אז זהו, שהגעתי סוף סוף למסקנה

אז זהו, שהגעתי סוף סוף למסקנה

שהדבר שהכי הכי מעצבן אותי בסדרה הזאת, יותר מזה שמשנים לה את שעות השידור כל הזמן, (שלא לדבר על ההפסקה הארוכה, גרררר!!) ויותר מהעובדה שגבריאל אשכרה דלוקה על הבוס הקוף שלה, ויותר מזה שקלי מדברת לעצמה, ואפילו יותר מג'ייסון!! אה, וראיתם איזה חמוד אוון היה ביום-כדורת הזה שלהם, עם הכובע הלבן החמוד הזה? <טוב, לא קשור. כפרה עליו!> הדבר שבאמת באמת מצליח לעצבן אותי שם יותר מכל, זה- הפיג'מה של אלכס. למה, למה, למה???????????????

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifגית תמיד צודקת...../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifמיי פאקינג קומפיוטר דיסיידד איט דאזנט לייק דה אינטרנט... אני שוב מהמחשב של אחותי....

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifמי את../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif המוח שלי גם ככה מחולק ל-2 (חצי לי, חצי לנדיה, שגם רואה את הסדרה אבל עדיין לא הצלחתי לשכנע אותה להצטרף...), אני לא מסכימה שגם החצי מוח שיש לי יתחלק ל-2 את שומעת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif די לגנוב לי את המחשבות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifוואו תודה! ככה המוח שלי ושל נדיוש יגדל../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תודע../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif יש לך אייסיקיו כדי שאני אצור קשר../images/Emo56.gif ונמצא דרך להעביר את המוח../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אולי בצינור../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

למעלה