אז זהו.

מילי1991

New member
אז זהו.

מחקתי את עצמי מכל אתרי ההכרויות שהייתי נמצאת בהם (3 במספר)
והחלטתי, באמונה שלמה, שאם אמצא מישהו זה פשוט יהיה בזמן שאלוהים יחליט וכנראה שעל פי דרך הנס..
אני יודעת שזה נשמע תבוסתני,
אבל זה אחרי ניסיונות רבים
ופשוט החלטתי לא להשקיע מאמץ יותר בכיוון הזה
אם יבוא- יבוא
אם לא- אני (עדיין) לא מתפשרת
ומעדיפה את הלבד שלי על פני ביחד-דפוק
שבוע טוב בסימן החלטות חדשות :)

את יכולה להחליט שלא מתאים לך כרגע להשקיע

בחיפוש זוגיות, אבל אם את לא מוצאת אל תאשימי את אלוקים..
אלוקים עוזר למי שמנסה לעזור לעצמו..

Survivor Man

New member
בהצלחה עם הלבד שלך

Berethor

New member
עדיף ככה

במלא כל ההיכריות שלך לא מובילות למשהו טוב.

אני מציע בכלל משהו אחר

אל תחפשי באתרי היכרויות או בכל היכרות עם זרים, אלא השתתפי במסגרות שמעניינות אותך כמו חוגים, מועדונים חברתיים ואוניברסיטה ושם תכירי אנשים עם שפה משותפת. אני מסכים אתך שלא צריך לחפש קשרים, אבל אפשר להשתתף במסגרות בשביל עניין ולא בשביל קשרים ומתוך העניין מוצאים קשרים.

student456

New member
אני לא נמצא באתרי היכרויות מסיבה אחת

לא מאמין בשיטה שגבר צריך לפרפר אחרי בחורה.

כל הבחורות גם מעידות על זה, אתן רוצות את הקשה להשגה... איאפשר להיות הקשה להשגה באתרי היכוריות - לפחות הגבר לא יכול להיות.

יש גם בפייסבוק את קבוצה שגברים מפרסמים בה את הידידות שלהם... רואים היטב מה קורה שם.. מלא גברים פונים, הבחורה מוצפת.. הבחורה מתחילה לסנן או לענות לא יפה, או שהיא מצפה לאיזה אביר על סוס לבן, ואז מתחיל שרשור ענק של תגובות שמסבירות כמה הבחורה הזאת לא רצינית ומתנהגת לא יפה...

יש לי גם ידידה שהיא לבד כבר לא מעט זמן והפסקתי לנסות לשדך לה חברים... הבררנות הזאת של בחורות מסוימות פשוט לא עושה להן טוב. אני מבטיח לך שאם תסתכלי במבט לאחור ותתעלמי לשניה מההזויים שכנראה פגשת... בטוח תצליחי לחשוב על 2-3 שהיו נורמלים, עכשיו תנסי להזכר למה פסלת אותם.. האם זה באמת היה על משהו מהותי או שזה היה על משהו שטותי כי חשבת שתמצאי משהו יותר טוב.

למעלה