לא יפה לכתוב "גמר"
) וכבר הלך לספר לחבר´ה !

גל-עמית

New member
לכלכת קשות מגי......../images/Emo13.gif........

מסתלבטת הא....?? אין דבר, לבריאות.....תהנו..... ואני, מה זה נהנה.... היום הייתי בבריכת הטכניון.....היפופותמתי קלות....
...... סתאאאאאאם, חזרתי לנסות להגיע לכושר קרבי, כמו שצריך.... אגב, אתמול בלילה ..................................... לא יכולתי להרדם.....אדרנלין......"דודי שינה"......

גל-עמית

New member
חונה....לכלכת.... ../images/Emo64.gif ...איפפ..

נכון שזו התדמית עלינו...ויש בזה אמת...אבל למה הכללות...... כמובן ש"אין הנחתום מעיד על גיסתו...."...... ולא אוסיף..........

../images/Emo13.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo22.gif ../images/Emo98.gif

קולהכבוד !!! חופש נעים לך ! תעשה חיים.. לאן פניך מועדות נופש?

גל-עמית

New member
ראשית, אני נשאר בארץ......

יש לי כל מני תוכניות.... הבסיס, לפוש....לנקות את הראש...קניתי 3 רומנים....הרבה ים... בריכה...."החזרת חובות" לחברים מחוץ לעיר..... קטרזיס.....והרבה.....

למעלה