אז זהו שזה כן לימפה

ornusha

New member
אז זהו שזה כן לימפה

חזרתי מה-א.א.ג. הבלוטה היא כן בלוטת לימפה. כנראה שזה בגלל דלקת גרון ואוזניים שהייתה לי לפני 20 יום. הכאבים באוזניים- הקרנה של הבלוטה. הוא לא רוצה להביא לי בנתיים אנטיביוטיקה, ועוד 10 ימים יש לי תור נוסף. בבקשה שזה מהדלקת.....

מחזיק לך אצבעות

זה בטח סתם משהו תגובתי לזיהום, וזה בטח מסביר למה זה כואב - בדרך כלל אם זה מה....., זה לא כואב. קחי את זה בקלות בלי הרבה משמושים בצוואר ואל תחשבי על זה הרבה למרות שאני יודע שזה כ"כ קשה. אצלי ביקורת בשבוע הבא ואני מתחיל להרגיש את העצבים לקראת זה
. יום טוב, רועי

גרינגו

New member
היי אורנה

גם לאחי התנפחה בלוטת הלימפה לפני חודשיים בערך, ושבוע-שבועיים מאוד חששנו , אבל אז התברר שזו סתם דלקת. אחרי מה שעברנו המשפחות שלנו ואנחנו נהיינו יותר רגישים לכל תופעה, אבל בסופו של דבר צריך לזכור את העובדה שיהיו לנו גם "בעיות נורמאליות" לפעמים ולא הכל קשור למחלה
. רועי צודק - אם זה כואב זו בטח התגובה לדלקת. תשתדלי לא לחשוש יותר מדי ואני בטוח שיהיה בסדר, ניב

lili the one

New member
מחזיקה אצבעות שזה מהדלקת

אל תכניסי עצמך ללחץ כי כנראה שזה מהדלקת. ידוע שבלואטות הלימפה מתנפחות במצבים של דלקות.
ל.

רמי28

New member
עדיין לא התחלתי

החלטתי לשלב יחד עם הכימותרפיה גם היפרתרמיה וזה יקח עוד כמה ימים. בנתיים הכל טוב לי, מרגיש מצויין (לפעמים אני חושב שאולי זאת בכל זאת טעות בבדיקות). אני משתדל לא לחשוב על מה שאני עתיד לעבור, אפשר לקרוא לזה בריחה, אבל זה משאיר אותי שפוי ומאושר וזה מה שחשוב לי כרגע.

מחזיקה לך אצבעות שהכל בסדר../images/Emo57.gif

הלואי אמן שזה רק מהדלקת ושזה יחלוף במהרה!! אילת.

קורל ו

New member
נא להרגע...

לבני גם התנפחה בלוטה לימפה ומאוד נילחצתי מזה. הרופא שבדק אמר שזו תגובה לזיהומים (במקרה זה עקיצות של יתושים) ושזה יעבור..אכן לאחר שבועיים נפיחות הבלוטה די הצטמקה..יש ביקרת בסוף החופש הגדול...מבינה לליבך..אני כאחת מתשע, ניצמאת עם יד על הדופק בכל דבר שמתרחש סביבי למרות שאיני מגדירה את עצמי כטיפוס לחוץ..בכל אופן רק רציתי להרגיע אותך שבטוח שזה כלום ושעוברים דברים כפי שאנחנו עברנו נילחצים מכל שפעת . מענין מאוד שאף אחד לא הכין אותנו לזה אלא כניראה שזו התחשלות טבעית...חזקי ואמצי...בריאות לכולםםםםםםםם

למעלה