ועוד מאותה מחברת : "חי צומח דומם"
אחרי שעזבתי, יד נשלחה. מבט הסתכל עליי. וזה כאב לי בגב. לא ייתכן שזה אתה,חשבתי. זה מן הסתם אלוהים,הוא הבטיח לי פעם שיקפוץ, כשיהיה לי עצוב. אז הסתובבתי ורציתי שישרפו לי העיניים, מזיו הקדושה הצפוי, רציתי למות מטוהר וקדושה,כי כמו שהבטיח אלוהים, לא יראני כל אדם או חי או צומח,דומם.ניצחתי. הסתובבתי. הבטתם בי,אתה במבט מוזר,כאילו לא ממש התכוונת לחזור ולאהוב אותי אחרי שהלכתי כבר. והרי לא אהבת אותי גם אז,אז עכשיו,כשאלך? אלוהים לא הביט בי ממש,או שלא רצה שאסתכל לו בעיניים ואמות,ואז יצטרך להיתקע איתי בגן עדן,כי לגיהינום לא אלך,לעולם. וחוץ מזה התערבנו על גן עדן כששיחקנו ארץ עיר.ואני הרי ניצחתי,ואלוהים הפסיד והוא סתם פחד ללכת לגיהנום,ולא היה לי כוח להתווכח,ולא רציתי לשחק איתו עוד משחק.כי גם אם הוא ירמה,וגם אם יפחד שאנצח ויעשה שאני לא,אז זה לא שווה. אמרתי לאלוהים שלום,באמת תודה שקפץ סופסוף,דווקא חשבתי שאוכל להתמודד עם זה לבד. הרי עשיתי את זה כ"כ הרבה פעמים,אני כבר מאומנת,סיבוב אחורה בלי לומר שלום,ללכת החוצה,ואז הביתה ואז לבכות.ואז זה נגמר,כמו תמיד,לא? אליך כבר לא היה לי חשק להתייחס וגם לא שלחת יותר לא ידיים ולא מבטים. אז חשבתי שהייתה זו ידה של אלוהים,גם הסתכלת עליו כזה מלמטה,בהערכה,אז הייתי בטוחה שזה הוא. אבל לא נתת לי ללכת,או שאולי לא נתתי לעצמי,או שאלוהים שלח לי מלאך מלוכלך מאקונומיקה שחסם את הדרך שלי בקיר. קירות? אלוהים,עם זה אתה לא נותן לי להתמודד??? צחקתי.