אז זהו
מחר ניפוח שני

RomiVais

New member
אני לא מסכימה באיה, במה זה תלוי??

החברים פה הם בכל שכבות הגיל. אני מקווה שאת מרגישה מספיק בנוח עם כולנו. אני לצערי לא אוכל להגיע, אבל אני בטוחה שכולם ישמחו שתצטרפי אליהם גם. תעשו חיים!!

ronnymp

New member
רומי לא תגיע .... ../images/Emo10.gif

פשוט כי היא כרגע מצטלמת ל- book - שם על הספינה באילת הביאו לה את התפאורה המיוחדת הזו ישר מאירן ואח"כ היא יוצאת על סיפונה ל-
תענוגות - עם עוד המון פצצות

lir42

New member
נסחפנו קצת לא באיה?

את חלק מהפורום ואני מאד רוצה שתגיעי הפורום פתוח לכולם.... מקווה שתגיעי שלך ליר

gal33

New member
באיה, אם זה ינחם אותך, אז יש לי

חברה שהיא 4 שנים אחרי לאפ-בנד, ואם תראי אותה ברחוב בחיים לא תנחשי שהיא עברה ניתוח קיצור קיבה. היא בדיוק חצי ממה ששקלה פעם, 60 קילו. נראית נפלא, בן אדם מקסים וטפו טפו טפו בריאה. גל

gal33

New member
נ.ב לסיפור:

היא הורידה את הקילוגרמים לאט לאט, 10 בשנה, וזה כבר היה הניתוח השני שלה. כלומר, יגעת ומצאת תאמין!!! חוץ מזה מגיע לך כל הכבוד על שחלקת את זה איתנו ועל כך שהערת את הפורום מתרדמת החורף שנפלה עליו בתקופה האחרונה. גל

באיה

New member
גל, 10 קילו לשנה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זאת אומרת שבמשך כל ארבעת השנים היא הייתה בירידה, ועדיין לא חוותה את השמירה של המשקל. תגידי לי אם הבנתי נכון.

gal33

New member
היא כבר 7 שנים בסיפור הזה של

ניתוחי קיצור קיבה, ולאורך כל הדרך מספר חודשים ירדה, מספר חודשים לא זזה ונאבקה לא לעלות. מזה כמה חודשים טובים היא מתמודדת עם שמירה מוצלחת על המשקל. יש לה פשוט כוח רצון מפלדה, משהו מדהים. בהצלחה, גל

באיה

New member
התרדמת הזאת מעידה שכולם בסדר

ולאף אחד לא היו בעיות בימים אחרונים. והמצחיק הוא, שהיום כל פעם שאני נכנסת לפורום, לרוב רק שמי מבצבץ משם. חטפתי היום פטפטת רצינית.
חה חה חה באיה

רוייקו

New member
גלי, תרדמה ?? ואני תוהה היכן את

נעלמת בימים האחרונים ..
מה חדש ?? מה נישמע ?

gal33

New member
הי, אני בסדר גמור, אני דוקא משתדלת

מאוד להיכנס יום יום, למרות שאין לי אינטרנט בעב´, ובכל זאת...

osnatv1

New member
לבאיה../images/Emo50.gif

לבאיה היקרה קודם כל אברך אותך ושיהיה לך בהצלחה והכל יעבור אני תמיד אופטימית וכמו שאני הכרתי אותך מכל הקריאה שלי בפורם הזה התרשמתי ממך ואת בשבילי סמל של אמביציה וזה טוב מאוד ולפעמים גם מרגיע לכתוב על מחשבותאני רוצה לספר לך שאני חשבתי כמוך הרי בעצם אין אף אחד כאן בפורם הזה שהוא יכול להגיד לי שהוא אחרי כמה שנים טובות מהניתוח ולומר לי שהוא רזה והוא נישאר רזה ושהניתוח בעצם הצליח _ אחר כך חשבתי שאם אני אחשוב כך לא אגיע לשום מקום ולכן אני חושבת קדימה ואני בטוחה שאת עושה זאת עלי והצליחי ותרזי גם אני ב10 יום חמישי עוברת את הניתוח באסותא אז הבהצלחה

באיה

New member
אסנת יקרה.

ראשית כל עלי לאחל לך
בניתוח. שנית כל אני מודה לך על זה שאת מודה שאני משמשת לך מודל לחיקוי. ונכון את צודקת, שמחשבות כמו שלי היום לא מביאות לשום מקום, ומזה אל תקחי דוגמה, כי זה היה רגע של חולשה. ואיפה אם לא כאן אכתוב על הצלחות, אכזבות, תקווה ויאוש. מצאתי כאן בית חם, וכמו כולנו לפעמים אני "אפ" ולפעמים "דאון". יהיה בסדר, אני מבטיחה עם יד על ה
שלך באיה

למעלה