החברים פה הם בכל שכבות הגיל. אני מקווה שאת מרגישה מספיק בנוח עם כולנו. אני לצערי לא אוכל להגיע, אבל אני בטוחה שכולם ישמחו שתצטרפי אליהם גם. תעשו חיים!!
חברה שהיא 4 שנים אחרי לאפ-בנד, ואם תראי אותה ברחוב בחיים לא תנחשי שהיא עברה ניתוח קיצור קיבה. היא בדיוק חצי ממה ששקלה פעם, 60 קילו. נראית נפלא, בן אדם מקסים וטפו טפו טפו בריאה. גל
היא הורידה את הקילוגרמים לאט לאט, 10 בשנה, וזה כבר היה הניתוח השני שלה. כלומר, יגעת ומצאת תאמין!!! חוץ מזה מגיע לך כל הכבוד על שחלקת את זה איתנו ועל כך שהערת את הפורום מתרדמת החורף שנפלה עליו בתקופה האחרונה. גל
ניתוחי קיצור קיבה, ולאורך כל הדרך מספר חודשים ירדה, מספר חודשים לא זזה ונאבקה לא לעלות. מזה כמה חודשים טובים היא מתמודדת עם שמירה מוצלחת על המשקל. יש לה פשוט כוח רצון מפלדה, משהו מדהים. בהצלחה, גל
לבאיה היקרה קודם כל אברך אותך ושיהיה לך בהצלחה והכל יעבור אני תמיד אופטימית וכמו שאני הכרתי אותך מכל הקריאה שלי בפורם הזה התרשמתי ממך ואת בשבילי סמל של אמביציה וזה טוב מאוד ולפעמים גם מרגיע לכתוב על מחשבותאני רוצה לספר לך שאני חשבתי כמוך הרי בעצם אין אף אחד כאן בפורם הזה שהוא יכול להגיד לי שהוא אחרי כמה שנים טובות מהניתוח ולומר לי שהוא רזה והוא נישאר רזה ושהניתוח בעצם הצליח _ אחר כך חשבתי שאם אני אחשוב כך לא אגיע לשום מקום ולכן אני חושבת קדימה ואני בטוחה שאת עושה זאת עלי והצליחי ותרזי גם אני ב10 יום חמישי עוברת את הניתוח באסותא אז הבהצלחה
בניתוח. שנית כל אני מודה לך על זה שאת מודה שאני משמשת לך מודל לחיקוי. ונכון את צודקת, שמחשבות כמו שלי היום לא מביאות לשום מקום, ומזה אל תקחי דוגמה, כי זה היה רגע של חולשה. ואיפה אם לא כאן אכתוב על הצלחות, אכזבות, תקווה ויאוש. מצאתי כאן בית חם, וכמו כולנו לפעמים אני "אפ" ולפעמים "דאון". יהיה בסדר, אני מבטיחה עם יד על ה