אז זהו עשיתי בטא היום בבוקר

מצב
הנושא נעול.

עכשיו זה הציפיה מורטת העצבים עד לתשובה בצהריים אני חייבת לציין כי אין לי ולו צל של דימום הכל נקי לחלוטין מצד שני אין לי שום תופעות אחרות חריגות אז ממתינים

כלנית, מאחלת לך

עכשיו זה הציפיה מורטת העצבים עד לתשובה בצהריים אני חייבת לציין כי אין לי ולו צל של דימום הכל נקי לחלוטין מצד שני אין לי שום תופעות אחרות חריגות אז ממתינים
כלנית, מאחלת לך
שהפעם זה זה, הריון תקין נטול דימומים ונטול התקפי
גם אצלי ביום הבטא לא היו שום תופעות, אני אז כבר הספדתי את הטיפול, התופעות הופיעו רק בשבוע 6-7 (וגם לי היו אז דימומים קלים - אבל בסוף הכל היה בסדר). די, מגיע לך כבר! זהו, אני אומרת שהגיע הזמן שלך לעוף מפה לפורום הריון. רחל

מהפה שלך לאלוהים בשידור ישיר...

כלנית, מאחלת לך
שהפעם זה זה, הריון תקין נטול דימומים ונטול התקפי
גם אצלי ביום הבטא לא היו שום תופעות, אני אז כבר הספדתי את הטיפול, התופעות הופיעו רק בשבוע 6-7 (וגם לי היו אז דימומים קלים - אבל בסוף הכל היה בסדר). די, מגיע לך כבר! זהו, אני אומרת שהגיע הזמן שלך לעוף מפה לפורום הריון. רחל
מהפה שלך לאלוהים בשידור ישיר...

מחזיקה לך את ככככווולללל האצבעות !!

מחזיקה לך את ככככווולללל האצבעות !!

אצבעותי מוחזקות בחוזקה../images/Emo57.gif

אצבעותי מוחזקות בחוזקה

מקווה שתצליחי את לא מרגישה כלום כלום? גם לי יש בטא מחר וגם אני לא מרגישה כלום מקווה שזה סימן טוב אצלי אף פעם אין דימום כל עוד אני מקבלת את האוטרוגסטן כך שאם אין דימום זה לא אומר לי כלום בהצלחה

גם האצבעות שלי מוחזקות

גם האצבעות שלי מוחזקות
והלב שלי מקווה ומתפלל שבתוך שעה שעתיים תוצפי באושר אינסוף (וגם דאגה, אבל מה לעשות זה חלק מהעניין). מצפה לעדכון

אתן יכולות להפסיק להחזיק אצבעות

גם האצבעות שלי מוחזקות
והלב שלי מקווה ומתפלל שבתוך שעה שעתיים תוצפי באושר אינסוף (וגם דאגה, אבל מה לעשות זה חלק מהעניין). מצפה לעדכון
התשובה היא שלילית חרה חרה חרה אני לא יודעת מה הלאה הקופה אישרה עד כה 6 טיפולים עשיתי 3 יש עוד 3 בהמתנה אני בדילמה האם להמשיך או לעשות הפסקה

קייצית

New member
אוי אני כל כך מצטערת ../images/Emo24.gif

התשובה היא שלילית חרה חרה חרה אני לא יודעת מה הלאה הקופה אישרה עד כה 6 טיפולים עשיתי 3 יש עוד 3 בהמתנה אני בדילמה האם להמשיך או לעשות הפסקה
אוי אני כל כך מצטערת

ראיתי את ההודעה הקודמת וחשבתי לעצמי לחכות כדי לברך, מצטערת מאוד על השלילי, אני תמיד בעד הפסקה (אומרת מי שהכריזה על הפסקה תמידית לעצמה). שולחת לך חיבוק וירטואלי, וזר פרחים לעידוד.
קייצית

../images/Emo7.gif מצטערת בשבילכם...

מצטערת בשבילכם...
חבל, ממש כואב לי הלב שזה לא הצליח הפעם. אני מחזיקה לך אצבעות לטיפול הבא. לגבי הפסקה - השאלה האם את זקוקה לזה עכשיו. אם הגוף והנפש זועקות, אז קחי אותה בשתי ידיים. אבל אם לא, אולי כדאי להמשיך הלאה. מאד קשה לחזור לזה אחרי שעושים הפסקה. לגבי הטיפולים שאושרו ע"י הקופה, עברת רק חצי! נשאר לך החצי השני וכולי תקווה שגם לא תצטרכי את כל שלושת הטיפולים הנותרים. רחל

אםל2

New member
כמה עצוב ומאכזב....../images/Emo7.gif

כמה עצוב ומאכזב....

כלנית, איזו הודעה כואבת.... חבקי את נתנאל, נוחי לך כמה שתצטרכי, ותאגרי הרבה כוחות להמשך.

hillawr

New member
../images/Emo7.gif מצטערת בשבילך

מצטערת בשבילך
מצטערת בשבילך ובלי התחשבות באישור הקופה בדקי עם עצמך האם יש לך כח נפשי להמשיך הלאה, אם כן, לכי על זה ואם לא כל הפסקה הרי היא נחוצה למילוי מחודש של המצברים וכל החלטה שתקבלי היא הנכונה והטובה ביותר עבורך. בהצלחה באשר תבחרי, הילה

אוף! אוף! אוף! זה לא הוגן!!!!!!

אוף! אוף! אוף! זה לא הוגן!!!!!!
כלנית יקרה אני כל כך מצטערת איתך. כל כך קיויתי שאחרי האכזבה הקודמת תהיה לך שמחה. יש לך יום יומיים לחשוב עם עצמך ובן זוגך האם יש לכם כוחות בגוף ובנפש להמשיך מייד הלאה או שאתם זקוקים קצת למנוחה. מצד אחד, מנסיון, אין כמו חודש-חודשיים בלי זריקות, מעקבים, שאיבות והחזרות להשיב ולחזק את הנפש. מצד שני, אכן אחר כך קשה לחזור. אבל נראה לי שעם רמת המוטיבציה שלך, תנוחי לך מחזור אחד-שניים ותחזרי לחתירה כמו פנתרה. אל תשכחי לקחת לך את הזמן להתאבל על הכשלון הזה ועל קודמיו. אם אפשר, בכי עושה פלאים לניקוי הנשמה. ותזכרי שיש לך תמיד את נתנאל המדהים לשאוב ממנו כוחות. מחבקת אותך חזק חזק ((((((((((((((((((חיבוק))))))))))))))))))

חוחית22

New member
זה לא פייר

זה לא פייר
מקווה שבפעם הבאה התשובה תהיה שונה...

תייתיי

New member
אווווווווווווווווווווווווף../images/Emo7.gif

זה לא פייר
מקווה שבפעם הבאה התשובה תהיה שונה...
אווווווווווווווווווווווווף

מצטערת כל כך, מכירה את ההרגשה מקווה שמהר תמצאי את הכוח לחזור ולנסות הלא יש קטנטן בבית שעוזר ובינתיים חיבוק

מצב
הנושא נעול.
למעלה